Onze dochter heeft het erg naar dr zin gehad. Eten is altijd een probleem maar daar geeft ze een 10 voor! Goed geregeld, wij zijn zeer tevreden!!!
Lucièn heeft een super vakantie gehad. Goede begeleiding, leuke activiteiten. Goed opgelost met de bivak: toen het begon te onweren, snel naar binnen.
Goede begeleiding, leuke activiteiten, aandacht voor de kinderen.
Heel leuk dat je de kinderen en beetje kon volgen via de blog en de foto's. Mijn dochter verlengde van 4 naar 7 dagen, dus ze heeft het zeker leuk gehad en vertelde bij het ophalen trots over alles wat ze had meegemaakt.
Voor Daan was het een hele leuke ervaring, hij zou onmiddellijk terug willen gaan!
Guido was dit jaar voor de derde keer bij jullie op kamp en hij heeft het weer enorm naar zijn zin gehad!!
soup ook op lunch tijd
Het was de eerste keer voor onze kleintjes en daarom voor hen en voor ons dus best wel spannend. De ontvangst was warm, rustig en overzichtelijk en Polly en Adam voelden zich merkbaar opgenomen door de groep. Ze hebben de dagen erna enorm genoten van alle activiteiten en de regelmaat met eten en slapen maakt het hanteerbaar voor ze. Volgend jaar zeker weer!
Ik had net al een beoordeling gegeven, maar wilde nog even toevoegen: Aan het einde van de week kreeg ik wat feedback van de begeleiding (zonder dat ik er eigenlijk naar vroeg) over hoe mijn kinderen zich gedroegen tijdens de week en hoe het nachtje slapen was gegaan. Daar was ik heel erg blij mee (al ging het er o.a. over dat mijn kind even had gehuild), want dat helpt mij beter mijn kinderen begrijpen. Dank daarvoor!
Onze tweeling heeft samen het Dagkamp gedaan. Het allerbelangrijkste is natuurlijk gewoon dat ze het beiden leuk vonden en er beiden iedere dag met veel plezier naar toe gingen. Persoonlijk heb ik wat begeleiders mogen ontmoeten, en ik vond de begeleiding erg leuk, dynamiek en beleefd. Met name complimenten aan de coordinatrice, Marie-Claire!
Kindvriendelijk, veilig kamp met duidelijke regels en leiding die aandacht heeft voor de kinderen. Mijn kind wilde op zondagavond al verlengen en is de hele week gebleven.
Onze jongens zijn voor de 3e keer naar het outdoor kids camp geweest. Ik vroeg hun een cijfer te geven voor de week. Allebei gaven zij een 10 en vroegen direct of zij volgend jaar weer mogen....
De aanval op het kamp was erg spannend.
De kinderen komen er al twee jaar dolenthousiast van terug, doen allemaal leuke nieuwe ervaringen op in een andere omgeving en maken nieuwe contacten. Ze zijn ook erg positief over de begeleiding die (voor zover ik kan beoordelen uit hun verhalen) veel aandacht hebben voor de kinderen en goed aansluiten op hun belevingswereld maar ook duidelijk zijn over de geldende regels. Hartstikke goed!
Bedankt voor de mooie beoordeling! Het eten is zeker gezond en voedzaam. Daar staan wij voor in. Naast het standaard diner is er altijd een verse saladebar voor handen met o.a. verse sla, tomaten, komkommer, etc. Op locatie hebben wij de inmiddels bekende fruit- en notenbar staan voor de jeugd met dagelijks vers fruit, snoeptomaten, wortels en noten van de landwinkel.
De mix van de activiteiten is goed bevallen. Het eten was heerlijk.
Het belangrijkste wat een kind kan zeggen: "ik wil volgend jaar weer". Als je dat hoort, weet je dat hij het zeer goed naar zijn zijn heeft gehad en dat is het belangrijkste.
Na een moeilijke start in overleg met CA doorgezet en Sijmen heeft vervolgens een hartstikke leuke week gehad! Top gedaan CA!
Anne vond de activiteiten ook erg leuk. Ook bij haar was de trapeze favoriet.
Beste mevrouw Lang, Bedankt voor je beoordeling. De toiletten en douches worden dagelijks schoongemaakt door medewerkers van onze groepsaccommodatie. Voor de leeftijd 10-13 jaar hanteren wij een bedtijd van 21.30u en soms wordt dat wat later. Wij hebben regelmatig belmomenten maar niet dagelijks. Vaak hebben de ouders meer behoefte aan contact als de kinderen zelf. Wij zullen goed kijken hoe hier mee om te gaan. Team Club Adventure
De kinderen willen volgend jaar weer! Goed gevoel over de opzet en het contact/ verslagjes en foto's.
Onze dochter werd bij aankomst meteen door de begeleiding op haar gemak gesteld en voelde zich meteen lekker op haar plek. Ze heeft het er nu nog steeds over kamp en alle stoere avonturen die ze heeft beleefd. Soms begint ze spontaan weer het ClubAdventure lied te zingen. Al met al kunnen wij concluderen dat zij een geweldige week heeft gehad!
op zich was alles prima geregeld
Erg veel vertrouwen gekregen om Tygo mee te laten gaan. Voor de eerste keer was het erg spannend maar door de begeleiding was er niks onduidelijk en hebben we meteen veel vertrouwen gekregen. Tygo wil volgend jaar zeker weer!
Hoogstraat 52
6611 BZ Overasselt
Club Adventure organiseert avontuurlijke en actieve zomerkampen voor kinderen van 5 t/m 13 jaar. Wij zijn een duidelijke weg ingeslagen en onderscheiden ons dan ook door kwalitatieve, onvergetelijke en avontuurlijke vakanties met duidelijke structuur, heldere regels in een veilige en natuurlijke omgeving. Alle kinderen krijgen persoonlijke begeleiding en aandacht, waarbij natuurlijk wordt gekeken naar het individu. Om dit te kunnen realiseren werken wij met de beste veiligheidssystemen, hebben wij locaties midden in de echte natuur, werken we met de beste mensen en zijn we volkomen transparant in alles wat wij doen!