prima vakmanschap, vriendelijke mensen in de winkel
Paul v Wiefferen heeft alle tijd. Adviseert prima. Keurig personeel wat het tapijt legt!
Vriendelijke benadering in de zaak en thuis. Positief is de mooie manier waarop de gordijnen zijn genaaid.
Ze geven goed advies over wat mogelijk is en geven meerdere opties. Ook bij het ophangen denken ze mee.
Ruime keuze en zeer vriendelijk geholpen door vakkundig personeel.
Kleine onvolkomenheid meteen opgelost. Verder prima advies en dito kwaliteit
Deskundig advies en het op korte termijn leggen van Novilon in verpleeghuis!
Buitengewoon goede service
Zorgzaamheid personeel onderling tijdens epileptische aanval van collega. Zeer betrokken, dit was zo collegiaal, liefdevol . Om trots op te zijn!
Keurig werk en netjes gelegd: heel strak!
goed advies en uitvoering
Fijn geholpen . Goed advies. Goed afgestemd op de wensen van mijn schoonmoeder. Nemen alle tijd voor het advies
Zag er piekfijn uit.
een ruim gesorteerde frisse woonwinkel, met prima personeel dat hulpvaardig is en meedenkt. Een begrip in Amersfoort.
Wij zijn enorm te spreken over uw vakkundig personeel!
Zeer goed advies wat betreft kleurstelling
Goed meegedacht in keuze materiaal en dessin. Ook oog voor het totaalplaatje, dwz kleurenkeuze wanden. Vloer strak gelegd, prettige vakmensen.
Zeer goed begeleid bij het kiezen van gordijnen, novylon en binnen zonwering.
uitstekend, prima vakmanschap, en goede service waar vindt je dat nog.
Nijverheidsweg Noord 65
3812 Amersfoort