Enorm leuke leiding van het kamp

Heb een enorm enthousiaste zoon aan de telefoon Gehad 2x en thuis houden de verhalen ook maar niet op. Terwijl hij het best spannend vond om alleen op kamp te gaan. Bij het ophalen viel me op hoe leuk de begeleiding was. Ook mijn oudste dochter die toch al heel wat kampen heft gedaan was onder de indruk.

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Hartstikke leuk voor de kinderen

De kinderen hebben een geweldige week gehad. Ze wilden meteen weer een week op kamp. Begeleiding was heel lief en netjes. Volgend jaar zeker weer!

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Outdoor Kids Camp
  • Leeftijdsgroep 5-8 jaar

Streng

Streng! Het bevreemd ons dat kinderen die iets niet lusten dit wel moeten eten/proeven (vis, doperwtjes). De opvoeding is immers aan de ouders. Het dagelijks menu teleurstellend voor kinderen 1 weekje op kamp/vakantie. Beperking op de hagelslag. elke ochtend je boterhammen smeren voor de lunch is ervaren als niet leuk, waarom is er geen tijd om tussen de middag aan de tafel je brood te kunnen smeren? Telefoon gebruik daar moet om gevraagd worden. Als ouders vinden wij het belangrijk om te inventariseren hoe het is. 1 uurtje moet per dag toch wel kunnen? Planning high tea (15:00 uur) kon beter vanwege het snel daarop het avond eten was (17:00 uur). De "toetjes" werden ook niet als special ervaren. Heel goed: de teken controle, goede mooie locatie.

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Just Girls Camp

Prima kamp!

Dochter Anastasia wilde graag verlengen na 4 dagen, zo leuk vond ze het. De overige dagen vond ze net zo leuk als de eerste dagen

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Outdoor Kids Camp
  • Leeftijdsgroep 5-8 jaar

Een superleuk kamp

De escaperoom en lasergamen vond mijn zoon erg leuk. Het eten was lekker. Hij ging voor het eerst op kamp en belde op dinsdag of hij de hele week mocht blijven, ipv 4 dagen. Fijn dat die mogelijkheid er is! De ouderapp geeft een prettige indruk via foto's en dagboek van hoe het gaat.

• Leeftijdsgroep 8-10 jaar

Super leuk, maar bij sommige activiteiten had ik er meer van verwacht.

Het is een super leuk kamp. Leuke verblijf plaatsen en gezellige begeleiding. Soms vielen de activiteiten wel een beetje tegen zoals het klimbos en de obstacle run.

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Bushcraft Lodge Camp

Super kamp!

Veelzijdig, gezellig en leuke begeleiding.

Mijn zoon was superenthousiast

Strak georganiseerd, leuke leiding, goede terugkoppeling van de dagelijkse bezigheden via de eigen app. Onze zoon heeft een hele leuke week gehad, ondanks veel regen!

Aan alle verwachtingen voldaan

Alles verliep prima, de organisatie vooraf, de informatie, de week zelf. Nergens een probleem gehad. Het enige wat mij een beetje zorgen baart is dat ik achteraf hoorde dat er een deelnemer was die koorts had en (misschien?) het kamp moest verlaten maar ik neem aan dat in het geval van Covid19 de andere deelnemers verwittigd zouden zijn geweest?

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Aanrader voor kinderen die graag gamen

Leuk programma, goede combi tussen buiten en binnenspelen en gewoon goed geregeld. Oh ja: het eten is ook lekker en je wordt als ouder goed op de hoogte gehouden. Aanrader!

Onze zoon gaf het kamp een dikke 10

Het was voor onze zoon (9, in aug. 10) de eerste keer dat hij deelnam aan een vakantiekamp waarbij hij een volle week van huis was. Het is hem erg goed bevallen. Zo goed dat hij het kamp een dikke 10 gaf. Hij vond het fijn dat de kinderen allemaal rustig en aardig waren en dat er geen jongere kinderen in de groep zaten. De leiding vond hij ook super leuk. Ondanks dat het een gamekamp is, is een groot deel van de tijd ingeruimd voor buitenspelen en real life spelletjes. Daar heeft onze zoon van genoten en dat vonden wij als ouders vooral erg fijn. Verder vonden wij het ook goed dat telefoons ingeleverd moesten worden en dat er specifieke belmomenten zijn ingeruimd. Dat biedt een heldere structuur en beperkt het aantal beeldschermmomenten. Het enige minpuntje dat mijn zoon noemde is dat er elke dag hele zoete toetjes worden aangeboden. Dat vond hij erg jammer. Maar goed, als dat het enige minpuntje voor de hele week is dan zegt dat genoeg over hoe zeer hij heeft genoten van het kamp :-)

• Leeftijdsgroep 8-10 jaar

Leuke kamp met diverse activiteiten.

• Leeftijdsgroep 8-10 jaar

Hele leuke activiteiten en lekker eten

Ze hebben genoten van de leuke activiteiten, de omgeving en de leuke groepen. De leiding was top en ze hebben zich geen tel verveeld. Jammer vonden ze dat ze overdag niet naar hun kamer mochten.

Super leuk!

De begeleiding was leuk, het eten was lekker. Er waren zelfs nog wat teveel rust momentjes maar ik heb het super naar mijn zin gehad.

