Heel blij met mijn nieuwe vloerbedekking! Erg vriendelijk personeel en goede service!
Netjes werken , ben heel tevreden daarover
Snel en prettig geholpen, meerdere opties voorgelegd en meegedacht wat wel of niet mogelijk zou zijn.
Eerder geleverd dan verwacht en perfect uitgevoerd.
Relaxt advies, makkelijk contact, en nu hele mooie gordijnen!
We komen niet voor niets elke keer weer terecht bij van Wiefferen, zeker 40 jaar inmiddels. Over de kwaliteit van de materialen en verwerking van de opdrachten zijn we altijd alleen maar zeer tevreden:-)
Wij kunnen niet anders zeggen dan dat van Wiefferen goede service heeft gelegd. Het contact bij de koop was al heel fijn en gaf een goed gevoel. En ook bij het leggen zijn wij erg tevreden. Aardige vakmensen die lekker doorwerken en de vloer netjes leggen en het ook allemaal netjes achterlaten. Wij zijn heel tevreden!
Mijn ouders hebben recent een prachtige visgraat PVC vloer laten leggen en het resultaat is prachtig. Heel strak en vakkundig gedaan. ook de plinten perfect aangebracht. Daarnaast hebben zij ook de gordijnen bij van Wiefferen besteld en ook deze hangen prachtig. Alles door Van Wiefferen laten verzorgen. Vanaf het advies in de winkel tot het resultaat werkelijk heel goede service! Top!
Wij zijn zeer tevreden.
zowel in de winkel als thuis bij de montage
Jammer in het verleden goede ervaring gehad, maar nu slechte services, 2x verkeerde plisses gordijnen bezorgd, helaas er zelf achter aan moeten bellen, uiteindelijk vandaag, na 5 maanden, compleet, dankzij David, prima werknemers, wat vooral steekt dat je geen enkel telefoontje o.i.d van de eigenaar zelf krijgt met excuses, weet niet of ik nog een x met deze zaak in zee ga.
Wij waren voor ons huis op zoek naar een alternatieve oplossing voor onze gordijnen. Toen we naar de winkel gingen kregen we goed advies en hebben we een afspraak om de Keje pliss oplossing in te meten ingepland. Bij het inmeten werden verschillende stalen meegenomen zodat we de juiste kleur voor onze kozijnen konden selecteren. Deze informatie werd binnen van Wiefferen doorgegeven zodat wij er geen omkijken naar hadden. Na een aantal weken gebeld en de Keje pliss oplossing is netjes en snel bij ons thuis gemonteerd.
We zijn al lang klant, eerst voor marmoleum en nu voor binnenzonwering, horren en matten. Veel keuze, deskundige mensen en heel servicegericht, ook jaren na aanschaf!
We hebben prachtige gordijnen en jaloezieën. Er is super goed met ons meegedacht en en tegen alle verwachtingen in, is het ook heel snel gegaan. We zijn heel erg blij met het resultaat, maar bovenal met de service.
Tijdens ons bezoek kregen we heel veel informatie en werden er enorm veel stalen geopend. uiteindelijk konden we er een paar mee naar huis nemen. Thuis hebben we de definitieve keuze rustig kunnen maken. Later kregen we bericht dat de levertijd wel langer was dan normaal maar uiteindelijk werden we van de week al gebeld dat ons vloerkleed geleverd kon worden. Veel eerder dan we hadden verwacht. De bezorgers hebben een en ander keurig gedaan. Top
Afwerking vloer niet perfect, maar is later hersteld. 1 slaapkamer vergeten in te meten en 1 gordijn verkeerd gemeten. Wordt hersteld en excuses aangeboden.
Fijne mensen, goede service en kwaliteit. Erg blij met de mooie luxaflex.
Wij hebben een carpet laten maken door van Wiefferen en zijn zeer tevreden. Enig minpuntje: lange levertijd, maar daar kunnen zij ook weinig aan doen. Heldere communicatie en zeer zorgvuldige bezorging van het kleed, keurige bezorg(st)ers! Wij bevelen van Wiefferen van harte aan!
Fijn in de winkel geholpen, als ik belde of de gordijnen er al waren werd ik vriendelijk te woord gestaan en toch op 10 november hingen ze bedankt.
Rustige mensen vriendelijk en behulpzaam. Ondanks dat er onvoorziene problemen waren met de entree van de nieuwbouw, ze moesten erg veel heen & weer lopen via een helling...bleven zij vrolijk. Top duo, chapeau!
Teleurstellend dat de levering niet juist plaatsvond: de geadviseerde onderdorpel was er niet bij de eerste aflevering. Vervolgens moet er eerst weer een onderdorpel worden besteld, waar ik zelf weer achteraan moet bellen. Vervolgens een tweede afspraak om de plaatsing van de hordeur af te ronden. Kortom communicatie kan beter. Als laatste het advies kan nog verbeteren door aandacht te hebben voor een kortere bovendorpel dan de schuifpui breed is ivm de maatvoering. Vanuit de woonkamer ziet het geheel er nu enigszins knullig uit. De totaal score blijft goed door de deskundigheid in de winkel en het advies en zeker ook de daadwerkelijke plaatsing.
Voor de inrichting van een huis is alles aanwezig. We zijn vriendelijk en bekwaam geholpen.
Mooie suggesties en het opmeten ging vlotjes. Levering en plaatsing zoals afgesproken. Al met al zeer tevreden!
Na keuze in de winkel gemaakt om een wand van 8 meter lengte te behangen, kwamen er 2 man om de klus binnen een zeer korte termijn uit te voeren. Dit waren vakmensen met hart voor hun werk, netjes gewerkt en meegedacht. Alles naar volle tevredenheid.
We hebben deskundig advies ontvangen in de winkel. Vervolgens zijn de diverse gordijnen gemeten door personeel van van Wiefferen. Alle gordijnen waren bij oplevering niet correct in de afmetingen. Uiteindelijk heeft het 5 maanden geduurd voordat alle gordijnen juist geleverd zijn. En dan nog omdat we zelf hier achterheen zijn gegaan.
Nijverheidsweg Noord 65
3812 Amersfoort