4 sterren: goede service, goed behandeld

Lieve vond het heel spannend om te gaan, maar toen ze maandagavond belde was ze vol verhalen en hartstikke enthousiast. Als ouder is het heel fijn om te weten dat ze in goede, professionele handen zijn en lekker vermaakt worden. Er is gewoon geen tijd voor heimwee omdat er veel wordt georganiseerd. Het is ook heel leuk om elke keer foto's en verhalen te krijgen via de website.

• Vakantiekamp: Ponykamp
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Bij het ophalen is het fijn om even iets meer van de leiding te horen. We hoeven geen hele boeken, maar even iets meer dan; Het was leuk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede sfeer tussen begeleiders en kids en kids onderling. Duidelijke afspraken, heldere communicatie en bovenal een zoon die het enorm naar zijn zin heeft gehad. De Bushcraft was top! Dank voor jullie enthousiasme en goede zorgen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze zoon vond het super om een vrije val gemaakt te hebben. Er is zelfs een online video van. Ondanks onze dochter van 5 vaak pech had met allerlei valpartijen , blaren en steken heeft ze geen kick gegeven en wist haar leiding haar er doorheen te slepen.

• Vakantiekamp: Survival Overasselt
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: De inhoud van de koffer was bij thuiskomst niet zo'n feest. ( zowel bij zoon als dochter ) Alles lag door elkaar heen. Al het wasgoed ( ook het schone) was klam, vies en stonk verschrikkelijk. Ik had verwacht dat dit op zijn minst droog zal zijn voordat het weer de koffer in gaat. Ik hoop dat jullie hier in de toekomst meer aandacht aan kunnen geven. Verder hebben de kinderen het erg leuk gehad.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Helemaal enthousiast! Kyle heeft het geweldig naar zijn zin gehad en kan niet wachten tot volgend jaar. Leuke mensen, prachtige pek.....geweldig!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De eerste keer dat onze zoon een week zonder ouders weg is gegaan! Spannend voor beide partijen, maar erg goed uitgepakt. Natuurlijk speelt het goede weer ook mee, maar Damian heeft zich prima vermaakt en geen moment verveelt. Hij heeft zich 2 dagen erg verdrietig gevoeld doordat hij heimwee had. De begeleiding heeft dit super opgepakt, hem in de gaten gehouden en dit correct naar ons teruggekoppeld. Het hielp hem goed om toch door te zetten en de week vol te maken. Damian geeft zijn zomerkamp ervaring een dikke voldoende!

• Vakantiekamp: Game & Reality

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een kamp zoeken is niet makkelijk voor iemand met pdd-nos. Het team van survival overasselt stond ervoor open en heeft haar een super kamp later ervaren rekening houdend met wat ze aan kon.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Mijn zoon heeft het prima naar zijn zin gehad.

• Vakantiekamp: Survival Overasselt
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Het was jammer dat er zo veel jonge kinderen op dezelfde locatie zaten. Het kamp van 10-13 was daardoor erg vermengd met echte kleintjes, iets dat ons niet van tevoren helder was. Ook de naam "survival" deed iets stoerder aan dan achteraf gerechtvaardigd bleek.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een stralend kind dat onder een dikke plak modder zit. Toen ik de eerste foto's van mijn zoon op de speciale website voor ouders zag, wist ik al genoeg. Mijn zoon had de tijd van zijn leven bij het survivalkamp van Club Adventure! Een week lang die dingen doen waar hij blij van wordt: met andere kinderen op avontuur, lekker buiten spelen in het bos, vuurtjes stoken, de mastworp leren.... De eerste (en enige keer) dat Hidde even de moeite nam om naar huis te bellen, deelde hij mee dat hij van plan was nog 4 weken te blijven en "oh ja... oh mam, ik moet nu echt naar het kampvuur...doei!" En weg was hij weer. Mijn wat oudere dochter ging al eerder met plezier mee met Club Adventure op ponykamp, nu had mijn zoon er een fantastische tijd. Het is een goed georganiseerd kamp met professionele leiding die duidelijk plezier heeft in het optrekken met de kinderen. Ook over de communicatie en veiligheid ben ik erg tevreden. Volgend jaar zeker weer! Als het aan mijn zoon ligt wel 4 weken.

• Vakantiekamp: Survival Nederland

4 sterren: goede service, goed behandeld

Olivia was very happy after her weeks camp and hopes to return next year to try the in the spotlight week

• Vakantiekamp: Survival Overasselt
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: It was disappointing that the in the spotlight camp was cancelled this year. Would be idea to avoid this in future.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mitchel ging dit jaar voor de tweede keer naar Overasselt, hij had er weer heel veel zin in. Het dagboek en de foto's zijn erg fijn voor de achterblijvende ouders. Door de grote groep stonden sommige kinderen echter bijna niet op de foto, jammer voor ouders die zenuwachtig thuis zitten. Dit jaar was het wel een veel grotere groep dan vorig jaar, hierdoor schrok hier een beetje. Hij heeft af en toe wat last gehad van heimwee (dit kwam grotendeels doordat andere kinderen een aantal keren naar huis belden en hij wilde dit ook graag). Maar Stijn heeft hem geweldig opgevangen en hij heeft de hele week zich prima vermaakt. Ook de groepleiding vond hij heel lief en gezellig. Eigenlijk was er dus niets aan de hand. Hij heeft het nu alweer over volgend jaar, dan is hij volgens Stijn assistent locatiemanager :) hij heeft een Topweek gehad. Het eten vond hij heerlijk, en dat wil bij onze moeilijke eter echt wat zeggen!

