• Vakantiekamp: Outdoor Kids kamp

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Mag ik ook een negatieve ervaring beschrijven? Ik vond de dat de kampleiding geen contact maakte en we werden bij het afscheid 'uitgeklapt' maar die voelde als uitjouwen...heel vreemd en onprettig.

• Vakantiekamp: Forest Village
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Onze dochter heeft het kamp wel leuk gevonden. Kunt u een begrijpelijke samenvatting van de gebruiksvoorwaarden geven?

Activiteiten waren creatief.

• Vakantiekamp: Ponykamp
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Misschien kunt jullie een betere camera gebruiken voor de web photos.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Jamie heeft een top tijd gehad. Volgend jaar weer! Zo leuk heeft hij het gehad.

• Opmerkingen/ suggesties/ tips: Geen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Danny vond het in één woord FANTASTISCH en raakte er niet over uitgepraat

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn dochter vond het helemaal geweldig! Vond het jammer dat het alweer over was. Als het aan haar ligt volgend jaar weer!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eten, activiteiten , verblijf, andere kinderen en leiding zijn ontzettend leuk ervaren doormijn dochter! Zelf vind ik het dagboek en de foto 's erg goed bedacht en fijn!

• Vakantiekamp: Kids in het wild
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Had graag gezien dat bezoek aan boerderij met koeien melken etc. ook had plaatsgevonden. Dat stond wel op de site en dat vond mijn dochter wel jammer. Op de verzorging iets beter letten? Mijn dochters haar is lang en dik en ze stond wel vaak met vrij slordig haar op de foto. Een paar keer dezelfde broeken ook aan. Wellicht dat daar nog wat winst te behalen valt. Had een paar keer ook vergeten om haar nachtluier aan te doen, wellicht bij jongere kinderen dat dit soirt extra dinfen nagevraagd kunnen worden bij ouders en dat daar dan extra op gelet word.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke personeel en leuk met de kinderen. Fijn om dagelijks de activiteiten te kunnen volgen via de website aan de hand van het dagboek en de foto's

• Vakantiekamp: Kids in het wild
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Wat vaker telefonisch contact (ipv een keer per week) zou wel prettig zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn dochter heeft een geweldige week gehad. Leuke groep meiden, begeleiders, lekker eten. Lieve paarden in de manege en alle meiden mochten na afloop van het kamp nog een keertje terug naar de manege om afscheid te nemen van het paard. Helemaal top! Mijn dochter wil volgend jaar weer ;-)

4 sterren: goede service, goed behandeld

de meiden kwamen helemaal enthousiast terug van een week Ponykamp, dit kamp heeft aan alle verwachtingen voldaan en meer dan dat. het is meer dan een aanbeveling waard.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn dochter heeft een superleuk ponykamp gehad en kijkt uit naar volgend jaar!

• Vakantiekamp: Forest Village

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jorre heeft een superleuke week gehad en enorm genoten! Wat hem betreft komt ie volgend jaar weer!

• Vakantiekamp: Game & Reality
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Jorre vond het jammer dat Freefall en Donderbal niet in het programma van het Gamekamp waren opgenomen. Misschien is dit een optie om dit te overwegen? Verder top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tim heeft een paar leuke dagen gehad. De begeleiders waren aardig en goed voorbereid.

• Vakantiekamp: Bushcraft
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Het afscheid moest Tim alleen doen waardoor wij Tim niet fijn achter lieten maar daar heb ik meteen een mail over gestuurd. Onduidelijk vond ik wanneer kon bellen naar ons.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn zoon heeft heerlijk genoten van zijnj weekje bushcraft! Lekker de hele week buiten, gevarieerd programma, door de bossen rennen, klimmen en klauteren, op bivak, spannende verhalen, vuurtje stoken, bosspelen, etc. etc. Het eten was prima en de begeleiding helemaal top! Er was aandacht voor bijzonderheden en heel fijn voor de ouders± elke dag een verhaaltje over de afgelopen dag, met foto´s erbij. Ik zag mijn kind steeds vrolijk in beeld en had het gevoel dat ik er toch een beetje `bij` was.

