Goed geholpen met deskundig advies.
Fijne winkel. Goede service en advisering.
Goed advies, kwaliteitsproducten, vooraf inmeten zodat de uiteindelijke plaatsing kundig en zonder problemen plaatsvindt.
Mij was gezegd 4 tot 6 weken, na zes weken gebeld om te vragen wanneer het geleverd wordt, blijkt dat 8 weken te worden. Jammer dat er vanuit het bedrijf zelf dan niet gebeld wordt dat er vertraging is opgelopen, was wel zo netjes geweest. Over degene die kwam monteren niets dan lof.
Altijd correct en snel werkend. Na afloop alles weer keurig in orde.
Deskundig, klantvriendelijk en behulpzaam personeel. Zowel in de winkel als bij de uitvoering/stoffering in onze woning! Het ziet er prachtig uit en goede kwaliteit.
Vakmensen die de vloerbedekking deskundig hebben gelegd! Het zijn harde werkers, die opgeruimd hun werk doen. Goede adviezen zijn gegeven; van Wiefferen komt de afspraken goed na.
In de winkel ben ik zeer vriendelijk en deskundig geholpen. De uitvoering verliep ook erg soepel. Het personeel kwam op tijd, was erg aardig, werkte netjes en legde de vloer vakkundig. Ik ben erg tevreden en zou Van Wiefferen aan iedereen aanbevelen.
Denken met je mee. Staan open voor vragen en suggesties.
Goed vakmanschap en sympathieke werklui !
Voor de tweede keer binnnen 5 jaar hebben we een zeer deskundig en prettig advies gekregen bij van Wiefferen. We zijn door de stoffeerders op een zeer professionele manier geholpen. Daarnaast hebben we raam decoratie geadviseerd gekregen want uitstekend voldoet aan onze wensen en deskundig is geplaatst,
Zeer groot assortiment, meedenkend met mij als klant, eerlijk in advies en betrouwbaar Als in afspraak is afspraak.
Van wiefferen neemt de tijd en geeft goed advies Heeft genoeg geduld , en komt de afspraken keurig na Stalen genoeg om mee te nemen naar huis Monteurs werken netjes en zijn voorzichtig met monteren van de gordijnen
Mooie producten, breed assortiment
snelle service, goed materiaal, plezierig personeel
Zeer flexibel, meedenkend als er problemen zijn, aardige rustige mensen die hun vak goed verstaan.
Vakkundig advies en vriendelijk personeel. Betrouwbare vaklieden, die een mooie vloer hebben neergelegd. Uiterst tevreden.
mannen werken heel netjes en ziet er goed uit. 2 kleine punten van aandacht waar ik graag feedback over krijg. Klein stukje vergeten te leggen en 1 naad is niet goed aangeduwd vermoed ik.
Wij hebben niets anders dan positieve ervaringen met van Wiefferen. Goed geholpen, fantastisch zoals de pvc vloer gelegd is. Zeer tevreden.
nauwkeurige hulp bij het uitkiezen van de stoffen en materialen en maatvoering. En een keurige afhandeling bij het ophangen.
Wij hebben gordijnen bij een ander bedrijf gekocht. Helaas was er iets mis gegaan met het meten van de gordijnen en zij waren iets te smal. Het bedrijf ging failliet voordat zij de fout kon oplossen. Gelukkig ben ik geadviseerd om naar van Wiefferen te gaan. Zij hebben heel snel de oplossing gevonden en geregeld en ook nog alles voor een vriendelijke prijs. Wij raden van Wiefferen aan, zij zijn klantgericht en denken mee.
Bij deze trap renovatie zijn we uitgegaan van de pvc vloer die recentelijk ook in onze woonkamer en gang is gelegd. Het advies om de strips van een bepaalde kleur te nemen is zeer geslaagd. Het vakmanschap van degene die het geplaatst hebben is erg goed en het was ook goed om te zien dat er leerling bij was die erg enthousiast was. Het was een hoop gepuzzel en snijwerk maar wij zijn er zeer tevreden over
Groot assortiment, er wordt met je meegedacht. Vakmanschap.
Nijverheidsweg Noord 65
3812 Amersfoort