4 sterren: goede service, goed behandeld

Een heel leuk kamp gehad! Met leuke activiteiten in een prachtige omgeving!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Activiteiten waren altijd leuk om te doen, begeleiding en kinderen waren gezellig.

• Vakantiekamp: Survival Ardennen
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Meer hagelslag meenemen of opslaan want het wad altijd als eerst op!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was voor mijn zoon spannend omdat hij zonder vriendjes naar het kamp ging. de begeleiding heeft gezorgd dat het echt één groep was en hij heeft het erg naar zijn zin gehad.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ursa is zeer enthousiast en met mooie verhalen naar huis gekomen. Ze heeft zich heerlijk vermaakt.

• Vakantiekamp: Outdoor Lounge Camp

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn zoon heeft het erg naar zijn zin gehad. Ivar was zijn lievelingsbegeleider. En ook Nick, Margo, Quint en Johan verdienen complimenten. De wegbreng en ophaal dagen waren erg goed verzorgd. Goede organisatie!

• Vakantiekamp: Survival Overasselt
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: De belmomenten vonden wij (mijn zoon ook)onvoldoende. we hebben uiteindelijk zelf maar even gebeld op maandag en donderdag. Op vrijdag werden wij voor het eerst pas door onze zoon gebeld. Een volgende keer zou dat wat minder belangrijk zijn, maar dit was zijn eerste keer en we hadden geen idee of het beviel. Mijn zoon vond de momenten dat er niets was georganiseerd soms wat te lang, ook omdat hij dan niet op de kamer mocht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Te weinig programma, er was teveel vrije tijd, waardoor ze zich wat gingen vervelen.

• Vakantiekamp: Outdoor Lounge Camp

4 sterren: goede service, goed behandeld

Michael heft het geweldig gehad. Een enorme ervaring en weer een stukje zelfstandiger en volwassen terug gekomen. Ik zie dat hij gegroeit is. Als ouder was het erg prettig om via de site jullie een beetje te kunnen volgen met het dagboek en de foto's. Maar wat ook zeker een compliment waard is, is de aanvang daarna toe. Duidelijk informatie. Het onvangst van het team in Overasselt zowel bij vertrek als aankomst was ook erg aangenaam en voelde als een warm bad om je kind mee te geven. Mijn compilimenten hiervoor. Het is duidelijk 1 team.

• Vakantiekamp: Survival Ardennen
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Zoals het bovenstaande omschrijft is het geweldig hoe jullie dit neer zetten. Blijf vooral met elkaar een goed en enthousiast team.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We dachten dat onze dochter wel wat heimwee zou hebben. Maar het verdriet kwam pas toen ze weer naar huis moest. Ze wilde nog niet naar huis

• Vakantiekamp: Kids in het wild
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Er was wat onduidelijkheid of er nu wel of niet standaard gebeld werd. Maar dat is snel en goed opgelost

4 sterren: goede service, goed behandeld

alles, maar vooral bivak was leuk en leerzaam

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn dochter heeft volgens mij een geweldige week gehad, een vol en uitdagend programma met prettige leiding en leuke kampgenoten. Ze kwam met veel mooie verhalen thuis!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

mijn zoon heeft een fantastische week gehad. de begeleiding was prima, goed voorbesproken en met mijn opmerkingen in de vragenlijst is ook echt rekening gehouden. goed eten, fruitbar echt geweldig. Ondanks dat het de 1e keer was, een week geboekt, absoluut geen spijt van gehad. Ondanks hoogtevrees toch het klimbos in en later nog ge-abseiled, met dank aan de begeleiding die hem echt heeft laten groeten in zijn zelf vertrouwen: hij wil volgend jaar weer het "dagboek" op de site vond Ik ook erg fijn.

• Opmerkingen/ suggesties/ tips: Ik vond 1x bellen wat weinig, mijn zoon niet

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed programma. Fijne sfeer, spontane leiding, groepsactiviteiten, iedere dag wat te beleven. Dagelijks eea te volgen via website.

