Wij zijn super tevreden over de diensten van Van Wiefferen. Voor onze nieuwbouw woning hebben zij het hele traject van vloeren/wanden/plinten en raambekleding verzorgd. Een aanrader!
Correct, vakkundig personeel. Alle afspraken werden nagekomen en de vloer keurig gelegd.
Super winkel! Vakkundige en prettige mensen die meedenken in oplossingen!
Ik ben snel en goed geholpen en ook de trapbekleding is keurig gelegd.
Prettig geholpen, met veel geduld😬 Uiteindelijk een snelle afhandeling. Plissegordijnen staan mooi, goed advies en de gordijnen bevallen goed. Niet te doorzichtig, precies goed!
Goed materiaal en vriendelijke mensen die het komen plaatsen.
Aardige mensen, prima service en een mooie inloopmat bij de voordeur. Wat wil een mens nog meer?
Voor mijn moeder, schuilenburgerweg 30 in Amersfoort heeft u inde keuken van een nieuwe vloerbedekking gelegd. Mijn moeder is zeer tevreden en vond service van uw medewerker uitstekend.
Ik heb jullie positief beoordeeld omdat de kwaliteit en het personeel erg vriendelijk zijn. Helaas ging er veel mis bij ons. Maar ik weet dat jullie de beste service willen. Alleen soms is het te druk dan gaat er veel mis.
Maken snel een afspraak en leveren z.sm. af.
De winkel is groot en de collectie uitgebreid. De mevrouw die ons ontving was heel erg aardig, maar niet deskundig. Ze moest alles navragen en had zelf geen idee wat de mogelijkheden waren. De heren die het vinyl bij ons kwamen leggen waren deskundig en aardig en hulpvaardig!
Heel goed geholpen en goede service.
Super goede en snelle afhandeling en service!
Wij hebben prettig zaken gedaan met de eigenaresse Edith. Zij heeft veel kennis, denkt mee en heeft een persoonlijke aanpak. Ook bij telefonisch contact, weet ze meteen wie je bent en waarover het gaat.
Snelle en scherpe offerte, vakkundige montage. Prima totaal produkt
Uiteindelijk mooie gordijnen in onze woonkamer. Vooral David gaf goed advies.
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en de vakbekwame medewerkers
Zeer klantgerichte benadering en prima voorlichting
Prettig geholpen. Goed advies.
Prettig geholpen. Goed advies.
Langere wachttijd dan aangegeven bij aankoop.
Nijverheidsweg Noord 65
3812 Amersfoort