Een heel leuk kamp gehad! Met leuke activiteiten in een prachtige omgeving!
Activiteiten waren altijd leuk om te doen, begeleiding en kinderen waren gezellig.
Het was voor mijn zoon spannend omdat hij zonder vriendjes naar het kamp ging. de begeleiding heeft gezorgd dat het echt één groep was en hij heeft het erg naar zijn zin gehad.
Ursa is zeer enthousiast en met mooie verhalen naar huis gekomen. Ze heeft zich heerlijk vermaakt.
Mijn zoon heeft het erg naar zijn zin gehad. Ivar was zijn lievelingsbegeleider. En ook Nick, Margo, Quint en Johan verdienen complimenten. De wegbreng en ophaal dagen waren erg goed verzorgd. Goede organisatie!
Te weinig programma, er was teveel vrije tijd, waardoor ze zich wat gingen vervelen.
Bedankt voor de beoordeling en feedback. Het Outdoor Lounge Camp is dit jaar nieuw en blijkt erg populair te zijn. Wij zijn dan ook erg benieuwd naar de reacties. Wij nemen uw reactie mee en gaan op zoek naar de juiste balans tussen het actieve gedeelte en de vrije tijd. Team Club Adventure
Michael heft het geweldig gehad. Een enorme ervaring en weer een stukje zelfstandiger en volwassen terug gekomen. Ik zie dat hij gegroeit is. Als ouder was het erg prettig om via de site jullie een beetje te kunnen volgen met het dagboek en de foto's. Maar wat ook zeker een compliment waard is, is de aanvang daarna toe. Duidelijk informatie. Het onvangst van het team in Overasselt zowel bij vertrek als aankomst was ook erg aangenaam en voelde als een warm bad om je kind mee te geven. Mijn compilimenten hiervoor. Het is duidelijk 1 team.
We dachten dat onze dochter wel wat heimwee zou hebben. Maar het verdriet kwam pas toen ze weer naar huis moest. Ze wilde nog niet naar huis
alles, maar vooral bivak was leuk en leerzaam
Mijn dochter heeft volgens mij een geweldige week gehad, een vol en uitdagend programma met prettige leiding en leuke kampgenoten. Ze kwam met veel mooie verhalen thuis!
mijn zoon heeft een fantastische week gehad. de begeleiding was prima, goed voorbesproken en met mijn opmerkingen in de vragenlijst is ook echt rekening gehouden. goed eten, fruitbar echt geweldig. Ondanks dat het de 1e keer was, een week geboekt, absoluut geen spijt van gehad. Ondanks hoogtevrees toch het klimbos in en later nog ge-abseiled, met dank aan de begeleiding die hem echt heeft laten groeten in zijn zelf vertrouwen: hij wil volgend jaar weer het "dagboek" op de site vond Ik ook erg fijn.
Goed programma. Fijne sfeer, spontane leiding, groepsactiviteiten, iedere dag wat te beleven. Dagelijks eea te volgen via website.
Beste mevrouw Boele, Bedankt voor de mooie beoordeling! Heimwee wordt zeker opgepakt en juist met ouders gecommuniceerd. Dit ligt wel een klein beetje aan de mate van heimwee. Qua foto's daar zullen wij rekening mee houden.
Olivia, en ook mijn andere dochter Laetitia die naar ander kamp ging, kwamen heel enthousiast terug. Ze vonden het beiden super. Veel dank!
Claire vond het helemaal geweldig! En aan de verhalen te horen was dat het ook en erg goeden strak georganiseerd. Ken alle regels ;-)
Superleuk en gezellig. Fantastische week. Gewoon alles was leuk.
Bedankt voor de mooie cijfers! Uw opmerking over de aankomst is terecht. Wij zijn dit jaar (deze zomer) juist de aankomst en het vertrek aan het verbeteren, zodat dit wat rustiger verloopt en zodat ouders de tijd hebben om nog even mee te kijken met de kinderen bij de opstart van de vakantie. Hier wordt aan gewerkt ;) De vertrek opmerkingen nemen we mee.
Wederom heeft Mitchel een leuke week gehad, met zijn heimwee werd prima omgegaan, door hem wat extra taakjes te geven als afleiding (assistent locatiemanager) en door hem even te laten bellen met thuis heeft hij het erg naar zijn zin gehad. Hij heeft een geweldige week gehad, de lieve enthousiaste begeleiding heeft daar zeker hun aandeel in, stuk voor stuk kanjers. Ook vond hij het fijn dat hij in de blokhut mocht slapen ipv in de bivaktent.
De begeleiding ging perfect om met de kinderen ook in het geval dat een bedplas ongelukje zich voor had gedaan.
Onze dochter had de leukste kamp-week ooit! Ze voelde zich erg op haar gemak, vond het uitdagend en afwisselend.
Ondanks het slechte weer heft mijn dochter het erg naar haar zin gehad.
Elena heeft in het begin van de vakantie een week op het OudtdoorKids Kamp gezeten. Wat heeft ze het leuk gehad, elke dag spannende en uitdagende activiteiten! Ze heeft het er nu nog steeds regelmatig over en begint al over volgend jaar. Al met al een super geslaagde week met leuke en goede begeleiding.
Het hele kamp was erg leuk en gezellig. Mountainbiken was het leukst.
Mette heeft het geweldig naar haar zin gehad, leuke kinderen, leuke leiding (streng maar rechtvaardig:))
Bedankt voor goede beoordeling. Het eten is inderdaad smaak gevoelig en wij krijgen er veel positieve reacties op en ook enkelen die het niet zo lekker vinden. Wij zullen kijken of wij volgend jaar nog meer diversiteit per maaltijd kunnen aanbieden, zodat er voor ieder wat wils bijzit.
Hoogstraat 52
6611 BZ Overasselt
Club Adventure organiseert avontuurlijke en actieve zomerkampen voor kinderen van 5 t/m 13 jaar. Wij zijn een duidelijke weg ingeslagen en onderscheiden ons dan ook door kwalitatieve, onvergetelijke en avontuurlijke vakanties met duidelijke structuur, heldere regels in een veilige en natuurlijke omgeving. Alle kinderen krijgen persoonlijke begeleiding en aandacht, waarbij natuurlijk wordt gekeken naar het individu. Om dit te kunnen realiseren werken wij met de beste veiligheidssystemen, hebben wij locaties midden in de echte natuur, werken we met de beste mensen en zijn we volkomen transparant in alles wat wij doen!