fantastisch

zeer leuk en leerzaam

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Nassif heeft erg genoten (survivalkamp oud)

Hij heeft een leuke tijd gehad! We hadden eerst geboekt voor 4 dgn maar hij had het zo naar zijn zin, toen hebben we besloten het te verlengen. Echt een aanrader!! Nassif heeft echt een fijne tijd gehad en kwam met leuke verhalen thuis. Volgend jaar wil hij weer!

Flexibel en professioneel

Mijn zoon heeft t prima naar zijn zin gehad, zou zo weer willen. Leiding ter plaatse is enthousiast en goed georganiseerd. Leuke activiteiten, echt een jeugdkamp zoals t hoort te zijn. Mooie locatie.

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Mijn zoon was heel tevreden, hij wou nog een week blijven

Dat was erg leuk en interessant voor mijn kind. Volgende jaar komt hij weer terug!

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Goede plek om je kids een weekje toe te vertrouwen

Heel tevreden, Polly wil volgend jaar voor de vierde keer komen!

Professioneel

Prima organisatie en goede communicatie. Kinderen hebben een leuke vakantieweek gehad en willen volgend jaar weer.

• Leeftijdsgroep 8-10 jaar

Geweldige kampen met geweldige leiding!

Zowel mijn zoon van 8 als mijn dochter van 10 zijn op Survival kamp gegaan en vonden het helemaal top. Mijn dochter ging alweer voor de derde keer en mijn zoon voor het eerst. Ze zaten in verschillende leeftijdsgroepen maar hebben elkaar wel veel gezien en dat was fijn. Ze vonden alles super leuk, hebben veel geleerd en kwamen vol energie en verhalen terug. Volgend jaar weer en dan gaat mijn oudste ook! Complimenten aan de zeer leuke en professionele leiding! De app is ook echt goed; elke dag konden we lezen wat ze hadden gedaan inclusief persoonlijke noot over de kinderen, erg fijn!

Ik vond het superleuk!

Ik vond het leuk omdat we heel veel verschillende dingen hebben gedaan die ik normaal gesproken niet doe. Ik vond de leiding erg leuk.

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Outdoor Kids Camp
  • Leeftijdsgroep 5-8 jaar

Mijn dochter (net 9 jaar oud) vond het geweldig!

Voor ons was dit de 1e keer zomerkamp. Spannend! Hoe gaat dat lopen? Ze is pas 9. Wordt het echt zo leuk als beloofd? Nou, dat was het. Creatieve activiteiten (Girls crea kamp), maar ook spelletjes, ochtendgymnastiek, toneel, klimmen, etc. Ontzettend lieve leidsters die echt voor haar zorgden als ze het even moeilijk had. Eigenlijk zou ze 4 dagen gaan. Dat werden er 7! Ideaal dat je kan verlengen, op aangeven van je kind zelf. Voor mij als ouder was het super dat ze iedere dag even mocht bellen. En: via de app kregen we iedere ochtend een verslag met foto’s van de vorige dag. Ideaal. Volgend jaar wil m’n dochter weer!

• Leeftijdsgroep 8-10 jaar

Plezierig, kundig en aandachtsvol.

Mijn zoon heeft een prachtwerk gehad! Het was zijn eerste zomerkamp en hij heeft een hele positieve ervaring opgedaan.

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Grijze Jager kamp
  • Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Heel leuk goed naar mijn zin gehad

Ik heb veel nieuwe dingen geleerd en we hadden een leuke groep , ik heb veel activiteiten gedaan dus het was nooit saai

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Bushcraft Lodge Camp
  • Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Super week voor mijn zoons!

Mijn zoons van 8 en 13 hebben zich prima vermaakt!

• Leeftijdsgroep 8-10 jaar

Onze dochter heeft genoten!

Onze dochter van 6 ging voor het eerst op kamp. Wij vonden 3 nachten wel genoeg maar onze dochter niet, vandaar verlengd tot een week. Genoeg structuur en gelukkig redelijk op tijd naar bed, dat heeft ervoor gezorgd dat ze fit genoeg was om er van te genieten. Voor een 6 jarige perfect in onze ogen. Volgend jaar wil ze twee weken.. maar dat kunnen wij niet aan hoor ;)

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Animal Adventure
  • Leeftijdsgroep 5-8 jaar

Kids hebben een onwijs leuk kamp gehad!

Goede leiding, uitdagende programma’s en genoeg ruimte voor eigen invulling. Kids wilden na een week niet naar huis, vonden het geweldig.

Super kamp

Super kamp met veel leuke games.

Het kamp is superleuk!

Mijn dochter (11 jaar) heeft een geweldige week gehad met het Grijze Jager kamp. Alle activiteiten die daarbij horen waren aanwezig. Van boogschieten, vlotbouwen tot zwaardvechten en messenwerpen. Mijn dochter had heimwee en werd hiermee goed geholpen door de leiding.

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Grijze Jager kamp
  • Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Het was leuk, maar 7 dagen is echt te kort!

Kids hebben het ook dit jaar weer heerlijk gehad. Ik baalde wel dat die app het niet deed en dat ik geen foto’s en verslagen heb kunnen lezen zoals vorig jaar. Dit was echt een behoorlijk min punt.

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Bushcraft Camp

Beter dan vorig jaar

Dit jaar waren de soorten activiteiten hetzelfde als vorig jaar, maar dit jaar waren de activiteiten uitgebreider en leuker.

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Bushcraft Lodge Camp

Super goed!

Grote fan's

Prettige communicatie met de leiding, open contact, zeer kindgericht, professioneel. Onze dochter komt er 10x groter en met meer zelfvertrouwen van terug. Beide meiden hebben leuke verhalen en vielen goed in de groep. Ik ben erg te spreken over deze kampen! Onze middelste is 6 jaar en onze oudste 8. Hebben in verschillende kampen mee gedraaid.

• Leeftijdsgroep 8-10 jaar

Goede ballans tussen Gamen en sport

Mijn zoon was echt tevreden en heeft zich goed kunnen amuseren.

Zeer goed geregeld.

Onze oudste dit jaar voor de 2e x op kamp, onze jongste van 7 voor het eerst.Ik Heb De indruk dat alles zzeer goed is georganiseerd, van het wegbrengen en ophalen tot het eten, van het contact met thuis tot de uitjes.

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Animal Adventure

Goede organisatie, leuke kampen

Wat een leuk kamp!!

Mijn zoon heeft genoten! Programma was aangepast vanwege de hitte, maar zwemmen is ook gewoon heerlijk. De leiding was erg fijn en ook voor de thuisblijvers is het dagboek iets waar elke morgen naar uitgekeken werd. Niets dan positieve woorden over Club Adventure. Volgend jaar weer!

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Bushcraft Camp

Hoogstraat 52

6611 BZ Overasselt

024 365 63 45

Over Club Adventure

Club Adventure organiseert avontuurlijke en actieve zomerkampen voor kinderen van 5 t/m 13 jaar. Wij zijn een duidelijke weg ingeslagen en onderscheiden ons dan ook door kwalitatieve, onvergetelijke en avontuurlijke vakanties met duidelijke structuur, heldere regels in een veilige en natuurlijke omgeving. Alle kinderen krijgen persoonlijke begeleiding en aandacht, waarbij natuurlijk wordt gekeken naar het individu. Om dit te kunnen realiseren werken wij met de beste veiligheidssystemen, hebben wij locaties midden in de echte natuur, werken we met de beste mensen en zijn we volkomen transparant in alles wat wij doen!