de swim safe cursus voor A als erg prettig ervaren. meestal 2 mensen voor de instructie. het gratis oefenen ook zeer positief.
Jacco dacht altijd mee.. heel fijn. Maas heeft echt maatwerk gekregen
Onze twee kinderen hebben met veel plezier en zonder enig mopperen diploma a-b-c bij jullie gehaald.
Mijn jongste zoon zwemt vandaag af voor zijn c diploma. Beide jongens hebben ongeveer een haar gedaan over a.b en c. Beide hebben ze met veel plezier deelgenomen aan de zwemlessen. Ik vind dat jullie de kinderen op een positieve manier benaderen en meedenken. Mijn jongste zoon is in het begin echt bang geweest voor het diepe. Vivian heeft hem door een passende interventie over deze angst heengeholpen en hem zelfs een badje laten overslaan. Dat kan alleen als je goed naar het kind kijkt en aansluit bij zijn onderwijsbehoeften.
Prima, prettige mensen. Goede sfeer
iedereen die ooit heeft gezwommen, een reminder sturen voor C diploma. Ik denk dat er meer bestelling voor is.
Linn ging met veel plezier naar zwemles en heeft technisch goed leren zwemmen. Dat is precies waar zwemles voor is bedoeld. Prima!
er is aandacht voor zwemtechniek en motorische ontwikkeling van het kind. daarmee krijg ik een kwalitatief goede indruk van Rheinderoord. Telefonisch altijd goed bereikbaar. alle dames en heren die de telefoon opnemen kunnen in het systeem kijken en meteen antwoord geven op mijn vraag. heel bij mee!
Gezellige en gemoedelijke sfeer
Groeps groottes mogen kleiner. Communicatie beter
Gezellig, kleinschalig.
Heb nu alle drie mijn kinderen de snelcursus laten doen en dat verliep bij allemaal super! Zeker aanrader
Ik vind dat de medewerkers heel goed meedenken wat een kind nodig heeft. Er wordt vooral gezocht naar mogelijkheden.
Personeel vond ik vriendelijk en persoonlijk. Mijn zoon heeft altijd met plezier gezwommen.
Onze dochters kijken de hele week uit naar vrijdag omdat ze dan weer naar zwemles mogen. Complimenten voor 'badmeester Jimmy'!
Erg fijn zwembad ! Ouders kunnen iets zien voor het raam maar zitten niet bovenop de lessen zodat kinderen afgeleid raken!