3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Leuk per leeftijd

• Vakantiekamp: Bushcraft Camp
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Niet zodanig leuk geweest om terug te komen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze zoon heeft de hele week genoten! Heerlijk dat hij een week lang samen met andere kinderen op kon gaan in de Grijze Jager. Mantels, zwaarden, bogen, het was helemaal af.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn dochter vond het een super leuk kamp en was erg blij dat ze gegaan was. Slapen in het bos was het hoogtepunt ondanks (of juist door?) de regen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed georganiseerd, duidelijke regels en structuur. Mooie locatie, en zeer professionele en enthousiaste begeleiding.

• Vakantiekamp: Bushcraft Camp
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Sophie (en haar tweelingzus) hebben besloten om naar 4 dagen naar huis te komen en niet te verlengen. De belangrijkste reden is dat ze weinig aansluiting vonden met de groep. Vraag is hoeveel aandacht aan het vormen van groepsgevoel wordt besteed en hoe de sfeer in de groep kan worden bevorderd? Wellicht dat dat al voldoende gebeurt, daar heb ik onvoldoende zicht op.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit was voor het eerst dat wij Suzanne op kamp hebben gedaan (met toestemming en overleg van haar) en wij zijn zeer tevreden. Het is er goed verzorgd, lieve leiding en vooral gaf het voor ons als ouder een goed gevoel om haar daar te laten. SUzanne heeft genoten. Ze vond het super, ze heeft zoveel gedaan, gezien, lol gehad. lekkere soep had ze gegeten, vertelde ze ons :-). Wij raden jullie aan. Dank voor de goede, lieve en leuke week. Namens, Suzanne Robijn en haar ouders. Lieve groeten, Thijs en Eva Robijn

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze 2 zonen hebben een hele fijne week gehad. Ze hadden van tevoren niet verwacht dat het zo leuk zou zijn. Ze vonden de coole begeleiders ook top.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Britt heeft het de hele week weer super naar haar zin gehad. Walibi was top.

• Vakantiekamp: Outdoor Lounge Camp
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: In informatie heb ik flink moeten zoeken naar starttijd en eindtijd/ophaaltijd. Dit zou duidelijker gecommuniceerd kunnen worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

super leuk en gezellig, heel veel nieuwe vriendinnen gemaakt! lekker eten en super aardige staf!

• Vakantiekamp: Just Girls Camp

• Vakantiekamp: Just Girls Camp

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie locatie en zeer vriendelijke begeleiding.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kinderen waren erg kritisch bij vertrek maar kwamen enthousiast terug ! Dat zegt genoeg.... Ze hadden het erg naar hun zin gehad.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Laura vond het fantastisch. Ze heeft dagenlang gehuild dat het kamp voorbij was. Veel leuke activiteiten en de groep was super

• Vakantiekamp: Grijze Jager kamp
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: ik had nog wel meer foto's willen zien!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig kamp, ze zit nu al plannen te maken als ze volgend jaar weer mag..... ze kon elke dag bellen aldus het nodig was en de eerste dag was dat zelfs overdag, omdat ze ons toch wel miste.

• Vakantiekamp: Animal Adventure

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel erg genoten leuke week gehad

• Vakantiekamp: Game & Reality Camp

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Girls creakamp is een erg leuk kamp! Elise kwam gister thuis met een tas vol knutsels en zelgemaakte en versierde lekkernijen. Ze bleef maar verhalen vertellen, dansjes laten zien, laten zien hoe je moet haken etc. Ze weet nu al zeker dat ze volgend jaar weer wil, dat zegt genoeg. Bij aankomst en vertrek merkte ik ook dat het een fijn kamp was en goede organisatie. Complimenten aan de leiding en drie coördinatoren. Ook erg bedankt voor het dagboek en de foto,s waarop ik een stralende en genietende Elise zag.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed geregeld. Vrolijk sfeer. Goede begeleiders.

• Vakantiekamp: Outdoor Kids Camp

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mia is dit jaar voor het eerst en ook zonder iemand te kennen op kamp geweest met Club Adventure. Wij hadden haar ingeschreven voor de 4 daagse kamp in Overasselt. Wij hebben haar zondag netjes afgezet en moet zeggen dat het ons wel een beetje zwaar viel. Wij waren namelijk niet meer belangrijk toen zij de anderen kinderen zag. Dinsdag kregen wij een belletje met de vraag of Mia ook de hele week mocht blijven, dus of wij de duur van het kamp wilde verlengen. Een uitstekende service die aangeboden wordt! Ook Mia kregen wij toen even aan de lijn met de zin: "Mama ik wil hier blijven wonen! Het is zo leuk hier." Nou als dat geen enthousiasme is, dan weten wij het ook niet. Zaterdag mochten wij haar weer ophalen en ze groette de leuke en lieve leiding met: "Dank je wel en tot volgend jaar!" Zo nu wisten wij het als ouders ook. Tot volgend jaar!

