Dit was de eerste keer dat Daniel een week alleen van huis was. Alle lof voor de kampleiding Oldebroek. Ze waren geweldig! Daniel vond het erg jammer dat het kamp niet langer duurde.
Stijn heeft het enorm naar zijn zin gehad! Hij wilde niet weg en was zelfs verdrietig omdat hij de leiding miste. Ze waren ontzettend aardig.
Onze zoon ging dit jaar voor het eerst op kamp. En ondanks dat het best spannend was, hij kende er niemand, was het direct geweldig. Vanaf het parkeren van de auto werden we perfect begeleid door spontane, leuke leiders en leidsters. Ties wist direct dat hij niet 4 maar 7 dagen wilde blijven en heeft het super gehad. En de hele week was er plezier en genoeg aandacht voor hem en voor ons!
Het is allemaal goed georganiseerd, de ontvangst was heel goed, het gebouw erg leuk, de leiders en leidsters allemaal supervriendelijk en het programma is onze zoon zeer goed bevallen :-)
Bedankt voor uw mooie cijfers! Ja, het is en blijft moeilijk voor u als ouder om uw kind een week te moeten missen. Onze ervaring is dat de kinderen zo lekker bezig zijn, dat ze niet aan het thuisfront denken. Daarom hebben wij het dagboek in het leven geroepen (om zo te volgen wat de kinderen doen). En bellen als ouder om uw kind even te horen kan natuurlijk altijd!!
Dit was de eerste keer kamp voor Lyra en Silas (en dus ook voor ons als ouders..). Daarbij verblijven mijn man en ik in het buitenland terwijl de kinderen bij jullie waren dus allemaal een beetje spannend. Nou, ik kan niet blijer zijn met jullie! De kinderen hebben echt een geweldige week gehad. De sfeer was geweldig, heel vriendelijk, leuk en grappig. Ze hebben super vriendjes gemaakt en het was echt een hele positieve ervaring voor ze. Als ouder vonden wij de dagelijkse update en foto's heel leuk en fijn om op die manier op de hoogte te blijven. Ik zal jullie zeker aanbevelen aan anderen en wij hopen ook terug te keren.
Sytse heeft een erg leuk kamp gehad. Hij vond alleen dat iemand van de kampleiding wel heel erg vaak shut the fuck up zei tegen de kinderen. Niet helemaal verantwoord lijkt mij. Voor de rest geen opmerkingen.
Bedankt voor uw beoordeling! Deze woorden horen niet thuis bij onze vakanties en zullen we nog alerter op zijn.
Ik vond het erg leuk. Met name de grotten waar we ons met modder in moesten smeren en het abseilen was top. Anouk, Tim Youp en Raymond waren super leiders.
Iris heeft een ontzettend leuke week gehad en is heel enthousiast.
Denzel heeft een fantastische week gehad! Hij zat boordevol positieve verhalen en wil volgend jaar weer!
personeel etc. wordt gescreend, ( v.o.g.) ontvangst is perfect, goede structuur in het kamp, geen social media (beh. 1x per dag) , goede organisatie, kinderen worden positief uitgedaagd, goed om zelfstandiger te worden voor het kind.
Mijn zoon heeft weer een prima week gehad. Is nu al weer aan het kijken welk kamp hij volgend jaar kan gaan doen. Ook het dagboek en de foto's zijn leuk om zo toch een beetje van de dag mee te krijgen, want bellen daar heeft hij geen tijd voor.
Bedankt voor de positieve reactie! Hygiene vinden wij wel erg belangrijk en de mate van controle op bijvoorbeeld schone kleding is gekoppeld aan leeftijden. Hoe ouder, hoe minder controle. We zullen ook in deze leeftijdsgroep meer gaan controleren hierop. Team Club Adventure
heeeeel leuk
Ondanks dat er 4 groepen waren wist de leiding precies wie mijn kind was. Dit gaf vertrouwen. Leuk dat ouders middels een dagboekje op de hoogte worden gehouden. Mijn zoontje heeft een top week gehad en roept nu al dat hij volgend jaar weer wil!
