Alles perfect geregeld. De enige kritische noot is wellicht de communicatie naar de klant toe over de levertijden van in mijn geval de gordijnen. Echter snap ik de drukte! Alles bij elkaar in mij ieder geval een zeer tevreden klant!
Heel goed, alleen informeer even als iets niet kan op de dag van afspraak Maar een dag later gebeurd ivm afspraken die klant heeft. Maar zeer tevreden hie alkes us uitgevoerd
Zowel in de winkel als bij het egaliseren en leggen zijn we erg goed geholpen. Vriendelijke, rustige mensen met de juiste kennis. Erg tevreden met het resultaat!
Een vloer kiezen voor mijn nieuwe keuken vond ik niet eenvoudig, maar ik ben daar goed en prettig bij geholpen. De vloer is prachtig. En heel mooi strak gelegd door uiterst vriendelijke en deskundige medewerkers.
De fabriek had een fout gemaakt bij het maken van een van de Plissé raamdecoraties. Medewerkers van Van Wiefferen hebben het in orde gemaakt.
Goed advies deskundige personeel vakmanschap en erg vriendelijk
Van Wiefferen heeft onze trap bekleed. De trap is keurig afgewerkt, daarnaast is de trap geheel netjes (zonder troep/overblijfselen) opgeleverd. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Goed geholpen met keuze maken en goede uitleg. Prima opgehangen, kundige en vriendelijke medewerkers.
Goede service: stalen konden we afhalen na uitleg wat we ongeveer zochten. Op afspraak ingemeten en gelegd. Mooie kwaliteit tapijt en rolgordijn. En prettige, vriendelijke vaklui om in huis te hebben.
Ze denken met je mee een goed advies En hele goede stoffeerders vakmensen.
Ondanks een verkeerde levering vanuit de fabriek, wist van Wiefferen dit snel en adequaat op te lossen. Het plaatsen van de PVC vloer alsook de jaloezieën ging netjes en vlot. Zijn er dan toch kleine zaakjes die door van Wiefferen opgelost dienen te worden, zijn ze ook niet beroerd om dit te doen. Kortom een goed bedrijf waar je wat aan hebt
Prima geholpen. Cindy nam ruim de tijd om mogelijkheden te bespreken en gaf goed advies. De inbetweens die wij wilden hebben, was niet in de winkel. Ze belde naar het atelier en het was snel geregeld. De inbetweens hangen prachtig.
Ik heb tot nu toe gewoon alles als een ontzettend prettig samenwerking ervaren. Daarnaast was er altijd ruimte voor overleg en veranderingen.
Bij van Wiefferen denken ze met je mee de mogelijkheden en de onmogelijkheden. Altijd een gezellige sfeer in de winkel.
Goed geluisterd naar onze wensen, goed geadviseerd met uiteindelijk een prachtig resultaat, dank!
Plezierige communicatie tijdens het bestelproces, de vloerbedekking is op afgesproken moment gelegd, ziet er mooi uit, maar het puntje had op de I gestaan als de restjes even waren opgezogen,
Lamellen 2x niet op goede lengte maar uitstekend zonder gedoe aangepast. Vriendelijke zaak en prima hulp bij keuzes. We zijn blij met het eindresultaat.
Ben uistekend geholpen,bij het uitzoeken van een vloer,goed uitgevoerde opmerking van het appartement,prima vaklui en zeer aardige mensen die de vloer leggen,ik ben zeer tevreden
Al jaren een bekende winkel voor mij. Overgenomen van mijn (groot)ouders. Altijd goede service en met een dorps gevoel voor ons Amersfoorters.
Prettig
Alleen maar positief. Netjes komen opmeten daarna levering ook prima. Klein probleem gelijk opgelost.
Het was erg druk en lange levertijd, maar uiteindelijk vorige week een prachtige trap gekregen. Erg strak; er is netjes en precies gewerkt. Ook goed geadviseerd in de winkel. Zeker aan te bevelen!
Mensen die meedenken met de klant en met goede oplossingen komen. De montage ging van een ‘leien dakje’. Wat is dat een sympathieke gast die David!
Altijd goed advies en goede afhandeling, zoals het hoort dus weten waar het over gaat.
Uitstekende service en snelle levering
Nijverheidsweg Noord 65
3812 Amersfoort