Kleinschalig en rustiger dan de grotere sauna's. Goede sfeer
Zeer vriendelijk en gastvrij
Ja, jullie worden erg duur in verhouding tot andere sauna's in de buurt. Jullie mogen wel wat meer met leuke aanbeidingen of kortingen werken.
Een prima wellness en Sauna gebeuren, gezellig en intiem en gelukkig niet zo massaal. Prima voor een dagje relaxen!
Heel prettig verblijf gehad in jullie sauna
De buitensauna's vind ik fijn. Eveneens de opgietingen. Drijven in het zwembad. (ik ben de naam even kwijt)
Dat we geen nummer zijn
Alles aanwezig en niet zo massaal. Gaf een vrij prettig gevoel en zeker voor herhaling vatbaar.
Rust, hygiene,aufguss, faciliteiten, locatie, bus voor de deur. Prijs/kwaliteit verhouding is goed door kortingsbon.
Wij maken al jaren gebruik van jullie sauna, is eigenlijk onze "huissauna" Voor ons net groot genoeg en prima faciliteiten
het is een heel erg fijn en rustgevende sauna complex en iedereen kan zichzelf zijn dus het personeel en klanten zijn erg gewoon en dus gezellig.
Heerlijk grote ruimte, maar toch een kleinschalig gevoel!
mijn ervaring is dat je op zo'n dag helemaal tot rust komt
medewerker gaf extra Loly. vieze muur werd na opmerking direct schoongemaakt. geen overvolle sauna's , fijn publiek , rustig
Alle sauna's zijn een feest om in te vertoeven. Fijn dat er wekelijks een damesdag is, zodat ik mij daar op mijn gemak voel.
Gastvrij, rustige landelijke omgeving, heerlijk eten.
Kleinschalig, sfeervol en alles wat ik me wensen kan. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Ontspanning op en top voor een redelijke prijs.
gezellig, gastvriendelijk en niet te druk
Heerlijke ontspanning om een hele dag, met een algehele massage behandeling, hier door te brengen. De rust en stilte die er heerst is heerlijk.
Tijdens de verbouwing/aanpassing vd parkeerplaats was het onoverzichtelijk en was er geen duidelijke aanwijzing vd puinplekken ( bergen steen) Ik heb schade gereden aan mijn auto. Dit aangegeven bij de receptie maar daar is niets mee gedaan. Vond het geen visite kaartje voor jullie. Erg jammer!
Vooral de opgietingen vind ik heel prettig, wat mij betreft mag er wel een aan het eind van de ochtend bij.
de loly's zijn erg goed!
heerlijk ontspannen
heerlijke rustige vriendelijke sauna