Fijne mensen en goede afspraken.
Zowel tijdens de verhuizing 2 jaar geleden als bij de verbouwing van de zolder afgelopen zomer besloten we behoorlijk last minute dat de bestaande vloerbedekking toch vervangen moest worden, van Wiefferen kon snel de Novilon leggen die we wilden hebben, nog voor de verhuizers kwamen, en 3 maanden geleden idem. Zelfde Novilon, zelfde kleuren, zelfde service en weer net zo netjes gelegd. Absoluut vakwerk.
Heel netjes geholpen en ook goed advies gekregen. Snelle levering en netjes opgehangen.
Geweldige ervaring met van Wiefferen, deskundig personeel, ga zo door.
goede service ,je bent echt klant bij van Wiefferen.
Flexibel in werktijden en het zich houden aan de afspraken
We hebben van Wiefferen als ZEER prettig ervaren. Goed advies in de winkel en goede service.
Het viel mij bij mijn eerste telefonische contact met het verzoek betreffende het plaatsen van een hor op, hoe vriendelijk en correct de des betreffende dame mij te woord stond. Ze deelde mij mede dat het vakantie periode was, maar ze zou er haar best voor doen, zo spoedig mogelijk een medewerker te laten komen mét documentatie en om de maat te nemen. Reeds de volgende morgen kwam er al iemand mét de docu en de meetlat en hij gaf mij duidelijk tekst en uitleg. Bij de prijsopgave moest ik wel even slikken, maar ik wilde toch wel heel graag mijn laatste levensjaren in de zomertijd met een betere ventilatie doorbrengen zonder muggen en wespen. Hier geldt écht: "alle waar naar zijn geld." Na een korte levertijd werd de hor correct gemonteerd. Hartelijk dank, ik ben er heel blij mee. Met vriendelijke groet, Willy-Else Huisma-Gerritsen
Op de trap (2 maal) is nieuwe vloerbedekking aangelegd. Alle afspraken zijn goed nagekomen. Advies was bovengemiddeld. Vloerbedekking is vakkundig gelegd. Geen opmerkingen. Vriendelijk personeel Positieve ervaring. Voor herhaling vatbaar. Aanrader.
Zeer vriendelijk en goed geholpen. Dachten mee en mochten het showmodel en stuk stof even meenemen naar huis om te bekijken wat beter was.
Handig dat het uitvoerend personeel alle noodzakelijke werkzaamheden zelf kon verrichten (bekend met alle technieken).
Bestelling, advisering, afspraken en montage waren perfect! Wij kunnen het een ieder aanbevelen bij Van Wiefferen!!!
Wij kunnen de firma Van Wiefferen aan een ieder aanbevelen!
Zeer goede service en vakmanschap. Vloerbedekking werd zelfs in Nijmegen opgemeten door de baas zelf.
Ze zijn heel geduldig en nemen alle tijd voor je Er zat een fout in de ondergrond van de muur die was behangen en die is keurig hersteld
Met name de service en vriendelijkheid van het personeel vind ik een groot pluspunt. Ook als er een iets mis gaat, doen ze er van alles aan om dat zo snel mogelijk op te lossen.
Alk jaren een vertrouwd adres, klantvriendelijk en een goed vakmanschap.
Goed advies, netjes de vloer komen inmeten. Leggen tijdens de dagen dat ik er niet was, alles keurig achter gelaten. Zelfs de plinten onder de keuken weer terug geplaatst.
Er wordt meegedacht. Werkt netjes.
goede service in de winkel, goed advies. vakkundig gelegd, hulpvaardig personeel.
Zeer goed, vakkundig en snel geholpen. Vol vertrouwen werd materiaal mee naar huis gegeven. Snelle opvolging. Tapijt vakkundig gelegd. Ik zou niet weten wat er beter had kunnen gaan.
Na een volgens afspraak te late levering toch nog alles prima geregeld. Uiteindelijk toch een tevreden klant.
Nijverheidsweg Noord 65
3812 Amersfoort