Vlotte vorderingen bij de zwemles
Wij vonden de dag, tijdstip en duur van de zwemles ideaal!
Mijn zoon gaat met plezier naar de zwemles. Hij voelt zich op zijn gemak.
Prima indruk. Bij ons was alleen het mailadres niet goed gegaan waardoor we dus mails hebben gemist en de vordering van onze dochter niet konden inzien. ( hadden we ook geen weet van tot een ouder zei dat dat kon)
Beter toezicht op het dragen van de blauwe badschoentjes.
Goede zwemles, goede begeleiding en fijn dat je de gehele zwemles kan volgen vanuit de kantine.
Zwemleraren
Zeer tevreden over de zwemlessen, de communicatie en de algemene voorzieningen
Vriendelijk personeel
Wordt mondeling goed op de hoogte gehouden over de zwemvorderingen bij de zwemlessen. Meike heeft er veel plezier van. Pakken de lessen speels op! Positieve benadering bij het kind.
Erg vriendelijk personeel. Kunnen goed omgaan met kinderen. Dochter Tess gaat met veel plezier naar alle badmeesters/juffen toe.
Jullie zijn heel kindgericht. Super in observation en benadering.
De duidelijkheid van Marieke ben ik zeer van gecharmeerd. Een lieve juf maar wel duidelijk Ik vind de kijklessen voldoende aantal. Maar in kantine is de zwemles slecht zichtbaar, maar het draait niet om ons maar om de kinderen
Mooi zwembad en een goede zwemjuf (Marieke) die plezier bij het zwemmen overbrengt.
Goede instructeurs, plezierig naar leerlingen.
Goede ervaring, vriendelijk personeel en zwemdocenten.
Betrokken en ervaren zweminstructeurs.
Dat (geloof Jakko) extra tijd nam om met mijn dochter duiken te oefenen (nadat zij al een half jaar aan het oefenen was)
Wij zijn erg enthousiast over alles!
Met beide dochters hebben we in de kerstvakantie de snelcursus gedaan. (2014 en 2017) Wij vonden dat dit door erg enthousiaste zweminstructeurs werd begeleid. Beide dochters hebben in de kerstvakantie voor a èn b mogen afzwemmen, terwijl we ze alleen voor a hadden opgegeven. Conclusie; Rhienderoord zet de vaardigheid van het kind op eerste plaats en daarna het commercieel gewin. Uitstekende instelling gecombineerd met het altijd vriendelijk personeel, recommanderen wij Rhienderoord bij iedereen aan.