Leuk spontaan personeel en onze dochter gaat met plezier naar zwemles. Zwembad ziet er netjes en verzorgd uit. Zijn erg blij met het niveau van de lessen zelf.
Beantwoorden van emails met vragen stel ik als werkende ouder zeer op prijs. Enthousiaste zwemleraar en vriendelijk baliepersoneel!
zeer gastvrij, altijd positief, goedgehumeurd badjuffen/meesters enthousiast, goed in hun vak, weten altijd weer de kids te motiveren en net even meer hun grenzen te verleggen, waardoor de mogelijkheden om te leren zwemmen geen langdurig traject wordt, maar een uitdaging!
Kindgericht, positief meedenken, kijkend naar mogelijkheden. Gevoel van welkom
Onze kinderen hebben altijd met veel plezier zwemles gehad, zodat ze zelfs op latere leeftijd terug wilden komen voor Diploma C.
mijn zoon heeft een goede zwemervaring opgedaan
Erg leuk en vriendelijk personeel
sfeer is erg goed, plezier staat voorop.
Goede leerkrachten, kinderen nemen snel de lesstof op
Joshua heeft afgelopen zomer de roadrunner gedaan, super leuk, wel veel zwemmen maar dit is beloond met het A en B diploma, en bij deze ook de complimenten voor de vriendelijke badmeester Jacco echt een vriend voor ieder kind.
Leuke juffen en meesters, geven leuk les!
Ervaringen positief. Wel een groot verschil qua meters maken met zwemmen in de les zelf en tijdens het afzwemmen. Meer langere banen zwemmen voordat ze moeten afzwemmen
Fijn dat er een speeltuin is voor broertjes en zusjes van zwemmers! Fijne banken en stoelen om te zitten/wachten bij kantine.
Positieve benadering tijdens zwemles bij angstige kinderen
Inmiddels 2e kind op zwemles bij Rhienderoord en kinderen gaan er met plezier naar toe van de eerste tot laatste les.
Mijn ervaring is goed met het zwembad. Alles is netjes en schoon. Jason is onlangs geslaagd voor zwemdiploma c. Aangezien ik vorig jaar mijn a en b heb gehaald weet ik wat de lessen inhouden. Ik kan het iedereen aanraden om bij Rhienderoord zijn zwemdiploma te halen.
Mijn dochter gaat met veel enthousiasme naar zwemles. Ze heeft inmiddels al heel wat juffen gehad en met allemaal had ze een goed contact.
Fijne zwemleraren, enthousiast en leuk met de kinderen, streng waar nodig.
De kwaliteit van de zwemlessen is erg goed! Wat een enthousiasme stralen deze mensen uit. Mijn kind gaat altijd met plezier naar zwemles ...op naar diploma C! Lekker warm water om in te lessen.
Ja
Contact met zweminstructeur/instructrice is goed. Je kan altijd terecht of bellen je terug.