Weer een geweldig relaxte avond gehad deze week in Centre du Lac. Na diverse sauna's even rust genomen om weer lekker in de Kelo Sauna van de opgieting te genieten. De opgieting is echt geweldig, de 2e ronde wordt verzorgd door Arnold! (Di-Do-Vr-Zo) Echt Super!!! Na de sauna even lekker genieten in de horeca ruimte bij Liz, Irene en Loes. Top meiden. Wat een gezelligheid. Wat ik bijna vergeet te vermelden is de gastvrije ontvangst door Claudia. Evenzo de interesse of we hadden genoten na afloop. Dank je wel allemaal en tot snel. Peter
Huiskamersfeer altijd positief heerlijk een dag relaxen
Kleinschalig en zo vertrouwd na zoveel jaar. Voor mij alléén maar Centre du Lac 😊
Zie de beoordeling, spreekt voor zich.
Heerlijk en betaalbaar eten. Sauna's ook heerlijk! Personeel erg vriendelijk en behulpzaam!
Vind het altijd heerlijk daar. Zie ook regelmatig weer een vernieuwing dat is een goed teken vind ik.
Altijd top , lekker genieten van jullie behandelingen en top qua eten en drinken.
De all-in aktie
Alles , ging eerst met mijn vriendin altijd naar Elysium, maar bij jullie komen we echt tot rust, veel kleinschaliger, vriendelijk personeel, helemaal super!! 3 december komen we weer!!
Gastvrij , kleinschalig, goede sfeer en heerlijk eten
Erg fijn dat kleinschalig is, niet zo massaal. Heerlijke met zorg verzorgde opgietsessies.
Heerlijke rust, eten top
Heerlijke kleinschalige sauna met super vriendelijk personeel, de dames aan de receptie geven je echt het welkom gevoel om een dag heerlijk te relaxen in het fijne en schone sauna complex met voldoende faciliteiten om een heerlijke dag of avond te beleven. De opgietingen die worden gegeven door de dames is echt een feestje, op diverse dagen doet Arnold de 2e ronde en dat is echt een aanrader. Ook in het restaurant en de bar zeer vriendelijk personeel en de service is helemaal top, heerlijk eten ook! Graag wil ik Irene, Loes en Liz en alle medewerkers persoonlijk bedanken voor de zeer goede service in deze top sauna!
Gezellig familiair bedrijf
Heel gastvrij, schoon en door kleinschaligheid nog persoonlijk contact.
Zeer prettige sauna, goede plek voor een relaxdag. De tuin is ook heerlijk. Ik kom altijd graag.
Heerlijke ontspanning. Niet te druk zoals de zwaluwhoeve Zodat je overal bij kunt
Kleinschaling en rustig, vooral de opgietingen zijn favoriet. Horeca is ook heerlijk en vriendelijk personeel!!
Goede afhandeling van klachten je bent er gewoon een mens niet een nummer en de knusse huislijke sfeer
Ik kom graag bij jullie. Sfeer is goed en gezellig. Jullie verzinnen regelmatig leuke dingen en acties. Ben al 4x bij intratuin wezen shoppen en heb nu 4 entree kaartjes.
Erg klantvriendelijk, en je voelt je er op je gemak!
Centre du lac is een plek waar je je echt thuis voelt, waar je je vrij voelt en waar je vrij kan zijn. Het is altijd heerlijk om bij jullie te zijn, de gastvrijheid en vriendelijkheid maakt het plaatje helemaal compleet!
Super knusse sauna. Alles netjes. Goede keuken met leuk gezellig personeel.
Gewoon een goede sauna en beautycetrum, ik kom hier al 11 jaar en vind het nog steeds top.
Personeel is zeer gastvrij, het restaurant heeft een goede variatie aan gerechten.