• Vakantiekamp: Bushcraft
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Bij de ontvangst was vorig jaar een uitleg voor de ouders met rondleiding, dat was geweldig en gaf me meteen een gerust gevoel dat mijn kind in goede handen was. Dit jaar heb ik dat een beetje gemist, doordat er meteen begonnen werd met een zoekspel voor de kinderen, die daardoor alle kanten uitvlogen en het kamp zo een beetje rommelig startte. Ik had daar een minder goed gevoel aan over gehouden als ik niet vorig jaar al de locatie etc. gezien had. Tip is dus om te starten met een kleine gezamenlijke inleiding voor ouders en kinderen samen, en daarna pas de kinderen `het bos in te sturen`.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was de eerste keer dat onze oudste zoon op kamp ging maar het is prima verlopen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze zoon kwam heel blij en gezond terug (uitgerust zou ik zelfs durven zeggen). Hij vond alles leuk en heeft lekker gegeten en geslapen. Wij vonden de ontvangst bij aankomst super hartelijk en enthousiast, heel fijn. Misschien waren meteen namenstickers voor de kinderen fijn geweest, maar daar heb ik onze zoon niet over gehoord.

• Vakantiekamp: Bushcraft
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Ik heb het aan mijn zoon gevraagd: op zich had hij iets meer luxe op de lokatie fijn gevonden (horren voor de ramen, lekkerdere matrassen, grotere slaapkamers). Maar voor de rest was alles boven verwachting.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Niels heeft samen met een vriendje deelgenomen. Hij werd zondag gebracht en dinsdag ochtend werden wij gebeld dat Niels buikpijn had en dat hij misschien heimwee had. Nadat Niels meerdere malen aangegeven had naar huis te willen bellen kreeg hij te horen dat dat niet mocht. Ik vind dit best een kwalijke zaak omdat mijn zoontje erg verdrietig is geweest dat hij mij niet mocht bellen. Ik denk dat dit toch gevolgen heeft op een volgend eventueel kamp. Verder was het eten goed en heeft hij zich toch nog vermaakt.

• Vakantiekamp: Bushcraft
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Ik had het prettig gevonden als de kinderen elke avond even snel naar huis mochten bellen, dan had in ons geval mijn zoontje de tijd misschien wel vol gemaakt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De begeleiders waren zeer vriendelijk. Ze gaven me het gevoel dat mijn zoon in goede handen was. Bedankt ook namens Hessel!

• Vakantiekamp: Outdoor Lounge Camp

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een geweldig kamp. We deden leuke dingen en de mensen, de begeleiding en de kinderen, waren erg aardig en leuk. Ik heb er erg van genoten en wil hierdoor graag weer op kamp.

• Vakantiekamp: Survival Ardennen
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Tip: iets meer survival... Zoals echt in het bos bivakkeren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als ouders hebben w natuurlijk alleen het wegbrengen en ophalen meegemaakt en dit was professioneel en hartelijk georganiseerd/uitgevoerd. Onze dochter kwam met louter enthousiaste verhalen thuis en heeft een prima tijd gehad! Het klimmen en klauteren op de laatste dag was de kers op de taart! Verder goede begeleiding van de kids in de sociale omgang.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De manier waar met de pubers omgegaan werd, heel goed! Ze werden behoorlijk vrijgelaten.

• Vakantiekamp: Outdoor Lounge Camp

Hoogstraat 52

6611 BZ Overasselt

024 365 63 45

Over Club Adventure

Club Adventure organiseert avontuurlijke en actieve zomerkampen voor kinderen van 5 t/m 13 jaar. Wij zijn een duidelijke weg ingeslagen en onderscheiden ons dan ook door kwalitatieve, onvergetelijke en avontuurlijke vakanties met duidelijke structuur, heldere regels in een veilige en natuurlijke omgeving. Alle kinderen krijgen persoonlijke begeleiding en aandacht, waarbij natuurlijk wordt gekeken naar het individu. Om dit te kunnen realiseren werken wij met de beste veiligheidssystemen, hebben wij locaties midden in de echte natuur, werken we met de beste mensen en zijn we volkomen transparant in alles wat wij doen!