Super gaaf grijze jager kamp

Thijs 4 of 5de keer mee . En dit was wel zijn gaafste kamp . Hij wilde eigenlijk nog langer blijven .

Geweldige week!

Top: Escape room & gezellige begeleiding

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Adventure & Fun

Fantastisch

Goede en leuke begeleiding. Actief programma en gelukkig ook goed en gevarieerd eten.

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Game & Reality Camp
  • Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Kids hebben erg genoten en alles was goed geregeld

De kinderen hebben erg genoten van kamp en alles was goed geregeld. Wij komen zeker een keer terug.

• Leeftijdsgroep 8-10 jaar

Heel leuk en gezellig met een paar aandachtspuntjes

Heel gezellig. Leuke groep en activiteiten. Met als topper Walibi en klimmen. De leiding was soms wat streng. Het eten voor de vegetariërs leek wat minder aandacht aan besteed (en was niet zo lekker - zegt een niet moeilijke eter). Tip van dochter is vooraf vragen wie wel en niet snel slapen. En anders iig een zaklamp op de paklijst zetten. Nu lag ze soms lang wakker in het donker. En liever iedere avond een kwartiertje bellen. Zoals dochter zelf zegt niet de belangrijkste punten maar wel het verschil tussen vier en vijf sterren. De recensie is van haar ik heb het alleen maar ingetypt. Bedankt en tot ziens

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Adventure & Fun

Super organized summer camp

It is our 2nd time to attrnd the survival camp. My son loves it a lot. All activities are still the same good. Even he met the old friends there and now they have a campping WhatsApp group.

• Leeftijdsgroep 8-10 jaar

Mooie ervaring op een prachtige locatie!

Een leuke groep met lieve groepsleiding. Geen moment zich verveeld. Voor de tweede week zou hetr

• Leeftijdsgroep 8-10 jaar

Een fantastisch kamp met een goed verhaal

Gedurende de hele kampweek was er een fantastisch verhaal, met op de laatste dag een goede afsluiter. Mijn kinderen hebben enorm genoten en als ouders zijn wij goed op de hoogte gehouden van alle gebeurtenissen en belevenissen.

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Met zorg voor ouder en kind!

Goed geregeld, zeker op de korte termijn dat de vakantie plaatsvond. Uitgebreide informatiefolder met dagprogramma. Tbv de ouders werden elke dag kampupdates geplaatst met tekst en foto’s. Ook de geplande belmomenten waren fijn, evenals het feit dat de kinderen verplicht zwemkleding tijdens het douchen dienden te dragen. Erg zorgvuldig en zorgzaam richting ouder en kind. Zoon was enthousiast, wij ook, zeker voor herhaling vatbaar!

Geweldig!!!!!

Ik bracht mijn kinderen erheen met een gevoel van owjee is dit wel een goed idee. Eenmaal geparkeerd en begroet te worden was mijn gevoel meteen weg. De begeleiders zijn geweldig sociaal vriendelijk. We liepen naar binnen, kids waren meteen al druk, toen wist ik dit zit goed. Het was er schoon, gezellig sfeer en zelfs ik als ouder wou niet weg whahahha. Mijn kinderen willen volgend jaar weer maar dan voor 7 dagen.

• Leeftijdsgroep 5-8 jaar

Professionele leiding die van elke dag een feestje weet te maken.

Leuk kamp, Katie was onder gelijkgestemden. Zij had er enorm naar uitgekeken en was enthousiast over de week. Wel was er een punt dat zij terloops meldde: Slaapgelegenheid was niet schoon, er lagen diverse etensresten van een vorige groep onder de bedden waaronder een worstje en resten van een broodje. Er is ook melding van gedaan bij de kamp leiding. Ik hoor graag of deze melding doorgekomen is en of er naar aanleiding hiervan ook actie ondernomen wordt/is?

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Er was so professioneel alles georganiseerd. Geen worden. Mijn zoon is super blij. Heeft veel nieuwe dingen geleerd.

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Bushcraft Lodge Camp
  • Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Mijn kind heeft de week van zijn leven gehad!

Geweldige ervaring, lekker eten en het contact maken tussen de kinderen onderling werd in goede banen geleid. Heel tevreden en mooie herinneringen voor mijn zoon!

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Mooie locatie, mooi programma; fantastische kamp week gehad!