• Vakantiekamp: Survival Overasselt
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Misschien is het handig om de kinderen die halve week aanwezig zijn, bij elkaar te leggen, nu ging zijn slaapkamervriendje halverwege weg waardoor de heimwee begon.

• Vakantiekamp: Forest Village

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn zoon had een fantastische week, dus club adventure is met vlag en wimpel geslaagd.

• Vakantiekamp: Wakeboard kamp

4 sterren: goede service, goed behandeld

super ontvangst! leuke en enthousiaste leiding...Onze dochter heeft een super vakantie gehad. En is al aan het sparen voor volgend jaar!

• Vakantiekamp: Ponykamp
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Misschien handig om een tijdstip vh bellen Door te geven. Had nu een oproep gemist en kreeg dr niet meer te pakken, nou ja geen nieuws is goed nieuws!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Thomas heeft de hele week genoten van het kamp!

• Vakantiekamp: Forest Village
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: In vergelijking met het kamp van onze dochter (pony kamp bij lokale manege) vond ik het achteraf wel wat aan de dure kant.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bjarne vroeg ons direct of hij volgen jaar weer mocht gaan. Dit zegt naar onze mening meer dan genoeg. Hartelijk dank aan de leiding voor een echte super week!

• Opmerkingen/ suggesties/ tips: Geen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Quincy wilde vanaf dag 1 steeds opgehaald worden. Maar samen aan onze kant en die van de begeleiders en de coördinatoren heeft ze het iedere dag toch erg leuk gehad. Ik had als ouders er idd meer moeite mee wanneer zij heimwee vertoonde. Toch ben ik blij te horen van Ben dat Quincy alleen dat gedrag vertoonde op het moment dat wij belden. Voor de rest deed ze met alles mee. Daardoor durfde ik haar gerust daar te laten, omdat het mij wel een gerust gevoel gaf dat ze in goede handen was. Toen ze eenmaal thuis was en mensen aan haar vroegen hoe haar kampweek was geweest, zei ze toch dat het LEUK was!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jill heeft een super leuke week gehad met veel verschillende activiteiten passend bij de leeftijd. Ze heeft lekker gegeten en volgens haarzelf lieve begeleiders gehad. De fruitbar nodigt uit tot het pakken van een stuk fruit en/of "snack" groente tussendoor. Top week!

• Vakantiekamp: Outdoor Kids kamp

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuk en spontaan team, professioneel. Dico heeft het vreselijk naar zin zin gehad!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een leuke groep en we hebben veel gedaan. Fijn dat ik naar het station werd gebracht, omdat ik twee dagen eerder weg moest.

• Leeftijd: 13- 16 jaar
  • Vakantiekamp: Survival Ardennen

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik heb een hele mooie week gehad

• Vakantiekamp: Game & Reality
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: de bedden kunnen beter

• Vakantiekamp: Sports & Boards

4 sterren: goede service, goed behandeld

Coosje heeft heel erg genoten. Lekker gegeten (en geloof mij dat wil wat zeggen). Er zit structuur in, en ja, daar hoort af en toe streng zijn bij, maar dit gebeurde om een niet vervelende manier. Op tijd naar bed betekent dat ze niet helemaal total-loss terug komen. Het is wel inspannend maar niet uitputtend. Ben heel blij dat de Kids op deze manier toch een hele gave vakantie hebben beleefd aangezien deze zomervakantie een gezinsvakantie er niet in zat. Dank aan de staffies!

• Vakantiekamp: Survival Overasselt
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Ze wilde graag wat viezer worden, ze miste de baggeren sloten zoals wij die kennen:). En ze mochten zo vies worden als ze konden van mij. Dat Is vooral voor de sokken gelukt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Joany heeft een super leuke en positieve ervaring opgedaan.. Zelfs op de 1e dag een vriendje gekregen. Helaas werd ze ziek en kon daardoor niet optimaal meedoen. Ze wilt absoluut volgend jaar terug. Leiding is professioneel, super lief meelevend en enthousiast.. Niets anders dan lof.

• Vakantiekamp: Outdoor Kids kamp
  • Opmerkingen/ suggesties/ tips: Ik zou het persoonlijk prettig vinden om als ouder het programma tijdens de week te horen. Daardoor ook makkelijker voor t kind om dingen te vertellen na t kamp. Het werken met thema's is super duidelijk voor de kinderen. Bedankt voor de leuke dagen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg goede ontvangst. Onze dochter heeft het ontzettend naar haar zin gehad. Met het ponyrijden maar ook de andere activiteiten. Ze wil volgend jaar weer. We hebben erg enthousiaste verhalen van haar gehoord. We vinden het erg goed dat er veel aandacht wordt besteed aan bewegen (ochtendgym;)) en aan veiligheid

Hoogstraat 52

6611 BZ Overasselt

024 365 63 45

Over Club Adventure

Club Adventure organiseert avontuurlijke en actieve zomerkampen voor kinderen van 5 t/m 13 jaar. Wij zijn een duidelijke weg ingeslagen en onderscheiden ons dan ook door kwalitatieve, onvergetelijke en avontuurlijke vakanties met duidelijke structuur, heldere regels in een veilige en natuurlijke omgeving. Alle kinderen krijgen persoonlijke begeleiding en aandacht, waarbij natuurlijk wordt gekeken naar het individu. Om dit te kunnen realiseren werken wij met de beste veiligheidssystemen, hebben wij locaties midden in de echte natuur, werken we met de beste mensen en zijn we volkomen transparant in alles wat wij doen!