Zeer prettig, deskundig advies in de showroom over een pvc vloer. Goed contact met medewerkers die kwamen egaliseren en pvc leggen. Alles keurig afgewerkt en netjes opgeruimd. Geen enkel minpuntje te bedenken.
Zowel in de zaak als thuis , een prima samen werking .
In een van de lamellen van de jaloezieën zaten 2 kleine kiertjes waar licht door kwam. Binnen een paar weken hadden wij een geheel nieuw exemplaar ontvangen. Verder zeer vriendelijk personeel.
We hebben enkel complimenten voor de vakman die onze trap heeft bekleed. Super aardig, werkt netjes en eindresultaat mag er wezen.
Van Wiefferen was in zijn offerte scherp geprijsd wat voor ons de doorslag gaf. Het is een betrouwbaar bedrijf met vriendelijke en kundige medewerkers. De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. Voor iedereen een aanrader!
Heel vakkundig en netjes gedaan
Super, bedankt netjes afgewerkt top.
Goed advies gekregen in de winkel. Netjes geïnstalleerd.
Fijn en snel contact. Komt afspraken na.
Zowel in de winkel als door de monteurs op een prettige wijze behandeld. Alle werkzaamheden zijn zoals gewenst uitgevoerd.
We zijn in de winkel erg goed geadviseerd over duo-rolgordijnen. Door voorspoedige levering en gaatje in de planning ook snelle plaatsing. Tijdens montage was er een uitdaging, die gelukkig bij navraag door eigen ervaren mensen adequaat kon worden verholpen.
Karpet besteld, eerst 1 uit de zaak meegenomen om te kijken of dit paste met de maatvoering. Juiste keuze gemaakt en keurig thuis bezorgt
Uitgebreid de tijd gehad om thuis met stalen mijn keuze te kunnen maken. Bezorging en montage veliepen vlekkeloos en naar wens.
Super goed geplaatst, hor in mijn slaapkamer deur..
Meerdere stofferingsbedrijven bezocht en offertes aangevraagd maar had daar geen goed gevoel bij. Bij Van Wiefferen was de ontvangst al heel prettig en werd super geholpen. Ik kon zoveel stalen mee naar huis nemen als ik wilde en ze wilden ook langs komen om te adviseren. Hun assortiment is heel groot. Het opmeten thuis werd vakkundig gedaan, ook meegedacht met gekromde rails. Deze zijn vakkundig aangebracht. De nieuwe gordijnen én in-betweens in woonkamer en slaapkamers hangen prachtig. Daarnaast ook nog een elektrisch rolgordijn van Somfy besteld en ook deze is volledig zoals afgesproken. Ik ben meer dan tevreden over dit bedrijf en kan Van Wiefferen van harte aanbevelen!
Fantastisch bedrijf
Keurig werk geleverd
klantvriendelijk
Alles verliep volgens afspraak
Goedemorgen Ze hebben bij mij dit keer een gordijn bij de voordeur opgehangen. Wat prachtig is genaaid en daar ben ik heel tevreden over. Waar ik moeite mee heb en wat ik heel ongepast vond is: het is niet de eerste keer dat ik bij van Wiefferen bestel. Ik woon al 18 jaar in Amersfoort en heb van af het begin spullen bij jullie besteld. Ze hebben onlangs allemaal railsen voor schilderijen bij mij opgehangen. Toen die meneer afgelopen vrijdag kwam om het gordijn op te hangen ,en ik vroeg of hij een schilderij wilde ophangen omdat het draad waar je het schilderij mee ophangt eraf was, zei hij daar hebben we geen tijd voor we moeten nog naar twee adressen,en als u dat wilt moet u een afspraak maken en daarvoor betalen. Het was een kwestie van enkele minuten, en die bereidheid om mij daar even mee te helpen vond ik zeer onvriendelijk en zeer ongepast. Dat was ik niet van jullie gewend. Met vriendelijke groet Lilian van der Werff
Prachtige verduisterende plissés van topkwaliteit gekocht na goed geholpen te zijn in de showroom. Er werd keurig gebeld om ze te komen plaatsen. Op de afgesproken tijd aanwezig en door een vriendelijke jongeman vakkundig geplaatst. Super.
Zeer goed advies gehad alles prima afgehandeld
- eerdere bestelling is nooit opgepakt, was ‘verdwenen’ -zeer lange levertijd van bijna 4 maanden! -Geen enkele tussentijdse communicatie over deze vertraging. - norse afhandeling bij telefonisch vraag over levertijd. -pas na wederom bezioek aan winkel werd levering in gang gezet. - nooit het gevoel gehad dat onze bestelling werd gewaardeerd , onverschillige klantbenadering -wel direkt factuur sturen met betaaltermijn van 8 dagen Rapport cijfer service 3
Helaas dit keer een minder positieve review. 10 maanden moeten wachten op de beugels voor onze draai-kiepramen om mijn luxaflex opnieuw op te hangen. De stoffeerder die het kwam ophangen was wel zeer vakkundig en zeer vriendelijk. Jammer, dat hij meerdere keren zijn excuus moest maken voor het ontbreken van de juiste beugels.
Netjes op tijd en volgens afspraak. Super klantvriendelijk en persoonlijk!
Nijverheidsweg Noord 65
3812 Amersfoort