De rust, de binnenkomst, het vertrek, alles. De persoonlijke aandacht en gastvrijheid. Professionele medewerkers, massage en overige behandelingen zover ik heb meegemaakt zijn een heerlijke ervaring.
voor mij de fijnste sauna ,de hele dag genieten
Altyd relaxed dagje uit Heerlijke loly's Goede horeca
Een gezellig knusse sauna. Ik kom hier graag.
rustige sfeer met vriendelijke bezoekers. pesoneel is vriendelijk
Zelf vind ik het heerlijk dat jullie sauna niet zo enorm groot is. Ik hou van het knusse. Helaas zijn er andere sauna's die soms flinke kortingen geven ( 2 voor prijs van een) en het komt regelmatig voor dat die financiele prikkel ons dwingt om niet naar jullie te gaan.
de opgietingen zijn zeer goed
Het is niet zo groot, het is rustig, je kunt lekker buiten zitten, dichtbij. En het is schoon. Ik vind de loyly's leuk.
Super goede behandelingen door vriendelijke mensen met ervaring, ik kom altijd als nieuw thuis!! De ervaring van jullie mensen is een zeer groot pluspunt aangezien ik, voor ik bij jullie kwam, elders zeer regelmatig jonge/onervaren meiden trof die maar wat deden waardoor de behandeling totaal niet ontspannend is, ook bij de bekendere beautysalons.
vriendelijkheid, vakmanschap, aandacht voor de gasten
prettige sauna, vriendelijk personeel en goede service
Ik houd van de kleinschaligheid van deze sauna. Ik vind het prettig dat het personeel mijn naam kent.
Voldoende en fijne sauna's. Goede hygiëne. De löly wordt gegeven in een ruime sauna. De kelo sauna is heerlijk heet. Erg blij met de dudok appelgebak. Het is goed dat sommige werknemers die de löly geven ook vragen om stilte.
Centre du lac is door zijn kleinschaligheid voor ons de perfecte welness gelegenheid. We zijn recent geweest en hebben weer genoten. Dank namens ons. Ga zo door!!!
Goed verzorgd; goede sfeer; mooi gemoderniseerd;vriendelijk personeel (hoewel ik het jammer vind, dat er een paar vertrouwde oudere gezichten weg zijn); kleinschalig en voor mij mag dat zo blijven.
Als gast gekomen, als bekende herkent! De opmerkingen, verbeterpunten die ik deelde met de medewerkers werd naar geliusterd en soms zelfs uitgevoerd, zéér prettig, je voelt je dan gezien én gehoord!
Alisha is een ontzettend vriendelijke serveerster en heeft het ons prima naar de zin gemaakt
kleinschaligheid, gezelligheid, gastvrijheid en alles in huis hebben voor een niet "ADHD" sfeer....kortom: blijf jezelf en uniek!
Gezellige sfeer en aardig personeel. Heerlijk eten en drinken. Mooie sauna's en een goede behandeling gehad!! top!
Erg leuk, niet al te groot dat vond ik juist fijn. Aardig personeel en een heerlijke lunch!
Aanbiedingen Sauna bezoek?
Prettige sfeer.
De persoonlijke benadering en service is erg goed. Prachtig sauna complex!
een dagje CdL is eigenlijk altijd geweldig. Een rustige sfeer, zeer betrokken medewerk(st)ers en eventuele vragen/probleempjes worden altijd snel en correct opgelost.
Heerlijke Sauna , dicht in de buurt , klein complex , maar ruim genoeg. Met alles erop en eraan Heerlijk ontspannen en eventueel behandelingen mogelijk. Lekker eten en drinken