Er waren veel muggen en er was teveel vrije tijd

De leiding was leuk en deed hun best

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Super feestje voor onze oudste twee kids!!!

De kids hebben het super leuk gehad. De activiteiten waren lekker afwisselend en de leiding was ook super leuk volgens de kids. Volgens de kids had 1 week ook 2 weken mogen zijn zo leuk hebben ze het gehad! Geweldig dat alles op het terrein was. Hygiëne was ook heel erg belangrijk op kamp. Top kamp! Waarschijnlijk volgend jaar weer maar dan alle 3 de kids!

• Leeftijdsgroep 8-10 jaar

Hartstikke leuk en lieve begeleiding

Mijn dochter heeft t heel leuk gehad. De leeftijd in t kamp was wel hoger dan in brochure vermeld maar dat deed niet af aan haar plezier.

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Ponykamp
  • Leeftijdsgroep 8-10 jaar

Het kamp just girls vond onze dochter ontzettend leuk. Ze heeft genoten van de leuke activiteiten en gezellige begeleiding.

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Heel leuk en je deed coole dingen

De activiteiten waren leuk, het eten was goed, je sliep lekker in de blokhutten en de begeleiding was ook leuk en gezellig.

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Bushcraft Lodge Camp
  • Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Goed georganiseerd en afwisselend kamp voor onze 2 jongens.

Onze 2 jongens van 10 en 13 hebben een heel leuk, avontuurlijk kamp gehad. Alles was perfect voorbereid en uitgevoerd. Onze jongens zijn scouts, dus slapen op een eigen kamer in een bed en geen corvee was in hun eigen woorden een luxe kamp. Een dikke pluim voor de organisatie en het kampteam!

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Mijn zoon vond het leuk! En hij is meestal snel enthousiast.

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Geweldig, wat een enorm leuke ervaring en goed georganiseerd

Mijn dochter deed voor de eerste keer mee aan een zomerkamp, en heeft een geweldig leuke tijd gehad op kamp. Het was een leuke combinatie tussen spannend klimmen/behendigheid, andere sportieve activiteiten, en survival technieken zoals zelf vuur maken met stokjes. Vooral het bivak -zelf een tent maken en daar ook in slapen- vond ze spannend. En omdat ze erg van klimmen en klauteren houdt was dit een ideaal kamp met een klimmuur, abseilen, de Jacobsladder, en een parcours tussen de bomen. Wat ik als ouder ook prettig vond is dat we elke dag een korte beschrijving kregen van wat de kinderen gedaan hadden, en een hele serie foto's en af en toe een kort filmpje. Mijn dochter ging alleen (dus niet met vriendinnen die ze al kende) dus het was best een beetje spannend. Door de dagelijkse update had ik een goed idee van hoe het met haar ging.

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Het was een super leuke belevenis!

Het was een fantastische week!! Ik heb nieuwe vriendschappen gesloten!! De leiders waren super aardig! De allerleukste dag was vrijdag toen gingen we schoppen en zijn we naar de bioscoop geweest!! 👍🤗

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Goed verdeeld programma, dwz voldoende gewake board en voldoende andere activiteiten. Leuke en spontane begeleiders Eten was prima.

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Wakeboard Camp

Gevarieerd en goed georganiseerd

Een heel leuk kamp waar gamen wordt afgewisseld met activiteiten. Maaltijden goed. Voor mijn zoon was het helaas wel stressvol, weinig privacy op een kleine kamer samen met 3 andere jongens. Met één jongen klikte het slecht maakte hem uit voor vervelende dingen, vieze praatjes en met het omkleden vervelend. Hij moet hierin zelf natuurlijk ook iets leren.. Maar hier was geen aandacht voor. Kortom een goede leerervaring voor mijn zoon, maar iets meer aandacht voor dit soort ontwikkelingen zou beter geweest zijn voor onze zoon.

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Goed verzorgd leuk als altijd

Leuke jonge enthousiaste leiding Goede organisatie waarbij niks aan t toeval overgelaten wordt (dat is voor ouders wel geruststellend maar ik vind het ook niet erg als dat wat losser is zoals bij scouting)

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Ponykamp

geweldig

Mijn zoon voor het eerst op camp, heeft het heel erg naar zijn zin gehad, volgend jaar weer.

• Leeftijdsgroep 5-8 jaar

Weer een superleuke week gehad.

Mijn zoon ging voor het derde jaar op Grijze Jager Kamp dus dat zegt eigelijk al genoeg. Zelf was ik bang dat het misschien zou tegenvallen (zijn verwachtingen waren torenhoog), maar achteraf bleek het juist het allerleukste kamp te zijn van alle drie... Hoewel hij volgend jaar eigenlijk te oud is, hoopt hij dat hij toch nog een keer mag, of dat er een 13+ versie komt. Mijn enige kritiekpuntje: hij stond niet geregistreerd als club member hoewel hij dat dus wel was. Daardoor kreeg hij geen kaart met ‘snoeptegoed’, waar hij zich nou nét op had verheugd!

happy kindjes!

Alles geod en lwuk geregeld, altijd met in het achterhoofd, wat het fijnste is voor de kids:-) Als de minst leuekdag van allemaal de dierentuindag is, dan weet je dat ze het leuk hebben gehad!!

