We zijn als ouders aangenaam verrast over jullie. Temeer onze dochter een hele lange tijd zwemles had bij een ander zwembad en hier totaal geen vooruitgang boekte. Na een adempauze van 3/4 tussen het de andere zwemschool en jullie heeft ze enorm snel vooruitgang geboekt en het alle belangrijkste nog is dat onze dochter het enorm naar haar zin heeft. Ze voelt zich bij jullie als een vis in het water. Ook hebben we haar verjaardagsfeestje bij jullie gevierd en dat was een zeer geslaagde dag. Alles was tot in de puntjes geregeld.
Ontzettend gericht op de ontwikkeling van het kind. Helepersoonlijje aanpak
Het contact met de zwemjuf is erg goed. Ieder kind in de groep krijgt goede aandacht. Top
Fijn zwembad voor zwemles dochter! Goed personeel
Top!!! Na 1.5 jaar kwakkelen bij een andere zeilschool, konden wij zonder problemen en zonder wachtlijst(!) overstappen. Wat bleek.. ze mocht bijna gelijk al afzwemmen!!
Al 5 jaar voor de zwemlessen van de kinderen bij jullie. Bij jullie staat de kwaliteit voor het zwemmen altijd voorop ( en niet de snelheid om het diploma te halen) Alle drie de kinderen zijn nooit met tegenzin naar zwemles gegaan en er wordt goed gekeken naar de kinderen zelf (hoe te benaderen, wat kunnen ze wel/niet aan , welke uitdaging). Ook overleg is altijd mogelijk en de kijkmomenten zijn prima!
Mogelijkheden zijn helder. Prettige sfeer.
Super hoe de zweminstructeurs de perfecte balans weten te vinden tussen serieus zwemles geven, en de ruimte voor een grapje tussendoor. Op deze manier bleef onze zoon plezier houden in zn zwemlessen en leerde hij de benodigde zwemvaardigheden !
Wat een waardevolle start was het bij swimsafe op de dinsdag bij Linda. Zowel de veelzijdige mogelijkheden van de cursus, als ook de open houding van Linda, de spontaniteit tijdens het lesgeven en haar betrokkenheid hebben Kiramai en ons als ouders goed gedaan. Ze heeft een hoop kunnen overwinnen, mede dankzij het ik lijntje wat Linda met haar wist te houden. Dank je! Marieke nam het stokje over op de woensdag. Petje af hoe ze ieder kind in beeld had en op de juiste wijze wist uit te nodigen, aan te moedigen, en meer... Haar onuitputtelijke energie, haar humor, daadkracht, heel fijn, hoe ze dit overbracht op de kinderen. Zwemmen door het gat, ineens een stuk verder... en dan stap voor stap aanreiken wat nodig is, toch succeservaringen geven, en de blijdschap delen zo gemeend, als het lukt. Ik ervaar dat Kiramai een mooie basis heeft ontvangen met swimsafe, en nog enorm vooruit is gegaan in haar zwemtechniek, watervrijheid/ zekerheid en conditie.
De ouders met schoenen in de douches. Maar dat is dweilen met de kraan open.
Prima cursus. Kleine groepjes op niveau van het kibd.
De zwemdocenten waren kundig, ontspannen en zeer betrokken bij de kinderen. Daarnaast waren ze eerlijk over de vorderingen en wat er nog te verbeteren viel.
Met vragen en opmerkingen kon ik altijd terecht bij het personeel. Doordat de zwemdocenten aan een stuk door lesgeven is het vaak niet mogelijk hen aan te spreken, maar als ik op andere momenten hen tegenkwam stonden zij altijd open voor vragen.
Zeer fijne, betrokken en positieve badmeesters en -juffen!
Betere internet verbinding
Snelcursus prima! Goed onderwijs in vaste groepjes, leuk en afwisselend, speels, dochter vond het altijd erg leuk. Aardige en deskundige zweminatructeurs.