Elk moment welwillend, vriendelijk en zeer kundig.
Komt afspraken snel en adequaat na. Geen gezeur achteraf. Ben blij met van Wiefferen
Op 19 mei 2021 heb ik een hordeur besteld. Deze was na ruim 6 weken nog niet binnen. Na zelf erachteraan bellen bleek hij ineens wel binnen te zijn een paar weken later. Ze waren ons vergeten te bellen om het in te plannen. Vervolgens komen ze de hordeur plaatsen, blijkt deze verkeerd ingemeten. Ze hebben in de dag de breedte gemeten en op de dag de lengte. Excuses hetzelfde is gister ook al gebeurd was het antwoord van de jongen die hem plaatsen kwam!!! Inmiddels zijn we 7 weken verder en is er nog niks binnen. Het is 13-9-2021 en we hebben nog steeds geen hordeur! Ik vind het ongelooflijk slecht en ik moet telkens zelf bellen over de stand van zaken.
We zijn erg tevreden over de geweldige service van Van Wiefferen. En genieten zeer van onze keurig gelegde PVC-vloer. Bij het maken van de keuze voor onze vloer hielp het bijvoorbeeld dat we zonder aarzelen stalen mee mochten nemen voor een paar dagen. Hoewel we zelf de maten beschikbaar hadden, werd voor de zekerheid toch ook ter plekke ingemeten. Daarbij werden de voor- en nadelen van de vloer nog eens aangestipt. Afspraken werden nagekomen, de leggers van de vloer werkten zeer netjes en kundig en ook in de winkel werden we steeds heel vriendelijk te woord gestaan. Al met al een heel positieve ervaring!
We zijn door verschillende mensen geholpen, allen even enthousiast en specialistisch. Van begin tot eind goed geholpen. Ook de montage is netjes verlopen en onze binnen zonwering hangt er super bij. Wij zijn ontzettend blij!
Zowel bij aankoop alsmede het monteren van de artikelen waren zeer klantgericht en prettig
Besloten om voor ons nieuwe huis met een specialist in zee te gaan en niet met een internet aanbieder. Geen spijt van gehad. Bij binnenkomst goed geadviseerd door Ronald. We kwamen voor jaloezieën en gordijnen. Hij voelde goed aan wat we bedoelde. Daarna alles perfect opgemeten door René. Toen ons huis klaar was hebben we de spullen keurig geleverd en gemonteerd gekregen. Goed contact ook met mevrouw van Wiefferen zelf . Heel persoonlijk. Kortom, we zijn erg blij met alles. En raad van Wiefferen zeker aan.
Uiteindelijk neemt niemand echt verantwoordelijkheid voor het fiasco van de Jab gordijnen van Anstoez.
Goed werk geleverd
Kan niet anders melden dat het wederom meer dan prettig was -goede kwaliteit, perfecte service. Dank!
Wij zijn goed geadviseerd en geholpen. Alles is keurig naar wens gemonteerd.
Als er wat misgaat wordt er van alles aangedaan om herop te lossen !!!
Bij het leggen van de vloer zijn o.a. de wanden vol gespetterd met egaline en deuren beschadigd. Bij het verzorgen van de gordijnen moesten 3 van de 6 gordijnen retour omdat ze niet oke waren. Een was scheef genaaid, een ander (vouwgordijn) had problemen met oprollen, en weer een ander hing zo voor het raam dat het raam niet meer open kon, terwijl we daar bij het opmeten wel voor gewaarschuwd hadden. Op ons laatste gordijn wachten we al 3 maanden, terwijl in nov '20 nog werd gezegd dat er 3 weken levertijd was.
komen afspraken na, heldere communicatie, vriendelijk en professioneel personeel. dit bedrijf verstaat het vak.
prima service en uitvoering
De afspraken die gemaakt zijn, zijn ook nagekomen.
Zeer goed geholpen in de winkel , duidelijk advies. Het opmeten zeer professioneel, en goed overleg. Montage keurig netjes ondanks de bloed hitte.
Wij wilden zo snel mogelijk een nieuwe vloer. Zowel in de winkel door meerdere personeelsleden heel fijn geholpen. Nemen de tijd, zijn realistisch, geven onbevoordeeld advies en proberen alles eruit te halen om het voor ons toch snel mogelijk te maken (planning technisch en naar de leverancier van de PVC vloer bellen). Nog eerder dan verwacht werd de vloer geleverd en kon deze door de juiste behulpzaamheid en planning binnen 1 week gelegd worden in onze vakantie door de zoon van de eigenaar en een collega. Fijn om over de vloer te hebben. Ook de plinten werden de dag erop direct geplaatst door nog een fijne collega. Kortom; alleen maar lof over dit familiebedrijf! Echt een aanrader en waar voor je geld.
Groot aanbod, prima advies en meedenken en uitstekende service
trap laten leggen en goed voorgelicht en tijdig uitgevoerd
Ons gordijn met bijpassende vitrage is prachtig, helemaal naar wens. Helaas bleek er wel een veel langere levertijd, dan vooraf vermeld. En was bij de levering eerst alleen de vitrage mee.. gelukkig gauw opgelost door een alerte medewerker. Wel prijzig, maar je krijgt er ook iets perfects voor. En ons geduld is zeer zeker beloond met het schitterende eindresultaat!
Snel en doortastent handelen van verkopers en stofeerders op vragen en werkzaamheden naar de klant. Prettige sfeer en altijd nauwgezet in de afspraken
Zeer goed advies en uiterst correcte montage van mijn hordeur
Van Wiefferen heeft ons gehele huis voorzien van vloer- en raambekleding. Het resultaat is prachtig geworden. Zeer vakkundig en servicegericht tijdens het gehele traject. Bedankt team Van Wiefferen!
We kregen uitgebreid, deskundig advies om een keuze te kunnen maken uit het veelzijdige aanbod. Daar na was er tijd om rustig na te deken en tot een besluit te komen. Toen we alsnog tot een andere keuze kwamen was dat ook geen enkel probleem. Er waren heldere afspraken over de leveringstermijn en de plaatsing van de raamdecoratie verliep snel en vakkundig. Er bleek een foutje in de levering maar dat is in onderling overleg naar volle tevredenheid opgelost. We zijn erg blij met het resultaat. Het ziet er heel mooi uit en voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Alle lof!
Nijverheidsweg Noord 65
3812 Amersfoort