Je wordt bij van Wiefferen op een normale manier geholpen, zonder fratsen. Ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen.
Alles prima en netjes Top zaak.
Goed contact. Mooi assortiment. Snel reageren op gewijzigde omstandigheden (niet geplande nieuwe ondervloer). Ondanks meer werk, toch binnen korte tijd afgerond.
Altijd zeer tevreden over de service maar ook de afwerking. Hartelijk dank
Naast de keuze voor kwalitatief duurzame vloeren zijn wij ook prima geholpen met de keuze van diverse raam- en trapbekledingen. Op alle fronten hebben wij vanaf de eerste kennismaking en oriëntatie ons op ons gemak gevoeld in de vakkundige handen van, niemand uitgezonderd, alle vriendelijke medewerkers.
Doordat er voor hen veel werk is te doen, moesten we lang wachten totdat er gelegd kon worden. Dit werd duidelijk van tevoren verteld. Toen ik aangaf dat ik het wel erg lang vond duren ( tweeënhalve maand) werd er geprobeerd om ruimte te maken. Dat is gelukt. Nu helemaal blij met onze j twee trappen en de gang.
Wij hebben weken moeten wachten op een luxa voor de badkamer. Meerdere telefoontjes moeten plegen maar kregen steeds te horen dat een aflever datum niet bekend is. Wij hadden dit graag bij de bestelling willen horen. Wij zijn dit keer niet tevreden over de samenwerking
snelle service en ook terug komen als er andere wensen zijn. Begrip voor de lokatie en afdeling waar de gordijnen geleverd moeten worden ( kleinschalig wonen)
Vakwerk!! Netjes gewerkt en vriendelijke monteur!!! Ik kom zeker terug ☺
Vakkundig tapijt gelegd en trappen. Extra dorpeltjes als service.
Nieuwe vinyl vloer gelegd. Vlotte levering en uitvoering, met een oogstrelend mooi resultaat.
Geweldige service en fijne medewerking in de planning. Vakkundig uitgevoerd.
Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel, goede voorlichting/adviezen en er wordt met je meegedacht. Firma houdt zich aan gemaakte afspraken en lossen problemen vlot, vakkundig en snel op. Wij zijn uiterst tevreden klanten.
Zeer klantvriendelijk, snelle levering en een geweldige vloerbedekking. Daarbij een heldere en snelle toezending van de factuur.
Om kwart voor zes de showroom binnen gelopen en erg hartelijk geholpen, ondanks dat het tegen sluitingstijd liep. Vriendelijk personeel en erg behulpzaam.
Personeel dat de gordijnen kwam ophangen uitstekend. Goed geholpen door degene die de offerte opnam.
Een jaar of 4 geleden hebben we mooie plussen aangeschaft. Gisteren liet spontaan een schroef los zodat deze deels los kwam te hangen. Gisterenmiddag hebben we gebeld en gevraagd om hulp en vanmiddag kwamen ze ons netjes helpen. Wat een topservice zeg. Dank jullie wel.
Er wordt prima met je meegedacht en uiteindelijk netjes en deskundig gemonteerd.
Zie mail van 9-10-2018 René is super betrouwbaar: een 10 Door het niet beantwoorden van mijn brief (een 0), daalt de service en betrouwbaarheid tot onvoldoende.
Goed geholpen. Goed advies gekregen.
Goede samenwerking met Paul en zijn personeel. Komen afspraken correct na.
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe trapbekleding. Echt vakmanschap! Zo keurig gewerkt! Een dikke 10!!
Relatief breed assortiment. En met vakmanschap leveren en plaatsen van mooie raambekleding.
Nijverheidsweg Noord 65
3812 Amersfoort