Wij waren zeer tevreden, goede service, goede afspraken
We hebben een goede uitleg gehad over de mogelijkheden voor de vloer en we hebben ook op hun advies gekozen voor een kunststof vloer, het leggen van de vloer is zeer nauwkeurig gedaan en de oplevering was een mooie vloer en geheel opgeruimde kamer.
correcte behandeling, betrouwbaar en vriendelijk
Vanaf het eerste contact in de winkel hadden wij al een heel tevreden gevoel. Alle verdere contacten zijn naar grote tevredenheid verlopen. Het leggen van de vloer en met name de trap zat een beetje tegen maar het humeur van de leggers heeft daar niet onder geleden. Ze hebben de tijd genomen om alles perfect af te leveren. Geen haast werk dus. Het is goed te merken dat het hele bedrijf één goed samenwerkend team is, dat komt de klant ten goede. De vloer en trap zien er geweldig mooi uit. Voor het hele team, nogmaals BEDANKT. Wij zijn zeer tevreden.
ik ben zeer tevreden met het resultaat , en ben ook zeer te spreken over het personeel.
Tot nu toe zijn wij zeer tevreden over firma Peters. Zeer beleefd en prettig in de omgang.
goed advies, goede service en de vloer is heel netjes gelegd
Goede vriendelijke behandeling goed advies en snelle levering
In de winkel vloer en gordijnen uitgezocht. Ruime keuze en goed advies!
Onze ervaring met Peters WSW is een zeer aangename. Nette en goede service door vakmensen die met je meedenken. Peters WSW is dan ook een aanrader voor de complete aankleding van je woning.
Prima ervaring, prettige medewerkers Goede service
Goed service,prettig geholpen.
Je mag veel stalen meenemen. Afspraken worden nagekomen en rekening wordt op tijd verstuurd. In het verleden een foutje slaapkamertapijt keurig opgelost. Leuke verrassing dat laatste rekening naar beneden was afgerond. Ik zie dit als een waardering naar ons toe dat wij ook steeds keurig op tijd betalen en met hun meedenken zodat het voor beide partijen voordelig is.
De vloeren, gordijnen, rolgordijnen en de trapbekleding zijn professioneel en tot volle tevredenheid uitgevoerd. Echt vakwerk. Het personeel is attent en zeer vakbekwaam. Een dikke pluim voor Peters Woonservice.
Personeelsleden die zeer goed luisteren naar de wensen van de klant, zodat je eigenlijk toch iets makkelijker een keus kunt maken uit het assortiment. Correcte montage en goede afspraken, zodat je ook makkelijker terug komt.