Manier waarop we in de winkel werden geholpen. Het meedenken van de medewerkers in huis en hun vaardigheid met betrekking tot het leggen van vloerbedekking. De kleur en materiaal geheel in overeenstemming met de bestelling.*
Correcte behandeling juiste materialen en keurig afgeleverd en gelegd.
Bij vragen en/of problemen goede oplossingen geboden. Prima en vriendelijke service.
De meneer in de winkel (Stefan) heeft ons heel goed geholpen vloerbedekking uit te kiezen, en er zijn vier keer mensen bij ons thuis geweest: 1-inmeten/beoordelen 2-egaliseren 3-marmoleum leggen 4-tapijt op de trappen leggen Alle vier ging heel vriendelijk en goed en snel, en men heeft gratis onze oude droogloopmat op maat gesneden voor onze hal en een restje oud tapijt voor in de trapkast. Bovenaan de trap kwam de houten vloer niet helemaal tot de rand, en dat is heel creatief en mooi opgelost door Stefan en zijn maat. (Sorry, naam kwijt.) De afspraken waren ook heel duidelijk en prima telefonisch contact met mevrouw Edith van Wiefferen.
Zeer goed advies, zeer breed pakket, heldere communicatie, flexibel en goede service
Duidelijk verhaal, denken goed mee.
Goed advies Prima service Vakkundig en vriendelijk personeel Vloeren en zonwering
goed personeel, betrouwbare afspraken
Kundig advies en mooi gelegd
Wij hebben bij Van wiefferen Novilon vloerbedekking besteld. Wij zijn in de winkel goed geholpen om tot de juiste keuze te komen. De vloerbedekking is zeer netjes gelegd. Alles is zeer netjes bemeten en berekend om de kosten voor ons zo lag mogelijk te houden. Zeer tevreden over de service.
Prima advies gehad, keurige offerte, na navragen ook gespecificeerd, uitstekende uitgevoerd. Onze traploper is een plaatje
Al sinds vele jaren (bijna 50) met de hele familie klant bij van Wiefferen. Ook dit keer weer de trappen laten bekleden. Tot volle tevredenheid. Zeer netjes gewerkt en prettige stoffeerders. Na zoveel jaren nog steeds dezelfde kwaliteit. Top! Een aanrader voor een ieder!
Op en top ondernemer. Kwaliteit en geweldige service. Denkt echt met de klant mee.
Het advies en mee denken met de klant en specifieke behoefte is zeer deskundig. Ik ben op de hoogte gebracht van nieuwe type vloeren. Ook wordt goed mee gedacht mbt het besteedbare budget van de klant. Van Wiefferen zal niet zelf proberen wint te maken over de rug van hun klant. Ik was ook afhankelijk van aannemers, verhuizers en anderen, Van Wiefferen deed haar uiterste best om hun afspraken daar goed op aan te passen binnen mijn planning, wat zij konden plannen en een kort tijdsbestek.
Advies, mee denken en persoonlijke aanpak vond ik geweldig. Gegeven een gevoel van betrouwbaarheid, afspraken kunnen gemaakt worden op de klant en ik voelde me veilig genoeg om huissleutel bij de winkel achter te laten. Heel fijn. Mooie gordijnen ook. Ik kan deze zaak zeer zeker aanbevelen (al gedaan)
Erg prettige winkel, persoonlijke benadering. Als iets niet goed is wordt het snel en vakkundig opgelost. Nooit 'gezeur'! Topwinkel! Je betaald een prijs, maar daar krijg je in dit geval wel echt kwaliteit voor terug.
goeie afspraken duidelijkheid en betrouwbaar goeie prijs en vakmensen
Heel fijn dat jullie de service hebben geleverd om een vloer met oude planken te herstellen, dus zonder dat we iets van jullie afgenomen hebben! Heel goed advies, schappelijke prijs en vakmanschap!
1. verkeerd opgemeten (motief Novilon was niet in de lengte gemeten, waardoor ik terug moest naar de zaak en de offerte gewijzigd moest worden.) 2. afgesproken was de opstaande randen van de douchevloer te lijmen, maar er is dubbelzijdig plakband gebruikt. 3. Het afkitten kon alleen in grijs, waardoor het aanzien van de doucheruimte ons tegenviel. 4. We hebben daardoor zelf nog een afwerklijst moeten plaatsen. 5. ook de metaalstrip op de drempel is vastgezet met 2 schroefjes om verschuiving te voorkomen (was ook met dubbelzijdig plakband bevestigd). 6. de stoffeerder was niet op de hoogte van de afspraak dat alles gelijmd zou worden.
Tijdig en goed gelegd
goede wijn behoeft geen krans
Nijverheidsweg Noord 65
3812 Amersfoort