Heerlijk overzichtelijk bad. We waren hier met 15 kinderen voor een kinderfeestje (arrangement met kinderbox) dit was top verzorgt.
Gaan hier wekelijks banen zwemmen, erg gemoedelijk en fijn personeel. Altijd schoon.
Gezellig overzichtelijk bad waar het fijn zwemmen is met de kinderen en niet zo duur.
Heel gezellig, super om een middag door te brengen met de kinderen!
Heel leuk en zou er sowieso nog een keer naar toe gaan
het was gezellig, een beetje!
de glijbaan was leuk
was heel gezellig! Fijn zwembad
Een fijn, schoon en overzichtelijk zwembad waar we graag gaan zwemmen.
zeer gemoedelijk zowel personeel als bezoekers indeling zwembad overzichtelijk, ik voel me er thuis ,verlichting kan beter. Toegangscontrole zeer goed systeem
schoon en gezellig
Gewoon een goed zwembad, altijd al geweest
Zeer positief
Leuk zwembad vooral om baantjes te trekken, dit doe ik dan ook regelmatig, uiteraard ook aardig personeel die je graag ter woord willen staan.
En 10 badenkaart is een euro goedkoper per kaartje als een los kaartje. Heel overzichtelijk met kinderen je kunt alles overzien. Het is een schoon bad.
Ontzettend gezellig en het zwembad heeft genoeg te bieden aan iedere leeftijd.
Belangstellend en vriendelijk personeel
de ontspannen sfeer in dit zwembad laat ons regelmatig uit groningen naar zuidlaren rijden. Voor de kinderen een prachtige kennismaking met water en zwemmen en wij vervelen ons zeker niet.
Ik vind het een net zwembad, en goed gepositioneerd in de regio.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Ik wil nog even terug komen op uw opmerking m.b.t. dagkaart. Een dagkaart kost bij ons € 5,00 en een 10-badenkaart € 40,00. U bedoelt het kaartje voor banenzwemmen, die kost € 3,50 en kan alleen maar gebruikt worden op die tijden die zijn aangegeven voor banenzwemmen. Dit is reeds het goedkoopste kaartje en lager kunnen we niet gaan. Op verzoek van de klant, zodat men niet wekelijks geld hoeft mee te nemen, hebben we hiervoor ook een 10-kaart ingevoerd, maar wel met dezelfde prijs. Ik hoop u hierbij voldoende te hebben toegelicht waarom deze keuze zo is gemaakt. Met vriendelijke groet, Roelof Rutgers (manager Aqualaren)
Een geweldig zwembad met aandachtig personeel: ik kom al van 1996 naar Zuidlaren en ga er 2x in de week naar toe. De vrienden van de aqua-jogging zijn een werkelijke 'must'in mijn leven. Ik, mijn lichaam, kan niet zonder deze beweging en de groep is een welkom bad..Daar werkt het zwembad aan mee!
Vind het een zwembad waar je zo gezellig naar binnen kunt stappen.