Na een eerste bezoek en gesprek, goed gevoel gekregen over de door ons gezochte producten en advies wat werd gegeven. Zeer goede service, erg tevreden over de uiteindelijk aangeschafte stoelen
Gastvrije ontvangst en behandeling hetgeen een goed gevoel tot gevolg had.
Afgeleverde goederen waren niet conform verwachtingen. We wachten af op de goede afhandeling van de klachten
Goede prijs / kwaliteit, prima afspraken mee te maken. Nette bezorging & montage
geweldig
Erg prettig geholpen.
nvt
Samen met Ad bekeken wat mooi zou zijn voor ons huis, goed advies en begeleiding hierin. Huis heeft totale metamorfose ondergaan , boven onze verwachting. Goede kwaliteit geleverd en met zorg gemonteerd en pvc gelegd. Wij zijn heel tevreden over het geheel. Fijn dat we hierin goede hulp van jullie hebben gekregen . Groetjes Rob en Gerry
goede ervaring, geen klachten, netjes alles geregeld.
Zeer goede begeleiding en er wordt goed meegedacht, zonder dat er iets opgedrongen wordt. Order wordt heel secuur uitgewerkt. Heel bijzonder ook dat er geen aanbetaling gevraagd wordt. Ook fijn dat er, in ons geval van verder weg wonen, niet moeilijk wordt gedaan over stalen stof en leder opsturen!
Wij hebben een positieve ervaring kwa voorlichting. Ad nam ruim de tijd.
Tot nu toe zijn we zeer tevreden.
Een mooie winkel. Goed advies gekregen.
Goed en vakkundig bedrijf. Nazorg en garantie niet ingevuld omdat hier nog geen ervaring mee is opgedaan. Ga er wel vanuit dat ook dat positief zal zijn gelet op de overige beoordeling punten.
Onze nieuwe PVC-vloer is echt een aanwinst. Onderhoudsvriendelijk en iedereen vindt de woonkamer prachtig geworden. Bedankt voor het goede advies.
Geslaagd bij Ad Bouw voor een nieuwe pvc-vloer. Het grote assortiment en het eerlijke advies gaf bij ons de doorslag. Ook de stoffeerder (ben zijn naam vergeten) heeft keurig werk geleverd. Alles netjes gelegd en afgewerkt. Wij zijn super tevreden.
Goed geholpen in de winkel, fijn voorzien van koffie en jullie nemen goed de tijd. Keurig nette bezorgers, hebben hun werk goed gedaan. Gaven ook nog uitleg over wat te doen bij vlekken.
Beste Fam, Klantenvertellen.nl vraagt onafhankelijk een mening over geleverde diensten. Dat er algemene voorwaarden worden gesteld en dat deze dienen te worden doorgenomen is ons dan ook onbekend. We zullen hiervoor contact opnemen met KlantenVertellen. Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw nieuwe aankoop!
Zeer klantvriendelijk, goede service
Na een tel. van Ad Bouw is door mij gezegd dat ik vond dat zitmeubel niet geheel gelijk was. Ad is komen kijken na foto's te hebben gemaakt en met leverancier contact te hebben genomen, is zitmeubel ( 2 stuks) retour gehaald. Na binnen de week is alles weer netjes retour gekomen. GEWELDIG ik hoop dat alles zo blijft
Uitstekende en kwalitatieve zorg voor klant.
Correctie ontvangst, nette zaak, heldere afspraken en uitleg. Wat hier word beloofd word ook nagekomen!!
Loopkantstraat 30
5405 AC Uden
Wij geloven dat je pas echt gelukkig bent in een huis, dat is ingericht met de meubelen die bij jou passen. Een interieur waar jij echt thuiskomt. Wil jij van jouw huis een echt thuis maken? Laat je dan inspireren bij Ad Bouw in Uden. Naast de eigen collectie wonen en slapen ontdek je in de winkel diverse gerenommeerde merken als Leolux, Bert Plantagie, Design on Stock, AVEK, Serta, Mline en vele anderen. Kom langs en maak kennis met ons familiebedrijf. We heten je van harte welkom.