Onze dochter van 11 heeft een heerlijke week gehad! Het programma is erg leuk, de leiding begeleid de kinderen goed en er is veel te doen. Weinig verveel momenten en het verhaal van de grijze jager zit op een leuke manier verwerkt in de week. Mooie locatie, en de blokhutten waar de kinderen in slapen zijn ook goed verzorgd. Voor onze dochter was het haar eerste kamp van een week met overnachting, en dat is heel goed bevallen!

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Goed verzorgd en heel erg leuk

Joost is inmiddels 14 en is toch dit jaar weer naar jullie kamp geweest. Hij vindt het heel jammer dat hij volgend jaar echt niet meer mag komen en hoopt erg dat er een vervolg kamp komt voor oudere kinderen waar hij wel weer aan mee mag doen.

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Al voor het 4e jaar fantastisch!

Wederom fantastisch!

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Crea Girls Camp
  • Leeftijdsgroep 8-10 jaar

Prachtige ervaring voor de kinderen!

Onze kinderen hebben voor de eerste keer deelgenomen. Zij hadden een geweldige week, waardoor ze zelf vroegen of ze langer konden blijven. Geweldig om te zien hoe snel het team de kinderen op hun gemak hebben gesteld. Het eten was ook erg gevarieerd. Was een avontuurlijke topervaring!

Genoten!

Onze zoon (9) ging voor het eerst op kamp. In het begin even spannend, voor zoon en ouders. Maar hij heeft het echt geweldig gehad. De dagen na kamp was hij vaak verdrietig omdat hij kamp, en voornamelijk het spelen met zijn nieuwe vriendjes daar, zo miste. Volgend jaar wil hij dan ook zeker de volle week gaan. :-)

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Codekamp - Game Editie

Fons heeft geweldig genoten

Over alle activiteiten heeft Fons geweldige verhalen verteld. Hij is vier dagen geweest, maar volgende keer wordt het ongetwijfeld de hele week.

Leuk!

Lonneke vond het leuk en zou andere kinderen aanraden het ook te doen! Lonneke vond het zwemmen, de piratenspeurtocht, de spelletjes en het snoep kopen bij het rode busje het leukst. Ze had graag nog wat meer geknutseld. De staf vond Lonneke aardig.

• Leeftijdsgroep 5-8 jaar

Ik vond het klimmen een van de leukste dingen

Ik vond de activiteiten goed uitgedacht, in de vrije tijd met de andere kinderen spelen was erg leuk. Het eten was om van te smullen, en de leiding was top!

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Leuke activiteiten soms iets vervelingsmomentjes

Erg waterige soep, niet zo voedzaam alle eten. Verzoek iets lekkerder eten. Leuke begeleiding.

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Just Girls Camp
  • Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Het was super geweldig, het programmeren en de buitenactiviteiten.

Het was heel erg leuk. De kamp begeleiders waren aardig. Het programmeren was heel erg leuk. De buitenactiviteiten waren helemaal geweldig.

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Codekamp - Game Editie

Uitstekend!

Wat hebben jullie het goed georganiseerd. Er kwam tijdig een mail met wat het kamp inhoudt en ook een speciale brief voor de kinderen. Hierdoor werd onze zoon ook al enthousiast gemaakt. Een heel leuk weekprogramma en af en toe een contactmoment. Onze zoon zei bij het ophalen volgend jaar weer op kamp te willen!

• Leeftijdsgroep 5-8 jaar

Tot in de puntjes geregeld!

Onze zoon ging voor de eerste keer naar het outdoor Kids kamp en heeft het ontzettend leuk gehad. Wij komen uit Maastricht dus hij kon helemaal niemand en is super tof opgevangen. De app is ook ontzettend handig, zo blijven de ouders op de hoogte van alle leuke dingen die ze met de kinderen doen. Ik keek iedere dag uit naar de dagboekverslagen en foto's.

Hoogstraat 52

6611 BZ Overasselt

024 365 63 45

Over Club Adventure

Club Adventure organiseert avontuurlijke en actieve zomerkampen voor kinderen van 5 t/m 13 jaar. Wij zijn een duidelijke weg ingeslagen en onderscheiden ons dan ook door kwalitatieve, onvergetelijke en avontuurlijke vakanties met duidelijke structuur, heldere regels in een veilige en natuurlijke omgeving. Alle kinderen krijgen persoonlijke begeleiding en aandacht, waarbij natuurlijk wordt gekeken naar het individu. Om dit te kunnen realiseren werken wij met de beste veiligheidssystemen, hebben wij locaties midden in de echte natuur, werken we met de beste mensen en zijn we volkomen transparant in alles wat wij doen!