Prettige bediening en advies in de winkel. Werknemers die de vloerbedekking op de trappen hebben gelegd en hebben hun werk netjes uitgevoerd. Zijn zeer tevreden met het resultaat.
Zeer deskundig, vriendelijk en klantgericht! Uitstekende service.
Persoonlijk contact! Vertrouwen in klant, met als gevolg dat de klant ook alle vertrouwen heeft in bedrijf.
Vriendelijke professionele mensen , uitstekende service. En we zijn ook nog blij met de gordijnen.
Goed personeel in winkel, afspraken worden nagekomen, stoffeerders houden rekening met het feit dat ze aan het werk zijn in een bewoons huis (in ons geval in een huis dat net geschilderd is van binnen). Erg netjes !
Goed advies, goede service en nette afhandeling.
We hebben heel goede ervaringen met Van Wiefferen. We kregen goed (technisch) advies toen we een trap en twee ruimtes zelf gingen stofferen. Ook goede hulp bij het maken van de juiste keuzes. De service en ook de sfeer zijn uitstekend. We komen hier zeker terug!
Vlotte afhandeling. Goede adviesen, prettig personeel
Vakmanschap en uitstekende service
Bijzonder behulpzaam, klantvriendelijk, en ervaringsdeskundig.
Fijne meedenkende en zorgvuldig werkende vakmensen.
Ook heeft van Wiefferen een vloer gelegd bij ons, als ik daar een cijfer mag geven een 10, gewoon perfecte heren, fijn om mee te werken
Zeer goed kleuradvies voor de gordijnen. Ruime keus aan stoffen. Fout bij vermaken van onze eigen gordijnen werd keurig hersteld (vervanging van gordijnen!). Gordijnen keurig opgehangen door vriendelijke vakkundige monteurs. Prima advies over vouwgordijnen ipv rolgordijnen. Mevrouw van Wiefferen is telefonisch vrijwel altijd bereikbaar en belt anders terug.
Alles ziet er goed uit en netjes afgewerkt. Ook zoals we hebben besproken. Ik moet ook zeggen erg klantvriendelijk en we hadden een goed gesprek om samen de beste producten en andere beslissingen te nemen.
Ruim tijd genomen voor advisering; Advies binnen budget; Zeer tevreden met het resultaat
Prettige bejegening in de winkel. Geen standaard verkooppraatjes maar klantgericht mee denken.
PVC vloeren liggen er super strak in. Prettig personeel.
Na een inmeetfout, kan iedereen gebeuren, moesten onze vouwgordijnen opnieuw gemaakt worden. De mensen van v Wiefferen hebben alles op alles gezet om nog voor de Kerst de vouwgordijnen te leveren en ze werden ook nog vlak voor Kerst gemonteerd. Alternatieven werden er ook nog aangedragen, zodat we niet met heel veel inkijk zaten. Afspraken worden keurig nagekomen.
Nieuwe deurmat, werd keurig ingesneden en supersnel geleverd, nadat een andere levering vertraging had gehad.
vriendelijke heren die de vloerbedekking kwamen leggen en het ligt erg mooi!
Goede oplossingen voor problemen. Heel klantvriendelijk
bovenverdieping is van nieuwe vloerbedekking voorzien; één kamer kon nog niet. Dat was totaal geen probleem en deze kamer is onlangs tot volle tevredenheid gelegd. Uitstekende service en vakmanschap
Uitstekend werk geleverd
Nijverheidsweg Noord 65