Het persoonlijk bezoek van de heer van Wiefferen was goed en informatief. In de winkel daarna heeft een van de personeelsleden ons bij de keuze van het materiaal heel goed geholpen en zelfs een nog niet aanwezig click-system van het door ons uitgekozen patroon aanbevolen. Ruud, de zzp-er die het werk uitvoerde, is een bekwaam vakman, die keurig werkt. Niet alleen dat; Hij denkt mee om oplossingen te vinden voor specifieke wensen en is bereidwillig om die keurig uit te voeren. Hij is bovendien een vriendelijk mens. We zijn heel tevreden over hem. Wees maar zuinig op hem. Iets minder was .de planning van tevoren. We hadden gerekend op twee dagen werk, zodat wij 'hulptroepen' (die uit noord Frankrijk kwamen) hadden geregeld op de dagen direct daarna. Het bleek dat voor het legwerk uiteindelijk vier dagen nodig waren, zodat m.n. de 'derde dag nogal wat aangepast moest worden om het herplaatsen van de meubels en heet inruimen van de kasten etc.. toch mogelijk te maken. Positief was dat Ruud zich daar toch goed op kon aanpassen. In het geheel zijn we heel tevreden met deze nieuwe pvc-vloer.
Fantastisch bedrijf. Vak en klanten kennis super
U heft bij ons vloer bedekking geplaatst in de kelder op de vloer en de wanden. Een monster klus en zwaar werk. Ik wil u hartelijk bedanken voor het zeer mooie resultaat dat de mannen hebben geleverd. Keurig werk afgeleverd zonder beschadigingen, vriendelijk te woord gestaan en zeker hardwerkend. Op deze mannen kunt u trots zijn! Fantastisch ook dat u zo coulant bent geweest ten tijde van onze ondergelopen kelder waardoor de plaatsing maanden op zich heeft laten wachten. U bent meerdere keren langs geweest om de vochtigheid te meten en geen enkele "gezeurd" dat het tapijt al maanden in uw magazijn stond. Kortom super service en ik beveel uw bedrijf van harte aan.
Vriendelijke mensen kwamen onze hor installeren.
Houden zich aan afspraken. Prettige persoonlijke omgang.
Zelfde als hier boven , neemt alle afval weer mee. We zijn heel erg blij met de raambekleding, ziet er erg mooi uit.
Voor het geven van advies m.b.t. stoffering van ons nieuwe appartement werd veel tijd ingeruimd. De uitvoering was oke en we zijn zeer tevreden over het resultaat.
Vriendelijke mensen met goede service. Snelle levertijd. Wij zijn erg tevreden!
Zeer tevreden met het uiteindelijk resultaat van zowel de vloerverwarming als PVC vloer. PVC vloer zeer strak gelegd en bijzonder mooi.
ondanks het feit dat ik lang heb moeten wachten op mijn gordijnen.... en nog wacht, is de service en ruime keuze prima. Doordat er met een extern atelier wordt gewerkt, die de gordijnen perfekt maakt, kan het zijn dat de levering , langer duurt. Dat is wel jammer, maar mooie afgewerkte gordijnen zijn wel een sierraad in je huis.
Ik heb gordijnen half mei besteld en pas half september geleverd. Ik moest zelf nabellen waar order bleef. Ook duurde een bevestiging wanneer gordijnen geleverd zouden worden te lang, idem als uiteindelijke levering.. Verder wel goed advies en goede gordijnen geleverd gekregen
Een eerste indruk heb je maar één keer. Bij de eerste keer bezoek aan de showroom voelden we ons direct welkom. Alle rust, tijd en aandacht voor onze wensen. Goede, heldere afspraken. De geleverde producten zijn van uitstekende kwaliteit, geadviseerd geleverd en gemonteerd door vakmensen. Fijn dat de eigenaar vooraf een huisbezoek gemaakt heeft. Top! Hartelijk dank voor alle goede zorgen! Kijken uit naar ons volgende bezoek!
Van Wiefferen heeft een goede naam in Amersfoort. Dat hebben ze zeker waargemaakt.
Eind april een keuze gemaakt uit vloerbedekking, raambekleding en gordijnen. Wat daarop volgt is een chaotische toestand met zoekgeraakte afspraken. Het opmeten dat tot 3 x over moet omdat 'het nog niet is gedaan' jawel dus. Levertermijnen die worden overschreden, gordijnen die van geen kant passen..., scheef gemonteerde Luxaflex. Het is uitermate frustrerend. Natuurlijk gaan er ook dingen goed, zoals de bekleding van de trap, maar dat is een schrale troost. Uiteindelijk neemt Van Wiefferen een deel van de bestelling terug, dat is een correct gebaar maar, het neemt de bittere smaak van een mislukt proces niet weg.
