Na vakkundige plaatsing van onze vloer genieten wij er elke dag weer van.
Winkel met goede sortering en advies. Goed nakomen van afspraken. Leveren goed werk!,
Ontvangst in de winkel was prettig, werden prima geholpen door behulpzame dame. Na akkoord offerte is er een collega langs geweest om de gordijnen op te meten. Na 3 weken werden de gordijnen geleverd, alles was fout opgemeten. Na 6 weken werden de gordijnen voor 1 kamer geleverd, maar de gordijn rails vergeten door monteur. Volgende dag alsnog de ene kamer opgehangen, en werden er tijdelijke gordijnen opgehangen in de woonkamer. Na 8 weken werd de factuur gestuurd. Terwijl de juiste gordijnen nog niet geleverd waren. Na +- 10 weken werd ook de de woonkamer voorzien van de juiste gordijnen. Communicatie en het process is zeer moeizaam verlopen. Het was zelfs amateuristisch te noemen. De volgende keer gaan we zelf meten en ophangen, dat is veel sneller. Misschien is het een uitzondering. We zijn tevreden met het resultaat. We zijn niet tevreden met hoe het gelopen is + afhandeling van onze klacht en blijven volgende keer weg van deze partij.
Ik heb voor de vijfde keer zaken gedaan met Van Wiefferen en zoals altijd weer een prima ervaring. Goed advies, men neemt echt de tijd voor je, je krijgt de ruimte om je goed te oriënteren op de mogelijkheden. Daarna komen de vaklui bij je thuis de klus doen en dat gaat allemaal even netjes en servicegericht. Als zich een probleem voordoet, wordt dat snel en goed opgelost. Ook de prijs is heel netjes Ik kan alleen maar pluimen geven.
Al het personeel is zeer vriendelijk en kundig. Zeker aan te raden deze winkel.
Ons appartement nieuw gebouwd en opgeleverd dus kwamen we bij de firma van Wiefferen terecht, We werden goed geholpen begeleid en de service in een woord TOP!!!
Ondanks alle perikelen rondom de lockdown... zijn de werkzaamheden toch door gegaan . En is de vloer zelfs voor de afgesproken eind datum gelegd .
Fijn geholpen in de winkel. Groot aanbod, maar kregen snel hulp om hier overzicht in te krijgen. Mochten de samples mee naar huis om te kijken of het goed paste bij ons interieur. Snel beslissing kunnen nemen, transparant over de kosten. Montage ging soepel: Van Wiefferen demonteerde onze oude jaloezieën en voerde deze af, heel snel waren de nieuwe plisségordijnen gemonteerd en de mannen lieten het huis netjes achter. Heel blij mee!
Vakkundig werk door hele vriendelijke mensen
Werken netjes en snel. Gaat er iets fout het wordt altijd netjes opgelost. Familie de Bruin uit Soesterberg naar jullie toegestuurd voor het nieuwbouw project in Nijkerk en zijn in alles bij jullie geslaagd.
Fijne medewerkers en goede adviezen . Maar ja zoals overal vallen de kosten wel een beetje tegen. Toch onze welgemeende complimenten. Joke & Guus Hielckert
Fijn geholpen in de winkel, alles volgens afspraak geleverd en keurig gelegd. Heel blij met het resultaat!
Fantastische vakkundig werk,en zeer aardige werknemers
Vanaf het begin, de oriëntatie, tot aan het voltooien van alle werkzaamheden is de sfeer goed geweest. Je bent geen nummer, maar een serieuze klant. Goed gedaan. En het resultaat mag er zijn.
Voor twee slaapkamers gekozen voor Marnoleum als vloerbedekking. Fa Van Wiefferen heeft met vakkundig personeel gezorgd voor een strak resultaat
Betrof volledige oplevering nieuw appartement 150 m2. dus vloer, behang, verf en vitrage. Een 10 als alles op tijd klaar was geweest want meedenken, adviseren, aanpassingsvermogen, flexibel, servicegericht, vriendelijkheid, veel geduld en tijd nemen voor advisering en keuzes, etc. (en wij hebben nogal wat wijzigingen dus offertes gehad) was allemaal zonder enig spoor van ergernis. Echt top! Alle medewerkers -ook ingehuurden- toonden zo'n instelling. De planning en coördinatie (een belangrijke voorwaarde voor onze leverancierskeuze) waren ondanks coronatijd bijna 100% goed; een paar dingetjes slechts nog ná de verhuizing. Kleine suggestie: één persoon als "centrale" voorstellen; soms weet je niet zeker of iets (goed) wordt dóór-gecommuniceerd als het iets van een ander onderwerp is. (Dit gebeurde overigens wel) Dus van Wiefferen aanbevelen? Absoluut JA! Tip: Maak wel een afspraak!
grote keus, goede klantbehandeling en uitstekende uitvoering;vakwerk!
Goede service! Klantvriendelijk! Netjes gewerkt!
eerste contact fantastisch. mooie stof uitgezocht. Daarna wachten op een inmeten terwijl ik zelf de maten exact bij mij had. Daarna ongelofelijk lang wachten op een offerte. na twee keer bellen ging desbetreffend persoon het 'even maken' en had ik het in een half uurtje op mijn mail. op offerte staat de vraag om aan te betalen als voorwaarde om de gordijnen te gaan maken. Dan hoor je niks dat de betaling gelukt is. Weer bellen. Daarna bel ik over het aantal runners wat ik nodig heb want ik wil de rails ophangen. Gedoe maar opgelost door een alerte medewerker. Dan wachten, weken wachten. Uiteindelijk zijn ze er en deelt de persoon me doodleuk mede dat de persoon die de 'ophanger' plant er een week niet is. Ik heb ze direct opgehaald en vijf minuten later hingen ze op hun plek. mijn advies: ik snap jullie service, maar de ene klant is de andere niet. Enig maatwerk (mooi woord in jullie branche) per klant is zeer wenselijk en ga direct iets doen wanwachttijden op het leveren van een simpele offerte en atelier!!!! Voor dit geld. Resultaat: prachtig!!!!
Prachtige PVC click gelegd. Snel en mooi afewerkt evenals plaatsing plinyen. Blij met mijn mooie kamer en gang. Pluimpje voor de vloerleggers.
Wij zijn zeer tevreden over de aanschaf en het laten leggen van onze PVC vloer.
Al sinds 35 jaar klant en nog steeds zeer tevreden. Alles door hennepgaren doen, vloeren, gordijnen, zonwering. Erg prettig bedrijf met leuk personeel, goede kwaliteit goederen en diensten. Kortom een aanrader voor iedereen!
Inmiddels ons hele huis van raamdecoratie en vloeren. Goede adviezen en informatie. In overleg veel mogelijk
Vanaf de info in de winkel tot en met het plaatsen van de gordijnrails en de gordijnen in één woord: fantastisch.
Vakkundig en behulpzame medewerkers. Behangen en plaatsen van rolgordijnen zijn keurig afgerond
Nijverheidsweg Noord 65
3812 Amersfoort