• Vakantiekamp: Ponykamp
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Als kind heimwee heeft ouders laten weten, even afstemmen. Meer bewuste aandacht voor tekst en foto s website. We zagen bijv onze dochter eerste dagen wat sip op de foto's, ging t wel goed? Proberen alle kinderen bij hun hoofdactiviteit eenmaal goed te fotograferen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Olivia, en ook mijn andere dochter Laetitia die naar ander kamp ging, kwamen heel enthousiast terug. Ze vonden het beiden super. Veel dank!

• Vakantiekamp: Bushcraft

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Claire vond het helemaal geweldig! En aan de verhalen te horen was dat het ook en erg goeden strak georganiseerd. Ken alle regels ;-)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Superleuk en gezellig. Fantastische week. Gewoon alles was leuk.

• Vakantiekamp: Survival Overasselt
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Ik als moeder vond de aankomst erg rommelig. Aankomen vanaf 14h en dan het introprogramma is te kort gepland. Waarom niet meer tafels? Ik kon niet eens wat drinken, hoewel ik voor 14h aanwezig was...... Daarnaast zou ik het fijner vinden om eerder dan 19:00 op dinsdagavond te weten of mijn kind wil blijven. Evt moet je met werk plannen dat dingen omgezet moeten worden. 11:00 in Nijmegen is voor 8:00 vanuit Schiphol vertrekken. Voor de rest een prima ervaring ook als ouder.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wederom heeft Mitchel een leuke week gehad, met zijn heimwee werd prima omgegaan, door hem wat extra taakjes te geven als afleiding (assistent locatiemanager) en door hem even te laten bellen met thuis heeft hij het erg naar zijn zin gehad. Hij heeft een geweldige week gehad, de lieve enthousiaste begeleiding heeft daar zeker hun aandeel in, stuk voor stuk kanjers. Ook vond hij het fijn dat hij in de blokhut mocht slapen ipv in de bivaktent.

• Vakantiekamp: Survival Overasselt
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Een snackmomentje tussen avond eten en naar bed gaan roept hij. Geen idee of dat er wel/niet was. Onze tip: Ga zo door!!!! Jullie doen het fantastisch.

• Vakantiekamp: Outdoor Kids kamp

4 sterren: goede service, goed behandeld

De begeleiding ging perfect om met de kinderen ook in het geval dat een bedplas ongelukje zich voor had gedaan.

• Vakantiekamp: Wakeboard kamp
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Van het wakeboarden zelf iets meer filmmateriaal. Ook leuk voor de kids later

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze dochter had de leukste kamp-week ooit! Ze voelde zich erg op haar gemak, vond het uitdagend en afwisselend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondanks het slechte weer heft mijn dochter het erg naar haar zin gehad.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Elena heeft in het begin van de vakantie een week op het OudtdoorKids Kamp gezeten. Wat heeft ze het leuk gehad, elke dag spannende en uitdagende activiteiten! Ze heeft het er nu nog steeds regelmatig over en begint al over volgend jaar. Al met al een super geslaagde week met leuke en goede begeleiding.

• Vakantiekamp: Outdoor Kids kamp
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Zo doorgaan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het hele kamp was erg leuk en gezellig. Mountainbiken was het leukst.

• Vakantiekamp: Forest Village
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Meer sportieve activiteiten zou nog leuker zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mette heeft het geweldig naar haar zin gehad, leuke kinderen, leuke leiding (streng maar rechtvaardig:))

• Vakantiekamp: Wakeboard kamp
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Alleen het eten kon niet altijd haar goedkeuring hebben, blijft moeilijk voor kinderen, maar dat mocht de pret niet drukken.

Hoogstraat 52

6611 BZ Overasselt

024 365 63 45

Over Club Adventure

Club Adventure organiseert avontuurlijke en actieve zomerkampen voor kinderen van 5 t/m 13 jaar. Wij zijn een duidelijke weg ingeslagen en onderscheiden ons dan ook door kwalitatieve, onvergetelijke en avontuurlijke vakanties met duidelijke structuur, heldere regels in een veilige en natuurlijke omgeving. Alle kinderen krijgen persoonlijke begeleiding en aandacht, waarbij natuurlijk wordt gekeken naar het individu. Om dit te kunnen realiseren werken wij met de beste veiligheidssystemen, hebben wij locaties midden in de echte natuur, werken we met de beste mensen en zijn we volkomen transparant in alles wat wij doen!