Prima locatie. Een complete sauna inrichting,met fijne rustplaatsen binnen en buiten.
Heb het naar mijn zin bij Centre du Lac, hou van de 'rustige, relaxte sfeer'. Vanwege andere financiele prioriteiten kom ik momenteel niet 1x maand, maar dat gaat vast weer gebeuren.
we hebben een prachtige dag gehad,zeker voor herhaling vatbaar
Gewoon goed maar prijs is wel hoog
Vriendelijk personeel, goed eten.
Alsof je niet in Pijnacker bent, maar veel verder weg!
Rust, fijne sfeer, aardig personeel.
Vriendelijke mensen open hartig..gezellig team
Door het kleinschalige kan je van alle faciliteiten gebruik maken als je geen (hele) dag hebt.
erg gemoedelijk, fijn dat het zo kleinschalig is.
Prettig personeel; goede keuken en restaurant faciliteiten
Zeer prettig en niet te massaal
Gezellig ontspannend genieten in een woord geweldig!!!!!
Prettige sfeer sauna, Loyle sessies zijn zalig!, heerlijke gerechten op de kaart die heel regelmatig wisselen (fijn, steeds vernieuwend), niet te grootschalig
rustige positieve gemoedelijke sfeer sfeer
Kleinschaligheid; weinig of geen penoze.
Ik kom met plezier,en de gemoedelijke sfeer. Daarnaast is het gewoon lekker knus,niet zo groot dat je naar alles moet zoeken.
heerlijk plek om te ontspannen, fijne buiten plaatsen en afwisselende sauna's. Al jaren kom ik graag bij jullie.
Loyly met hart en ziel gegeven. Drijven een mega ervaring
het intieme spreekt ons erg aan. heerlijk hamman en massage
Vriendelijk, rustig, schoon.