Bedankt voor de mooie reactie! Het dagboek wordt door alle ouders als zeer positief ervaren en wij doen ons best de dagelijkse verhalen zo goed en uitgebreid mogelijk te plaatsen, zodat u als ouder een beetje de avonturen van uw kind kan mee beleven. De kinderen zijn niet altijd samen wakker en het is dan ook lastig om dit helemaal uit te sluiten. Team Club Adventure
Amy vond het veel leuker dan vorig jaar. Heeft zelfs een beetje heimwee naar de hele groep. Ze weet nu al wat ze volgend jaar gaat doen! De kampgenootjes zijn vrienden voor het leven geworden. Als Amy 18 jaar is, en misschien wel jonger, kunnen jullie een sollicitatiebrief van haar verwachten. Het lijkt haar ontzetten leuk om ook zelf kampen te mogen begeleiden....
Positief = Jeugdvakanties ;)
Prachtige locatie en uitdagende activiteiten.
Bedankt voor uw review! Jammer om te lezen dat de strenge regels het plezier van Luna hebben beperkt. De regels die we hanteren komen uit het pedagogisch beleidsplan. Wij hebben in de afgelopen 25 jaar gemerkt dat slaap ook tijdens een vakantie erg belangrijk is. Een dag is erg intensief met veel uitdagende activiteiten. Genoeg slaap komt ook de veiligheid en gezondheid van de kinderen ten goede. Team Club Adventure
Een vol maar fantastisch programma, uitgeput maar enthousiast terug!
Bedankt voor de goede woorden! U heeft een punt. Bij de vakanties naar de Ardennen moeten wij ons mobiele beleid aanpassen in de correspondentie. Onze coördinator ter plaatse is 24 uur per dag te bereiken en ook als u gewoon even uw dochter wilt spreken is dat geen probleem. Op de locaties in Nederland kennen wij een echt bel moment op de dag, waarbij de kinderen met hun eigen mobiel naar huis kunnen bellen en de kinderen die geen telefoon hebben, kunnen dat met de locatie telefoon doen.
Dit is natuurlijk naar aanleiding van wat ik van Koert heb gehoord. Hij vond alles erg leuk. toen hij heimwee kreeg en naar huis wilde omdat hij zijn overleden vader miste heb ik met Ben van de leiding gesproken en kreeg een heel goed gevoel. Ik vertrouwde er helemaal op dat zij Koert goed konden begeleiden en dat is erg prettig als je thuis zit. Uiteindelijk is Koert gebleven en heeft hij het nog erg leuk gehad. Heel erg bedankt super leiding!!
Graag gedaan! Wij hadden Koert er graag bij.
Gijs heeft genoten van het kamp. Het leukst vond hij het contact met de andere kinderen en het gamen. Als ouder was ik vooral onder de indruk van de organisatie. Alles leek prima voor elkaar en aan alles was gedacht. Van de voorbereiding tot en met deze evaluatie.
Bedankt voor uw lovende woorden! Eten blijft persoonlijk merken wij. Groenten en rauwkost net als fruit zijn ruim aanwezig en wordt ook goed van gegeten zien wij.
Ik krijg alleen maar mooie verhalen van Chiem te horen. Hij heeft het geweldig gevonden en wilde nog wel een week blijven. En wat mij betreft een dikke pluim voor de leiding voor de manier waarop er is omgegaan met wat heimwee in het begin.
Liron gaf aan: top, alleen dan NOG meer abseilen en tokkelen!
In het algemeen veel te doen.
Actief kamp, buiten slapen, veel activiteiten, grenzen verleggen, niet te grote groep. Foto's en verhalen gedurende de week erg leuk!
Wij zullen dit in de gaten houden, want die indruk moet wel goed zijn.
Hoogstraat 52
6611 BZ Overasselt
Club Adventure organiseert avontuurlijke en actieve zomerkampen voor kinderen van 5 t/m 13 jaar. Wij zijn een duidelijke weg ingeslagen en onderscheiden ons dan ook door kwalitatieve, onvergetelijke en avontuurlijke vakanties met duidelijke structuur, heldere regels in een veilige en natuurlijke omgeving. Alle kinderen krijgen persoonlijke begeleiding en aandacht, waarbij natuurlijk wordt gekeken naar het individu. Om dit te kunnen realiseren werken wij met de beste veiligheidssystemen, hebben wij locaties midden in de echte natuur, werken we met de beste mensen en zijn we volkomen transparant in alles wat wij doen!