Ongelooflijk blij kind

Mijn dochter wilde langer blijven en niet mee naar huis! Dat zegt alles over het kamp. Lieve mensen, toppers, volgend jaar weer!

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Onze twee dochters hadden weer een super week gehad!

Ons kind was aan het begin van de week verdrietig aan de telefoon, ik heb contact opgenomen met de kamp-coördinator en deze reageerde begripvol en er zijn direct stapjes genomen om haar prettiger te laten voelen. De week is uiteindelijk heel goed voor haar geweest, zelf een overwinning. Complimenten aan jullie! Verder een actieve week, vol gezelligheid. De kampleiding en de sfeer die ze creeëren en meebrengen maakt de week nog gaver. Fijn dat er duidelijke bedtijden worden gehanteerd. Je haalt geen doodmoe kind op. Het eten bij Bushcraft ervaarde mijn dochter soms iets minder, eten maken op vuur had niet het beste resultaat, mislukte pasta.

• Leeftijdsgroep 8-10 jaar

Super! Mijn dochter heeft een hele leuke week gehad.

Goede organisatie en communicatie. Mijn dochter heeft een heerlijke week gehad en ik heb haar met een gerust gevoel achtergelaten.

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Het was superleuk en cool

Het was mijn eerste kamp en ik vond het gelijk heel leuk. Ik ging alleen, maar had al snel veel vrienden. De begeleiding was ook heel leuk. Als ik minpuntje moet noemen dan was het het gehaaste douchen, maar verder was het top. Het lasergamen in het bos en het klimmen was heel leuk.

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Het was de eerste keer dat mijn zoon met jullie op kamp ging, ook de eerste keer dat hij zonder iemand te kennen op kamp ging, maar hij heeft echt genoten en vond het allemaal heel 'cool'. De kinderen waren aardig, er werd niet gepest en er was goede en aardige begeleiding. Hij was nu 4 dagen gegaan maar zei bij ophalen volgend jaar een week te willen:-)

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Prima kampen met goede begeleiding

4 kinderen van 12 jaar hebben deelgenomen aan meerdere kampen in 2 weken. Waarvan 1 een week in Overasselt en de rest in Oudebroek. Alles is vlgns de kids okay. Alleen verschilt de groep per week en de aanwezige kinderen bepalen mede of het gezellig is. Dat kun je vooraf niet bepalen. Maar al het andere is prima. Ook het contact met ons opvoeders.

Leuk ervaring.

Een prachtige ervaring. Angelica kon veel leuke en leerzame activiteiten doen en kreeg de kans om nieuwe kinderen te kennen. En de leiding zelf was heel aardig en grappig Een week om te herhalen.

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

gezocht, gevonden, en voor 200% genoten!

onze drie zoons voor het eerst op kamp: volop buiten klimmen, klauteren, spelletjes, leren, samenwerken, vrienden maken, luisteren naar de leiding, grenzen opzoeken en grenzen verleggen. "we gaan volgend jaar weer hoor"!

Leuk maar onverzorgde locatie

Mijn zoon heeft een hoop lol op kamp gehad en leuke dingen gedaan. Echter vond hij de douches en wc’s erg vies.

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Goed georganiseerd en avontuurlijk kamp

Veel uitdaging en leermomenten tijdens het survivalkamp. Goed overleg ook met de leiding toen onze zoon eerder naar huis wilde omdat hij thuis zo mistte. Ondanks dat heeft hij het leuk gehad!

• Leeftijdsgroep 8-10 jaar

vond wel erg druk, veel kinderen. Waardoor mijn kind naar huis wilde Maar verder top geregeld allemaal

Leuk

Heel mooi

Leuk

Mijn dochter heeft een topweek gehad en heeft het al over volgende jaar

Prachtig

Kinderen willen daar 100 nachtjes nog blijven

Superleuk

Ik heb eem hele leuke vakantieweek gehad met leuke leiding en heb leuke activiteiten gedaan

Hele blije kids

Heel leuk gehad

Fantastisch!

Onze zoon heeft genoten! Nu voor de derde keer naar een van jullie kampen geweest. Deze vond hij het leukst!

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Grijze Jager kamp

Wederom fantastisch!

Het was het 3e jaar voor onze meiden bij Club Adventure , ze hebben het weer enorm leuk gehad bij jullie! Wat zijn jullie toch een fantastische organisatie , aanrader & een dikke 10 van ons! Tot volgend jaar!

• Leeftijdsgroep 5-8 jaar

Mooie locatie, fijne onderlinge sfeer!

Op veel fronten was mijn dochter zeer tevreden! Leuke kinderen, lekker eten en leuke activiteiten. Er bleek alleen te weinig tijd om je even op je kamer terug te trekken. Strenge leiding volgens vast schema, vroeg naar bed en geen mogelijkheid daarna nog even te lezen of te kletsen. Ook mobieltje inleveren deed even pijn, maar begrijpelijk.

Super cool en heel leuk

Ja het was gewoon geweldig

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Kind blij, wat wil je nog meer....

Lieke (10jr, survivalkamp) zou eerst op ponykamp (helaas afgelast). Maar het alternatief zorgde voor een vermoeid kind dat zeker een hele dag nodig heeft gehad om al haar verhalen te delen. Volgend jaar weer was haar conclusie!

Prima georganiseerde club

Leuke mensen die aan alles denken. Hygiëne, veiligheid. Leuk gevarieerd programma

• Leeftijdsgroep 8-10 jaar

Mijn zoon komt heel blij terug.

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Hij wilt meteen nog een keer

Normaal is mijn zoon niet de grootste buitenspeler. Maar het eerste wat hij vroeg bij het ophalen is of hij volgend jaar nog een keer mocht. Het grijze jager is zeker een aanbeving.

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Grijze Jager kamp

Leuk kamp

Eerste keer zonder familie op kamp. Spannend maar ook heel leuk. Zoon had van de games andere (hogere) verwachtingen. Leuke groep en diverse activiteiten.

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Game & Reality Camp

Hoogstraat 52

6611 BZ Overasselt

024 365 63 45

Over Club Adventure

Club Adventure organiseert avontuurlijke en actieve zomerkampen voor kinderen van 5 t/m 13 jaar. Wij zijn een duidelijke weg ingeslagen en onderscheiden ons dan ook door kwalitatieve, onvergetelijke en avontuurlijke vakanties met duidelijke structuur, heldere regels in een veilige en natuurlijke omgeving. Alle kinderen krijgen persoonlijke begeleiding en aandacht, waarbij natuurlijk wordt gekeken naar het individu. Om dit te kunnen realiseren werken wij met de beste veiligheidssystemen, hebben wij locaties midden in de echte natuur, werken we met de beste mensen en zijn we volkomen transparant in alles wat wij doen!