Niet te groot, fijne faciliteiten. Meest geweldig vond ik een keer van de zomer toen het prachtig weer was en we heerlijk in die geweldige schommel ligstoelen hebben gelegen en we nog bediend werden ook!! Wat een diva voelde ik me toen!
Fijne omgeving vooral het buitengebeuren wij fijn. Lekker in de schommelstoelen relaxen
Vriendelijke benadering op de verschillende afdelingen van de sauna.
heerlijk rustig en gezellig
een rustige kleine sauna
Een goede ontvangst, zowel aan de balie al bij de horeca en behandelingen. Gewoon een heerlijke, relaxte dag uit.
Ik vind het een hele gezellige intieme sfeer hebben niet te groot eten is goed het personeel is erg vriendelijk
Voor de eerste keer meteen goed zeker weer terug te komen met mijn man
er lag ontl en iemand stond met dit aan zijn benen onder de douchedit werd met een emmertje en een doekje opgeruimd, zeeeeer onhygienisch de persoon die dit had veroorzaakt liep later gewoon weer in de sauna,s rond, onze dag was verpest wij zijn weggegaan zonde van ons zuur verdiende geld!
mevr de witte, dank u voor uw reactie op klanten vertellen. geeft ons de gelegenheid om op uw bevindingen te kunnen reageren. wij hebben de bewuste dag ook als erg naar ervaren. Ik denk dat niemand dit gewild heeft. Ik snap ook dat dit voorval uw dag heeft verpest. Wij doen u als centre du lac graag het aanbod om voor twee personen nogmaals van onze saunafaciliteiten gebruik te maken. Wellicht bent u in de gelegenheid om via [email protected] uw reactie te geven. met vriendelijke groet, Mario Ballering bedrijfsleider
Prettige sauna, goed uitgeruste sauna, net pubiek. Ik kom hier graag elke week in de winterperiode. Hout-sauna is perfect.
De fijne en ontspannen sfeer en je kunt altijd ergens in en ontspannen, zonder dat het druk en vol is. Heerlijke schommelstoelen, waar je ook nogeens bediend wordt! Fijn en vriendelijk personeel. Het water in de bubbelbaden meestal lekker op temperatuur.
Schoon/gezellig/goeie faciliteiten
Ontvangst en reserveringen, prima geregeld.
Niet al te grote compacte en gezellige sauna. Je bent hier geen nummer maar een persoon.
Hygiëne klantvriendelijkheid flexibiliteit
Vriendelijk personeel, veel, verschillende en erg mooie sauna's
De persoonlijke benadering door het personeel, de keus aan sauna's en fijn stoombad. Fijne opgietingen. Niet massaal. Schoon. Fijne dichte stille lounge naast bar, gelukkig zonder muziek! Veel tijdschriften, hoewel ik zelfmeestal een boek lees.
gewoon lekker relax en schoon
Sfeervol complex met vele mogelijkheden maar niet te groot en massaal het restaurant is ook erg goed
de rust die er heerst, geen overvolle sauna's, en de persoonlijke aandacht.
Prettige faciliteiten, mooie tuin, leuke opgietsessies.
het is er heel mooi en netjes ik kom graag bij jullie
Rust en ruimte. Ontspanning staat voorop. Betrokken en vriendelijke medewerkers.
Compacte volledige faciliteiten , prettig om een dag door te brengen .