4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een super leuk kamp en er is heel veel te doen. Vervelen kan niet en heimwee...wat is dat? Jammer dat het voorbij is ...ik kom volgend jaar weer. Groetjes Bridget

• Vakantiekamp: Ponykamp
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Het lezen van het dagboek is heel leuk. Alleen het doorzoeken van de foto's zou per categorie fijner zijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Op alle fronten heel gastvrij en professioneel: in inhoud van het programma, in aanpak, in de website, in informatieverstrekking

• Leeftijd: 13- 16 jaar
  • Vakantiekamp: Outdoor Lounge Camp

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bo heeft een fantastische week gehad! Bo voelde zich na haar kampweek een echte avonturier!

• Opmerkingen/ suggesties/ tips: Nvt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heleen werd heel goed opgevangen toen haar vriendin heimwee kreeg

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prima jeugdkamp, voldoet aan alle verwachtingen, mijn dochter van 11 heeft het leuk gehad, veel stoere dingen gedaan. Ze was heel enthousiast bij terugkomst!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het heel leuk en heb het echt naar mijn zin gehad! Het was heel gezellig en ik heb leuke mensen ontmoet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hadden het heel anders verwacht. Begeleiding en flexibiliteit waren heel fijn. Dank!

• Vakantiekamp: Bushcraft
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Als een bepaalde tijd wordt gegeven waarop teruggebeld wordt, dat dan ook doen. Ps. Wij hebben per ongeluk een kussen meegenomen van club adventure naar huis; wat zullen we daarmee doen?

top

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alex heeft een leuke week gehad. Fijne begeleiding en veel verschillende activiteiten op de locatie zelf. Hij gaat volgend jaar graag weer, dan wel een kamp met een ander thema, maar gelukkig is er keus genoeg.

• Vakantiekamp: Game & Reality
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Tijdens het auto rijden/drone vliegen was de drone stuk en de accu van de auto leeg voor hij aan de beurt was. Dat was wel een grote teleurstelling aangezien juist die activiteit hem heeft doen kiezen voor dit kamp. Verder te veel vrije tijd, als je geen zin had in voetballen was er niet veel te doen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Die zoon van mij had wat probleempjes, maar werd door de leiding goed opgevangen en ook wij werden goed op de hoogte gehouden.

• Vakantiekamp: Game & Reality
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Hij hoopt dat er volgend jaar ook een game en reality kamp voor 13+ komt. Naar de Ardennen lijkt hem wel leuk, maar hij heeft hoogtevrees.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hadden als ouders meteen het gevoel dat alles goed geregeld was. Goed toezicht, verantwoordelijkheidsgevoel bij leiders, etc. Julia voelde zich ook snel thuis door meteen de slaapzaal in te mogen om haar bed op te maken en door meteen te starten zat ze zo in het kampgevoel.

• Vakantiekamp: Survival Overasselt
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Julia gaf aan dat de tijd voor het omkleden en douchen wel kort was. Ze had het leuker gevonden als dat wat langer mocht duren i.p.v. de lange pauzes van vrij spelen door de dag heen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd fijn als zoon blij terugkomt en leuke vrienden heeft gemaakt. De details kennen we natuurlijk niet (niet alles wordt thuis gedeeld..), maar de stralende Gunnar zegt ons voldoende dat het een topweek is geweest.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hein heeft een geweldige vakantieweek gehad. Goede, professionele begeleiding. Persoonlijke aandacht, maar niet te klef. We hebben één keer contact gehad met Collin over Hein en dat werd goed en zorgvuldig afgehandeld door hem en Andrea. Dynamiek in de groep werd verder goed gemanaged, hele positieve sfeer. Activiteiten zijn geweldig - altijd bezig, altijd actief. Al met al een hele blije doe-vakantie met veel adrenaline (maar wel altijd veilig gelukkig!). Hein ging alleen naar kamp, zonder vriendje. Maar heeft makkelijk vriendjes kunnen maken en heeft absoluut genoten! En dat verdient een dik compliment aan de kampleiding en -organisatie.

• Vakantiekamp: Survival Ardennen
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: De twee groepen 10-13 en 13-16 lagen door de leeftijden van de deelnemers dicht bij elkaar en daardoor ontstond er 1 grote groep. Dat kwam de dynamiek en vrolijkheid zeer ten goede begreep ik. Was ook een gelukje dat de aantallen (7 deelnemers en 9 deelnemers) niet te groot waren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Weer helemaal naar zijn zin gehad. Bedankt weer!