• Vakantiekamp: Outdoor Kids Camp

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

mooi Programma en top locatie. Lieve betrokken leiding.

• Vakantiekamp: Grijze Jager kamp
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: we hebben het idee dat CA zich meer richt op het vertrouwen van ouders dat hun kinderen in goede handen zijn en dan de kinderen een onvergetelijke week geven. wat ons betreft is het erg streng qua telefoons en gezond eten. Kamp is wat ons betreft ook de plek waar dingen gebeuren die thuis niet mogen;)

4 sterren: goede service, goed behandeld

leuke huisjes, leuke begeleiding, leuke activiteiten, Mara was enthousaist

• Vakantiekamp: Grijze Jager kamp
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Belangrijk punt: er was niet altijd voldoende vers water beschikbaar om te drinken. Ze mochten zelf geen vers water halen, en soms waren er alleen maar wat vieze restjes in de kannen en vieze bekers, wat Mara niet wilde drinken. Ook haar eigen dopper mocht ze dan niet halen. 1 Dag heeft ze hierdoor maar 2 bekers gedronken. Dit vind ik toch wel erg kwalijk, kinderen moeten te allen tijde toegang tot drinkwater hebben. Verder: telefoonbeleid van te voren duidelijker communiceren. Nu wisten wij niet dat ze maar 2 x hun telefoon kregen (zowel voor mentale voorbereiding van kind als voor de verwachtingen van ouders niet handig). Grijze jager kamp had kennelijk geen toegang tot de fruit en notenbar die er volgens de informatiepapieren zou zijn (neem aan bij het hoofdgebouw en daar kwamen ze dus niet).

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was in 1 woord geweldig, ze zit al plannen te maken voor volgend jaar.

• Vakantiekamp: Survival Overasselt

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Lieke heeft een zeer leuke week gehad. Er was volop afwisseling in het programma die goed gevuld was met toffe activiteiten. Ze heeft goed gegeten en zelfs de aardappelpuree geproefd. De leiding vond ze erg lief. Voor de thuisblijvers was het erg fijn om op de site de avonturen die de meiden hadden meegemaakt te kunnen lezen.

• Vakantiekamp: Crea Girls Camp
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: De site waarop je de verhalen en de foto's kunt bekijken werkt op een pc prima. Helaas zijn op de mobiele versie (telefoon, tablet) de foto's in de huidige dia viewer minder goed zichtbaar.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

alles was echt super. Zeer ingenomen met het beleid van rust, reinheid e.d. geen gedoe op slaapkamers.

• Vakantiekamp: Survival Overasselt
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: ik zag dat de ramen van de slaapkamers niet open kunnen. en dat met dat warme weer. niks aan te doen natuurlijk. misschien in de instructie voor volgend jaar dat kinderen een lakenzak meenemen. want er waren nogal wat kinderen die alleen een slaapzak hadden, veel te warm.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Lekker vol programma met gelijkgestemde kinderen, terwijl zoonlief toch niet uitgeput thuis kwam. Lekker eten en goede alternatieve programma onderdelen.

• Vakantiekamp: Grijze Jager kamp
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Ga zo door. Het kamp is wel wat prijzig daarom is het ieder jaar opnieuw weer een afweging. Voor 150€ minder is ook een prima programma in elkaar te draaien en gaat Hakim zeker ieder jaar mee.

• Vakantiekamp: Game & Reality Camp

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prachtige locatie. Het slapen in de blokhut was erg leuk. De maaltijden waren erg lekker. Begeleiding aardig voor de kinderen. Leuk om het verslag te lezen na elke dag.

• Vakantiekamp: Grijze Jager kamp
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Vergeleken met andere vakantiekampen erg duur. Foto's die gemaakt werden en op de site gezet waren onscherp en weinig. Tip: schrijf van elk kind iets persoonlijks in een van de verslagen, nu was dat bij een enkeling gedaan.

Hoogstraat 52

6611 BZ Overasselt

024 365 63 45

Over Club Adventure

Club Adventure organiseert avontuurlijke en actieve zomerkampen voor kinderen van 5 t/m 13 jaar. Wij zijn een duidelijke weg ingeslagen en onderscheiden ons dan ook door kwalitatieve, onvergetelijke en avontuurlijke vakanties met duidelijke structuur, heldere regels in een veilige en natuurlijke omgeving. Alle kinderen krijgen persoonlijke begeleiding en aandacht, waarbij natuurlijk wordt gekeken naar het individu. Om dit te kunnen realiseren werken wij met de beste veiligheidssystemen, hebben wij locaties midden in de echte natuur, werken we met de beste mensen en zijn we volkomen transparant in alles wat wij doen!