Superleuk kamp! Je doet heel veel leuke en spannende dingen en tussendoor is er genoeg vrije tijd. heel goede en aardige begeleiding.
Onze zoon heeft het heel erg naar zijn zin gehad. Hij wilt volgend jaar graag weer!
Erg leuke activiteiten, die goed aansloten bij de belevingswereld van de kinderen. En top begeleiding! Heel goed ingespeeld op de individuele behoefte van de kinderen. De jongens halen aan tafel regelmatig herinneringen op of zingen ineens kampliedjes. Dikke aanbeveling!
Als ouder is het fijn om feedback over het dagprogramma te krijgen d.m.v. blog en foto's.
Via Ferrata was super cool !
Romain was heel blij, hij heeft de hele week leuke activiteiten gedaan. Ik (de moeder) vond dat de begeleiding attent en professionel was.
Kay heeft een geweldige week gehad. Hij heeft genoten van de leuke, spannende en zeer gezellige activiteiten. We kregen een heel vies en gelukkig kind terug. De leiding was zeer professioneel en heel aardig. De kinderen hebben het heel gezellig met elkaar gehad en Kay mist ze!! Dank jullie wel!! Volgend jaar weer!! Groetjes van de moeder van Kay
Mijn dochter vond het heerlijk. Heeft zich geen moment verveeld. Heerlijk buiten. Fijne leiding.
Het was een onwijs gaaf en leuk kamp, het leukste kamp tot nu toe van jullie uit, volgens Gelled. Dit was het derde jaar met jullie. Heel erg bedankt dus aan de leiding die mee was naar de Ardennen. TOP !!!!!!!!
Russell heeft een topweek gehad, leuke begeleiders en hij was heel enthousiast over alle activiteiten.
Simon vond het erg leuk "iedereen was aardig" en heeft veel plezier gehad in de activiteiten.
Leuke activiteiten, goede en lieve begeleiding. Kinderen voelen zich thuis en veilig. Goede en gezellige sfeer!
Zeer professionele organisatie
Erg goed geregeld allemaal! M'n zoon voelde zich er thuis. Goede, aardige, enthousiaste begeleiding!
Sommige begeleiders waren heel aardig
Erg jammer om te lezen dat er zo'n beoordeling binnenkomt. Wij hebben dan ook contact gehad met de klant. De opmerking over het bivak is terecht. Deze week waren de weersomstandigheden niet ideaal en wij hadden de bivak wat beter kunnen plannen. Het eten is allemaal vers en varieert van pasta, frietje tot aardappels, groente vlees. De kinderen gaven het eten een cijfer 8,8 deze week. Smaken verschillen en dat weten we, maar het eten is niet slecht, daar staan wij voor in. De opmerking dat sommige leiders niet kunnen omgaan met kinderen nemen wij serieus en is voor ons reden om direct met de klant te bespreken, want wij zijn tenslotte een jeugdvakantie organisatie. Er is benoemd dat de deelnemer een begeleider niet zo leuk vond. Deelnemer heeft het goed naar de zin gehad tijdens zijn vakantieweek en dat vonden wij dan ook goed om te horen. Team Club Adventure
Leuk van opzet en de verhouding game versus reality is prima!
Het was een superweek!
Het was voor de kinderen een geweldige ervaring! Ze zijn nog steeds erg enthousiast. Bedankt!
Het was erg leuk :D
Gloria heeft het heel erg leuk gehad ze zingt nu nog steeds de liedjes en danst de kamer rond (om gek van te worden).
Ik vond het een hele leuke, afwisselende en gezellige week. Het programma zat goed in elkaar en het leukst vond ik het abseilen, via Ferrata en het mountainbiken. Samen met mijn vriendin was het heel gezellig, maar ook met de andere kinderen kon ik goed opschieten.
De activiteiten vond ze heel erg leuk. Ze heeft het erg naar haar zin gehad. Leuke groep begeleiders met veel humor. Stroomlijning bij ontvangst kwam mooi over en efficiënt.
Leuke activiteiten en enthousiaste leiding
Ondanks dat het elke dag geregend heeft, heeft mijn zoon het naar zijn zin gehad. Er was een fijne sfeer en leuk dat er verschillende/uiteenlopende activiteiten zijn gedaan. Mijn zoon wil er volgend jaar er weer heen. Complimenten! Hartelijk bedankt voor alle inzet van iedereen..
Hoogstraat 52
6611 BZ Overasselt
Club Adventure organiseert avontuurlijke en actieve zomerkampen voor kinderen van 5 t/m 13 jaar. Wij zijn een duidelijke weg ingeslagen en onderscheiden ons dan ook door kwalitatieve, onvergetelijke en avontuurlijke vakanties met duidelijke structuur, heldere regels in een veilige en natuurlijke omgeving. Alle kinderen krijgen persoonlijke begeleiding en aandacht, waarbij natuurlijk wordt gekeken naar het individu. Om dit te kunnen realiseren werken wij met de beste veiligheidssystemen, hebben wij locaties midden in de echte natuur, werken we met de beste mensen en zijn we volkomen transparant in alles wat wij doen!