• Leeftijd: 13- 16 jaar

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij vinden het heerlijk dat Clubadventure een duidelijke structuur biedt en veel leuke activiteiten met de kinderen doet. Ook het kunnen volgen op afstand via het dagboek en de geplaatste foto's is heel prettig.

• Vakantiekamp: Game & Reality
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Lucas is nu voor het tweede jaar meegegaan. Was wederom een groot succes. Maar ik wil wel graag 1 tip meegeven. Het eerste jaar zat er ook duidelijk structuur in de momenten dat hij zijn telefoon kreeg. (tussen het eten en de avondactiviteit). Dit jaar was dit random. Het weten dat hij iedere dag even een momentje had om kort naar huis te bellen, vond hij fijn. Die mogelijkheid was er dit jaar niet. Ook door dit in de structuur aan te bieden wist ik als ouder dat ik tussen bepaalde tijdstippen gebeld kon worden, dus zorgde dat ik bereikbaar was. Bij random momenten gebeurde het dat ik een oproep gemist had. Sneu voor hem. Al bij al heeft Lucas daar dit jaar goed mee om kunnen gaan, maar het eerste jaar heeft hij de belmomenten wel even nodig gehad om over de heimwee heen gepraat te worden. Zijn vriendje Lucas Mol ging dit jaar voor het eerst mee, en is met heimwee eerder opgehaald. Denk dat het misschien niet nodig was geweest als hij zijn vaste belmomentje had gehad.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wouter heeft een heel leuke week gehaD. Het was voor hem de eerste keer maar hij vond het geweldig! Mooie locatie en prima leiding. Elke dag werden er leuke activiteiten gedaan waardoor ze zich geen moment hebben verveeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel veel activiteiten. Alles goed geregeld. Begeleiding heel aardig en oplettend.

• Vakantiekamp: Survival Ardennen
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Misschien iets meer aandacht voor het eten?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

1. Het kunnen verlengen na een halve week is ideaal 2. Nica voelde zich zichtbaar meteen thuis

• Vakantiekamp: Outdoor Kids kamp
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: 1. Nica vond het leuk maar had meer vrije tijd gewild. Ze vond het programma te vol met activiteiten en heeft behoefte aan meer vrijheid. Ze gaf aan daarom volgend jaar niet weer te willen. 2. Nica vertelde dat ze twee keer wit brood at als avondeten omdat ze het eten niet lustte. Ik weet niet in hoeverre dat precies klopt. Als dat zo was dan is het erg jammer dat er geen alternatief eten was, voor ieder wat wils dus. Ze houdt niet van tomaat en er was tomatensoep en de volgende dag spagetti bolognese. Bij zulke jonge kinderen verwacht ik als ouder dat er goed rekening mee gehouden wordt en er alternatieven zijn voor eten zodat ze wel gezond eten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tijn ging alleen en voor de 1ste keer naar Club Adventure. De 2edag belde hij naar huis met één vraag: Pap kan je kijken of er nog plek is volgend jaar? Zo JA dan graag boeken. Ik zie je zaterdag....

• Vakantiekamp: Wakeboard kamp
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Ik ben als ouder zeer positief over de (bege)leiding, de duidelijke regels, het geboden programma. De enthousiaste manier zoals ons kind na een week kamp terug kwam spreekt boekdelen. (Nee ik heb geen aandelen :-))

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn dochter heeft een super kamp gehad!

4 sterren: goede service, goed behandeld

ontzettend leuk kamp; goed verzorgd, goed begeleid!

Hoogstraat 52

6611 BZ Overasselt

024 365 63 45

Over Club Adventure

Club Adventure organiseert avontuurlijke en actieve zomerkampen voor kinderen van 5 t/m 13 jaar. Wij zijn een duidelijke weg ingeslagen en onderscheiden ons dan ook door kwalitatieve, onvergetelijke en avontuurlijke vakanties met duidelijke structuur, heldere regels in een veilige en natuurlijke omgeving. Alle kinderen krijgen persoonlijke begeleiding en aandacht, waarbij natuurlijk wordt gekeken naar het individu. Om dit te kunnen realiseren werken wij met de beste veiligheidssystemen, hebben wij locaties midden in de echte natuur, werken we met de beste mensen en zijn we volkomen transparant in alles wat wij doen!