was een avontuur

Gerben Offringa en Merlinde Borgsteede zijn tegelijkertijd opgegeven. Bij beide aanvragen had ik aangegeven dat het neefje / nichtje van elkaar waren. Helaas zijn ze zeer zelden in hetzelfde subgroepje gekomen. Indeling was bv op oneven en even nummers: zaten ze niet bij elkaar Indeling was bv eerste helft en tweede helft: zaten ze weer net niet bij elkaar. Kennelijk was de helft net tussen hen in Indeling werd gemaakt door om de beurten een nummer toe te kennen aan een kind. Op dat moment zaten ze dan naast elkaar en kwamen niet bij elkaar in de subgroep. Met name voor Gerben was dit niet leuk

• Leeftijdsgroep 8-10 jaar

Prachtige ervaring voor mijn kinderen

Van begin af aan gevoel gehad dat onze kinderen een geweldige week tegemoet gingen. De leiding is jong maar professioneel en hebben goede begeleiding gegeven en oprechte interesse getoond in hoe mijn zoon het best te begeleiden tijdens een moeilijk moment op het kamp. Heel prettig te weten dat ze aandacht hebben voor alle kinderen. Activiteiten waren top en eten goed. Kortom een heel geslaagde week

• Leeftijdsgroep 8-10 jaar

Grijze Jager kamp was super leuk

Dit jaar voor het eerst op zomerkamp best spannend maar dat bleek achteraf nergens voor nodig. Leuke begeleiders, veel nieuwe skills geleerd en het was super gezellig samen.

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

De locatie in het bos was een Alain heeft het erg leuk gehad.

Mooie plek in Oldebroek en het dorpje zag er gezellig uit. De sfeer tussen de leiders en kinderen was erg prettig. De activiteiten waren leuk. Klein verbeterpunt is wellicht de volwassen begeleiding bij de speurtocht met walkie talkie. De kinderen die de aanwijzingen moesten geven, waren gaan spelen. Der groep in het bos had toen niets meer te doen en moest zelf de weg terug vinden. Vooraf was goed nagedacht over protocollen vanwege het corona virus. De bijlage daarover was erg duidelijk. Dat wekte veel vertrouwen bij mij als ouder. In de praktijk, hoorde ik van mijn zoon, zijn deze regels helaas niet allemaal gevolgd. Bijvoorbeeld het temperaturen iedere dag.

Goede samenwerking en communicatie

Mijn zoon heeft het gezellig gehad en werd door de leiding goed betrokken bij een al bestaande groep. Een punt van kritiek van zijn kant is dat hij soms wat lang moest wachten op drinken terwijl het heel heet was.

Geweldig kamp!

Leuke activiteiten, goede begeleiders en lekker eten. Onze zoon heeft het heel erg naar zijn zin gehad en wil volgend jaar weer!

Super leuk

Ik ging alleen maar had snel vriendinnen gemaakt. Er wordt ook heel goed voor je gezorgd door de staffen (juffen). We hebben veel activiteiten gedaan en als het te warm was gingen we iets anders doen, film kijken zwemmen enzo. Ook hebben we lekker gegeten, iedere dag wat anders en best gezond. Ik zou maar 4 dagen gaan maar ben een hele week gebleven!!

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Crea Girls Camp

Het is bijna uitstekend!

Behalve de slaapruimtes en de inhoud van het eten voor de kinderen, heeft onze dochter Sera een uitstekende week gehad. Kort maar krachtig. Hopelijk maakt onze dochter Sera volgend jaar weer mee. dank voor al het personeel die daar aan onze kinderen hebben geholpen, en spelerswijs hebben geleerd. Fam. Aktas

• Leeftijdsgroep 5-8 jaar

Leuk kamp en duidelijke communicatie.

Mijn zoon heeft het erg naar zijn zin gehad, heeft verlengd omdat hij het zo leuk vond. Veel verschillende activiteiten, afgewisseld met gamen. Ook het eten vond hij lekker.

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Het is op en top verzorgd!

Dit was onze eerste ervaring met club adventure. En de eerste keer dat onze jongste op kamp ging. Onze zoon (11) ging op game en reality kamp en onze dochter (9) op crea girl kamp. Alles is werkelijk uitmuntend verzorgd. Communicatie, bereikbaarheid, verslag, foto’s. Verzorging, catering en aandacht voor de kinderen! De activiteiten zijn afwisselend, leuk en professioneel opgezet. 1 puntje van aandacht! Onze kinderen vonden het beiden 1 dag te lang. Het is toch minder goed slapen en na verlenging was het een volle week. Tot volgend jaar!

• Aan welk zomerkamp is er deelgenomen? Crea Girls Camp
  • Leeftijdsgroep 8-10 jaar

Actieve week met goede begeleiding

Active week vol leuke spellen. Goede professionele begeleiding die de kinderen zien.