• Leeftijdsgroep 5-8 jaar

Mijn zoon heeft een geweldige tijd gehad en zit nog steeds vol met verhalen

Een week lekker veel buiten zijn en nieuwe dingen leren! De begeleiding was prima. Mijn zoon was super enthousiast

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

mijn zoon heeft een super week gehad

het was de eerste keer voor mijn zoontje van 10 jaar en hij vond het super. hij wil volgend jaar weer. mijn ervaring als ouders thuis : het was heel leuk om elke dag een berichtje te lezen op de app wat ze hebben gedaan. ook de foto's zijn leuk om terug te zien. (tip misschien ook wat foto wat meer ingezoomd). er waren 2 kleine puntjes wat niet helemaal goed is gegaan. maar het heeft verder niks aan het plezier afgedaan

Alles super geregeld!

Net als vorig jaar was alles heel goed geregeld, van check-in tot check-uit. De kinderen vonden het geweldig. Volledig vertrouwen dat als er iets is we gebeld worden. Maar dat was niet nodig want alles ging super!

• Leeftijdsgroep 5-8 jaar

Een supervakantie voor de kinderen!

Mijn kinderen van 6 en 8 jaar gingen voor het eerst op kamp. Spannend! Maar ze waren dolenthousiast en wilden de hele week blijven i.p.v. 4 dagen. Geen tijd om te vervelen, hele lieve leiding, alles goed georganiseerd, er werd zelfs voorgelezen uit het meegenomen Freek Vonk boek voor het slapen gaan. En de eerste avond thuis tranen omdat ze de leiding zo misten. Echt een kamp waar je je kinderen met een gerust hart kam achterlaten.

Geweldig genoten

Zoon Valentijn kwam voor het eerst enthousiast terug van een kamp. Hij heeft zelg gebeld halverwege of we bij wilden boeken

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Erg bijzonder en goed uitgevoerd

Mijn zoon heeft een hele leuke week gehad en veel verschillende dingen gedaan en geleerd. Vooral het midden in een grijze jager boek leven was erg indrukwekkend. Voor ouders is het ook erg leuk om de dagboeken en foto’s te ontvangen.

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Great first experience without our parents and in the NL

Great points : - the team / crew was great and kids loved them - program / animations were super - experience far from home without parents very cool - daily report to the parents very nice (and pictures) To improve : - a lot of wasps (should be a nest somewhere) - mix of kids for 4 days and 7 days stay. Sarah was alone for 3 days and was a bit sad without friend. you should let know the families ahead who will stay how long to avoid that situation

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Bushcraft Lodge Camp

heel leuk!

Voor mij als ouder: 100% vertrouwen dat onze zoon in goede handen was die week. Heel leuk dat jullie ons regelmatig op de hoogte hielden met een dagboek en foto's. Kinderen zijn goed bezig gehouden. Voor onze zoon: Koen was zeer enthousiast en heft een hele leuke week gehad, wil volgend jaar weer.

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Wakeboard Camp
  • Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Puur op en vanuit het kind gericht zomerkamp op een eigen lokatie.

Goede en tijdige informatie. Kind en leeftijd van het kind centraal bij activiteiten. Goede ruime locatie en bosrijke omgeving Veiligheid hoog in het vaandel. Dat je 3 dagen kan en daarna kan bij boeken heeft veel voordelen, maar als nadeel dat als " je vriendjes na 3 dagen naar huis gaan je (klein) kind ook naar huis wil. Is het een idee om per week te boeken en wil je kind door omstandig heden wel na 3 dagen naar huis dat de ouders dan gecrediteerd worden. Evt door een door jullie afgesloten verzekering van een paar tientjes.. Dit idee heeft wel alas nadeel dat misschien voor een aantal ouders de kosten voor een week wel erg hoof zijn. Onze kleinzoon vond op 1 onderdeel van het klimbos na het geweldig en wil zeker volgend jaar terug komen. " Maar gaat dan niet het klimbos doen. Of dat "nare" onderdeel moet er uit zijn, zei hij " Met vriendelijke groet, Gerard Lam PS: De kans is heel groot dat wij ons eigen familie weekend op uw lokatie zullen gaan houden. Geweldig locatie voor ons weekend, dat blokhutten dorp achter op uw terrein.

• Leeftijdsgroep 8-10 jaar

altijd weer de highlight van de zomer

4de keer nu voor onze zoon, eerste keer in Oldebroek. Kleinere groep kinderen, wat minder liedjes dan vorige jaren (wellicht omdat er minder van de jongste kinderen die week waren), maar wat heeft Kalle weer genoten. Wel zei hij dat het terrein in Olderbroek kleiner was dan Overasselt, maar niet minder leuk. Leuk om meer en meer bekende gezichten te zien, zowel onder kinderen en leiding. Club adventure is gewoon goed. Kalle wilde zich meteen voor volgend jaar weer inschrijven - altijd weer de highlight van zijn vakantie!

Hoogstraat 52

6611 BZ Overasselt

024 365 63 45

Over Club Adventure

Club Adventure organiseert avontuurlijke en actieve zomerkampen voor kinderen van 5 t/m 13 jaar. Wij zijn een duidelijke weg ingeslagen en onderscheiden ons dan ook door kwalitatieve, onvergetelijke en avontuurlijke vakanties met duidelijke structuur, heldere regels in een veilige en natuurlijke omgeving. Alle kinderen krijgen persoonlijke begeleiding en aandacht, waarbij natuurlijk wordt gekeken naar het individu. Om dit te kunnen realiseren werken wij met de beste veiligheidssystemen, hebben wij locaties midden in de echte natuur, werken we met de beste mensen en zijn we volkomen transparant in alles wat wij doen!