Prima advies in de winkel bij aanschaf van de vloer en vakkundig gelegd.
Geduld, deskundigheid, meedenken, redelijk assortiment; allemaal heel erg goed tot nu toe. Ik weet niet hoe het bij andere kopers is maar wij vroegen behoorlijk wat tijd. De offerte is bv wel 4 keer aangepast waar geen enkele keer moeilijk over werd gedaan. De coördinatie van de div. diensten door v.W was voor ons doorslaggevend maar eerder genoemde prijs en te verwachten kwaliteit vulde wel prima aan. Het waarmaken van alle beloften (vloer, vitrage en muren) is afwachten tot jan. 2021. Wij hopen en verwachten positief te kunnen eindigen. Een fam. bedrijf dat al zolang bestaat, dat zal wel goed gaan. Ik mis wel "lid van geschillencommissie" oid. Geen aanbetaling is weer positief in deze tijd. (de beoordelingsopties hieronder moeten verbeterd worden, o.a. "ervaring" maar keus uit één product en in aantal gevallen is iets nog afwachten)
Medewerkers die weten waar ze het over hebben. Erg goede service!!
Prima no-nonsense vloer uitgezocht en keurig gelegd. Aan alles merk je de jarenlange ervaring en expertise van dit bedrijf.
Zowel telefonisch als advies heel vriendelijk personeel. Het opmeten is heel vlot en kundig verlopen. Ook ben ik heel tevreden over het materiaal en de vlotte aflevering en plaatsing van het hitte- en zonwerende gordijn. Precies op tijd geleverd! Ik ben erg tevreden.
Heel goed geadviseerd en alles naar tevredenheid geleverd en gemonteerd.
Hele fijne vakkundige mensen zowel in de winkel als bij ons thuis. Secuur, netjes en vooral heel vriendelijk.
Vriendelijk en deskundig personeel. Heel tevreden gevoel over de samenwerking.
Van Wiefferen levert echt super werk. Kwaliteit van de producten is uitstekend en vooral de mannen die het werk moeten doen, maken het verschil. Netjes, punctueel en zeer vriendelijk. De dag na het laten leggen van de vloer constateerde wij een kleine afwijking, een paar uur later was dit alweer opgelost. TOP!
1/2 Ik heb enige tijd geleden gordijnen besteld bij van Wiefferen.Ik werd in de winkel fijn geholpen met het maken van een keuze. Ook prettig dat ik wat stofstaaltjes mee naar huis mocht nemen om te kijken welke kleur het beste paste. Ik had zelf al de maten opgemeten maar voor de zekerheid kwam er toch nog een mannetje langs om de gordijnen in te meten. De gordijnen zouden binnen 2 a 3 weken binnenkomen en bij mij opgehangen worden. Er werd netjes van te voren gebeld voor een afspraak. Op de dag van het ophangen bleek dat het gordijn voor de slaapkamer niet de juiste maat was. Erg vervelend maar kan gebeuren. De monteur beloofde dat ik gebeld zou worden. Maar na een paar dagen nog niks gehoord te hebben, heb ik zelf maar gebeld om te vragen hoe nu verder. De gordijnen zouden zsm teruggestuurd worden om ze te vermaken. Na weer 2 a 3 weken gewacht te hebben werd ik weer gebeld voor een afspraak voor het ophangen. Dag later kwam de monteur weer langs om de gordijnen terug te plaatsen. Wat denk je? Wéér niet de juiste maat. Waar ze eerst te lang waren, waren ze nu te small. Echt ongelofelijk. De maten zijn opgemeten en toch gaat het weer verkeerd. Hoezo worden de gordijnen bij binnenkomst niet dubbel gecheckt of de fabriek de juiste maten heeft aangehouden. Al helemaal als je weet dat het al een keer verkeerd is gegaan. Goed, uiteindelijk hangen nu ook in mijn slaapkamer de gordijnen, wel +/- 8 weken later ipv de 2 a 3. Ik vind het heel vervelend dat het zo lang geduurd heeft maar dat is niet mijn grootste irritatiepunt van dit alles. Dat is hoe met deze fouten zijn omgegaan. Ik vond dat ik niet goed op de hoogte werd gehouden en dat van Wiefferen zich het boetekleed ook niet echt aantrok. Er zijn een soort van excuses gekomen, maar ik kreeg het idee dat jullie de schuld bij de fabriek neerlegde. Wat best zo kan zijn, maar ik doe zaken met jullie en niet met jullie fabriek. Ik heb juist voor jullie gekozen zodat ik geen kopzorgen zou hebben over de gordijnen...
Uitstekende service; vakmensen die goed meedenken en ons goed betrekken bij de diverse keuzes die gemaakt kunnen worden tijdens het leggen van de vloeren.
Nijverheidsweg Noord 65
3812 Amersfoort