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Wederom een fantastisch kamp voor mijn zoon

Het grijze jagerkamp was fantastisch. Veel activiteiten, mijn zoon heeft erg genoten.

Veel afwisseling!

Mijn zoon vond het leuk door alle verschillende activiteiten. Het verhaal dat door de week loopt is leuk, maar zou wat meer verrassend mogen zijn.

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Waardevolle en zeer leerzame ervaring.

Goede en duidelijke communicatie naar ouders, erg leuk dat er een dagboek wordt bijgehouden.

mijn dochter vond het geveldig

mijn dochter vond het geveldig

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Super leuk kamp voor mijn dochter

Mijn dochter van 11 heeft een heerlijke week gehad op het Grijze Jager kamp. Helemaal in de sfeer van de boeken met boogschieten, klimmen, zwaardvechten, vlot bouwen, kampvuur. Lekker actief buiten en vooral samen met de andere kids waar ze vriendinnen aan heeft over gehouden. Goed georganiseerd en je wordt steeds op de hoogte gehouden van wat de kids beleven.

Heel goed geregeld!

mijn zoon heeft een super leuke week gehad! Alles goed verzorgd veel activiteiten hele leuke en lieve begeleiders! Geweldig!

• Leeftijdsgroep 10-13 jaar

Goed geregeld , duidelijke communicatie en veel plezier

Onze zoon van negen jaar heeft erg genoten. Hij is vier dagen op kamp geweest maar zou volgend jaar graag een hele week willen. Dit zegt denk ik genoeg hoe hij heeft genoten

Zeer leuk en professioneel

Zeer tevreden over Club Adventures. Informatie vooraf was duidelijk en overzichtelijk. Hielden goed rekening met (dieet) wensen. Altijd bereikbaar voor vragen. Kamp werd door zoon als zeer leuk ervaren ondanks dat hij alleen ging. Gaat zeker terug. Leuke, afwisselende activiteiten zowel binnen als buiten. Werden dagelijks op de hoogte gehouden met verslagje en totos. Echt heel tevreden. Zeker voor herhaling vatbaar.

Goed geregeld

Mijn zoon heeft een hele fijne week gehad, alles was goed verzorgd en de dagelijkse verhaaltjes en foto’s hielden mij mooi op de hoogte

Ge-wel-dig!

Mijn zoon kwam thuis en had geen 1 klacht! En dat terwijl hij door twee kleine ongelukjes met twee blauwe ogen terugkwam. Mam, het was zo leuk, ik wilde niet weg, daarom hoefde de leiding jou echt niet te bellen.

super!

Voor Anne ( de jongste van 5 jaar) was het de eerste keer. Ze vond het super spannend! Maar heeft het wel naar haar zin gehad . Fijn dat we haar van woensdag t/m zaterdag konden laten gaan. Helaas was het einde wat minder, aangezien ze net op laatste moment een wesp haar gestoken had. Maar een beetje antiprik en een ijsje van de leiding was ze het al weer redelijk snel vergeten. Super bedankt voor alles weer!

• Leeftijdsgroep 5-8 jaar

Superleuke action packed week!

Dochter was erg enthousiast over zowel de groep als alle activiteiten! Kwam vol verhalen thuis. Enige minpunt is dat er eten werd gehaald uit de gezamenlijke keuken en er geregeld te weinig was...? Jammer.

Super leuke ervaring

Leuke begeleiding Kinderen worden constant entertained met leuke buiten activiteiten; ideaal voor kinderen die van bos, bouwen en klimmen houden!

• Leeftijdsgroep 8-10 jaar

Super leuke vakantie en veel vrienden gemaakt!

Mijn zoontje (7) was nog nooot alleen op kamp gegaan. Daarom de vier dagen outdoor camp geboekt. Hij had het enorm naar zijn zin en wilde het liefste langer blijven. Voor herhaling vatbaar!

Hoogstraat 52

6611 BZ Overasselt

024 365 63 45

Over Club Adventure

Club Adventure organiseert avontuurlijke en actieve zomerkampen voor kinderen van 5 t/m 13 jaar. Wij zijn een duidelijke weg ingeslagen en onderscheiden ons dan ook door kwalitatieve, onvergetelijke en avontuurlijke vakanties met duidelijke structuur, heldere regels in een veilige en natuurlijke omgeving. Alle kinderen krijgen persoonlijke begeleiding en aandacht, waarbij natuurlijk wordt gekeken naar het individu. Om dit te kunnen realiseren werken wij met de beste veiligheidssystemen, hebben wij locaties midden in de echte natuur, werken we met de beste mensen en zijn we volkomen transparant in alles wat wij doen!