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Super leuk kamp volgend jaar weer

Super leuk kamp. Jongens gaan voor de derde keer.

Beste kamp ooit

Daan heeft het enorm naar zijn zin gehad. Ook al was het geen mooi weer, het slapen in hangmatten binnen was ook erg leuk. Forel vissen vond hij het leukst. Er was goed contact met de andere kinderen.

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Bushcraft Lodge Camp
  • Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Super, goed georganiseerd en voor herhaling vatbaar!!!

Caeley (12 jaar) was als enige meisje tijdens het Game & Reality-kamp. We werden hierover tijdig geïnformeerd en er werden verschillende keuzes voorgelegd. Caeley koos ervoor om gewoon de week tussen de jongens door te brengen. Het enige wat tijdens de week voor haar ‘anders’ was, was haar slaapkamer, maar verder was ze echt een onderdeel van de groep. De kampleiding was professioneel, leuk en wist goed met deze situatie om te gaan. Een week die ze zich lang zal herinneren.

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Goede regels, onderlinge teambuilding lijkt wat ondermaats

Mijn zoon nam deel aan een game kamp. 50% game, 50% buiten activiteiten. Weer zat niet mee dus dat speelt parten. Erg goed dat deelnemers geen eigen tablets, telefoons en andere devices konden gebruiken tijdens het kamp. Ook super goed dat er geen online games werden gespeeld, geen WiFi voor deelnemers en dus een goed toezicht op de content en geen gedoe met oneigenlijk taalgebruik op internet en andere ongewenste content. Maar indruk die ik had was dat er weinig cohesie in de groep tot stand was gekomen. Iedereen vertrok maar van afscheid nemen tussen deelnemers zag ik weinig. Het was perfect game weer dus dat zat mee maar jammer dat er geen of nauwelijks vriendschappen ontstonden. Het is persoonlijk , het is maar één verhaal. Maar ik zou het niet opnieuw boeken. Toch beter om gewoon samen vlotten te bouwen en kampvuren te stoken.

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Heel leuk hoe alles georganiseerd is. En het is ook allemaal heel goed gedaan. De leiding is super aardig

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Grijze Jager kamp

Superleuk

De begeleiding en de activiteiten waren superleuk en aardig.

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Survival Overasselt

Fantastisch week!!!!

Onze dochter van 10 heeft een fantastische week gehad bij Just Girls. Voor haar de 1e keer kamp maar dit smaakt naar meer. Ze wilde zelfs nog een week blijven. Informatie vooraf heel duidelijk en overzichtelijk. Ontvangst heel hartelijk, enthousiaste begeleiders. Ontzettend gevarieerd programma, erg leuk! Super het dagboek en de foto's die we tijdens de week toegestuurd kregen. En fijn dat er een paar bel momenten waren. Het enige minpuntje wat we kunnen ontdekken is het ophaal moment. De groep viel als een nachtkaars uit elkaar, sommige meisjes hebben elkaar geen eens gedag gezegd. Zou fijn zijn als er een centrale afsluiting is, net zoals de ontvangst (door Rudy) en dat er een duidelijk afscheidsmoment is van de groep samen met de leidsters. Hier hebben de kinderen echt behoefte aan, dan is het duidelijk dat het klaar is. Nu was je zoekende naar of er nog iets gaat gebeuren of waar de meisjes en de leidsters zijn. Maar verder, echt helemaal top! We hebben met een gerust hart ons meisje bij jullie kunnen laten. Super dankjewel voor deze fantastische ervaring!!!

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Just Girls Camp

Mij 2 zonen vonden het te gek

Mijn 2 zonen zijn op kamp geweest en ze hebben het hartstikke naar hun zin gehad. Wij als ouders hebben het als goed georganiseerd ervaren. De app vonden wij heel fijn. De verhalen en de foto,s. De controles van de teken. Wij hebben onze zonen in zeer leuke en fijne en veilige omgeving achter gelaten.

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Game & Reality

Geweldig weer

Tijdens bushcraft kamp heeft thijs weer helemaal naar zijn zin gehad! Gisteren op school mochten ze aangeven wat het leukste is wat ze hadden gedaan tijdens de vakantie! En jawel daar kwam kamp uit! en niet eens de vakantie ons! Top gedaan!

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Bushcraft Camp

erg leuk gehad

Hallo! Mijn dochter heeft het erg leuk gehad. Wel vond ze het jammer dat er zoveel jongens waren (17 en maar 5 meisjes)....

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Survival Overasselt

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Grijze Jager kamp

Hoogstraat 52

6611 BZ Overasselt

024 365 63 45

Over Club Adventure

Club Adventure organiseert avontuurlijke en actieve zomerkampen voor kinderen van 5 t/m 13 jaar. Wij zijn een duidelijke weg ingeslagen en onderscheiden ons dan ook door kwalitatieve, onvergetelijke en avontuurlijke vakanties met duidelijke structuur, heldere regels in een veilige en natuurlijke omgeving. Alle kinderen krijgen persoonlijke begeleiding en aandacht, waarbij natuurlijk wordt gekeken naar het individu. Om dit te kunnen realiseren werken wij met de beste veiligheidssystemen, hebben wij locaties midden in de echte natuur, werken we met de beste mensen en zijn we volkomen transparant in alles wat wij doen!