Het proces van inmeten tot en met het plaatsen van deze hor is verlopen volgens de puntentelling zoals boven !!! Nogmaals hartelijk dank.
Fijne samenwerking met rust aandacht en deskundigheid. Ruimte voor inbreng, meedenken. Heel prettig eindresultaat de vlinderjaloezieen hangen er ook mooi en strak in. Top
Vooral goede kwaliteit van het werk
Prima werk geleverd.
Netjes en goed werk
Prima!
Alles was goed, van winkel tot en met aflevering.
Dank voor de service. Antoinette Dorresteijn
ophangen rails, snel en vakkundig
Zeer positief bevallen, nemen de tijd voor je en helpen waar kan.
Er werd goed geluisterd naar onze benodigdheden en belangen. Het werk is goed afgeleverd.
Edith heeft alle tijd voor ons genomen bij het zoeken naar een juiste PVC vloer i.c.m. onze keuken en onze meubelen. De egalisatielaag en het PVC zijn keurig gelegd. Er wordt door iedereen goed nagedacht wat de mogelijkheden zijn. Prima team! Edith en Paul, jullie zijn altijd welkom om het resultaat te komen bekijken!
Prima geholpen door vriendelijke verkoopsters en servicemonteurs.
Erg vriendelijk, correct en deskundig personeel, werken vlot en netjes, mooi geworden !
Fijn contact, komen afspraken na. Vakmensen!
Fijne vakbekwame mensen
Prettig en deskundig personeel, we zijn heel goed geholpen.
Stucwerk en PVC vloer moesten ivm verhuizing binnen bepaalde periode worden gedaan. Alles prima op tijd geregeld. Geen rommel achteraf en alles volgens afspraak. En het resultaat is ook heel fraai!
zeer te vrede over verkoop en afwerking inclusief montage
Een prettige persoonlijke benadering, zowel in de winkel als thuis met de monteurs.
Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel.
Nijverheidsweg Noord 65
3812 Amersfoort