vakmensen en geweldige service

vriendelijke en vakkundige monteurs die niets te veel is om tevens goede service te verlenen. Voor ons geen ander adres!!!!!

• Ervaring met: Overig

Vakwerk

Zeer prettig geholpen, goed advies, mooi assortiment, komen hun afspraak na, alles in 1 keer goed ingemeten. Kortom: wij zijn zeer tevreden en bevelen Van Wiefferen van harte aan!

geweldige service

Luistert oor , meedenkend en flexibel.

• Ervaring met: Overig

Vooral de monteur is klasse.

• Assortiment N.v.t.
  • Prijs-/kwaliteit verhouding N.v.t.
  • Advies N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Ervaring met: Binnenzonwering

Vriendelijke medewerkers en veel vakmanschap

De medewerkers van Van Wiefferen hebben: 1. de vloer op de gehele benedenverdieping dichtgesmeerd voor de leidingen van de vloerverwarming; 2. daarna de vloer op de gehele benedenverdieping geëgaliseerd 3. over de gehele benedenverdieping een pvc-visgraatvloer gelegd 4. en daarna hebben ze twee trappen en een overloop met 2 kleuren tapijt bekleed voor een loper-look. Telkens bleek dat er heel goed werd nagedacht over hoe het werk moest worden aangepakt. Ik heb niet alle namen meer paraat, maar Stefan en met name Richard hebben laten zien over veel vakmanschap te beschikken. Het resultaat is steeds zeer fraai.

• Ervaring met: Vloeren

Gewoon service zoals het hoort.

Hier wordt je netjes geholpen, worden de afspraken nagekomen en werkt men op basis van vertrouwen. Eigenlijk hele gewone zaken alleen in deze tijd meer uitzondering dan regel. Dus van ons een dikke pluim voor het hele team, van advies tot verkoop van planning tot leggen van het tapijt op de trap.

• Ervaring met: Traprenovatie

Top service

We zijn Heel goed geadviseerd en geholpen

Fantastisch

Fijn bedrijf, fijne medewerkers en prachtig assortiment. Een aanrader voor ieder die zijn huis nog moet stofferen. Dank jullie wel voor de goede service!

• Ervaring met: Vloeren

Reparatie goed uitgevoerd maar dure rekening

We hadden een kleine reparatie aan een gordijnrail die niet door jullie is geplaatst. Terwijl we in ons huis veel (dure) raambekleding hebben die wél door jullie geplaatst is. Alle begrip dat er een rekening wordt gestuurd, maar het bedrag stond echt niet in verhouding tot de reparatie. Bovendien was het fijner geweest om daar op voorhand op te attenderen, dan hadden we wellicht een andere keuze gemaakt. Overigens hebben we tot voor dit incident altijd naar tevredenheid jullie ingeschakeld als we wat nodig hadden.

Erg fijn bedrijf

• Ervaring met: Horren

Stoffering van ons appartement was tot in de puntjes verzorgd en binnen de afgesproken tijd.

Advies, levering en uitvoering van de werkzaamheden bij het stofferen van ons appartement waren uitstekend, hoewel de beschikbare tijd beperkt was. Ook op "aftersales service" was niets aan te merken.

• Ervaring met: Gordijnen

Prettig bedrijf. Komt afspraken keurig en snel na. Adviseert goed. Heeft aardige vakmensen in dienst die goed communiceren, netjes werken en de opdracht goed uitvoeren.

• Ervaring met: Vloeren

Goede service, van eerste bezoek tot en met afleveren en monteren. Ben erg tevreden

• Ervaring met: Gordijnen

Onze ervaring is prima hele fijne prettige mannen zeer correct en gezellig.

• Ervaring met: Horren

Vakkundig en service gericht

Bovenstaand

• Ervaring met: Binnenzonwering

Uitstekend advies

Van Wiefferen heeft een uitgebreide collectie in verschillende prijsklassen. Er wordt heel goed geluisterd naar je wensen, en je wordt zeer kundig geadviseerd. Levering is snel, in ons geval te snel, maar ons tapijt werd zonder meerprijs wekenlang opgeslagen, hele fijne service. Van Wiefferen is enorm aan te bevelen!

Uitstekende service

Mooie dupli gordijnen. Goede service. Meten, hermeten, monteren, toch nog even bijwerken. Geen onvertogen woord. Vriendelijk en deskundig.

Make over van de woning

Vloer uitgezocht, spannend, maar wordt meegedacht en in overleg over dag en datum gelegd. Vriendelijk personeel, zowel in de winkel als in mijn huis. Werd met mijn vragen telkens direct geholpen. Ben heel blij met mijn nieuwe vloer: heb er een hele nieuwe woning door! Jeanet de Vries

Fantastisch bedrijf

Gordijnen uitgezocht die 14 dagen later al werden geleverd. Keurig gemaakt precies op maat en professioneel opgehangen. Vriendelijk personeel in de winkel en in de buitendienst.

Prima service.

Goede adviezen bij het uitzoeken van de vloerbedekking. Voor zover ik kan beoordelen is de vloerbedekking vakkundig gelegd. Goede vakmensen die begrip toonden voor de situatie. ik ben heel tevreden. Alleen jammer dat het acht weken duurde voordat de uitgezochte vloerbedekking gelegd kon worden.

het kon niet beter

In de winkel zijn wij zeer klantvriendelijk en deskundig geholpen. In 2 kamers is laminaat gelegd door 2 vakmannen. Zij hebben het keurig gelegd. Ook zij waren zeer klantvriendelijk en vakbekwaam. Dit was de eerste keer dat van Wiefferen bij ons geweest is, maar als het nodig is is dit zeker niet de laatste keer. Wij zijn zeer tevreden over het resulaat. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is goed. Wij raden dit bedrijf van harte bij u aan.

• Ervaring met: Vloeren

Vriendelijke service en deskundig personeel

Bij van Wiefferen een nieuwe vloer uitgezocht voor boven in mijn restaurant. Zeer goed advies gekregen! En na het akkoord op de offerte ook een zeer snelle service. Een week later toen de bestelde artikelen in huis waren kwamen ze gelijk de vloer leggen. En het resultaat is geweldig. Nogmaals bedankt.

Service en vriendelijkheid

Van inmeten tot leggen was alles goed. Mannen hebben nog wat spullen versleept in de gauwigheid, echt top service.

super!

Zeer klantvriendelijk, meedenken bij problemen. B.v. toen de elektra bij het infrezen kapot ging, zorgde Thomas binnen 3 dagen voor een elektricien die alles gerepareerd heeft! Nu: prachtige visgraat pvc vloer, keurig afgewerkt!

Geweldige service

Prettig contact, geweldige service, aardige mensen, goede kwaliteit

Nijverheidsweg Noord 65

3812 Amersfoort