Heerlijk om in deze tijd van het jaar een buitenactiviteit te kunnen doen. De escaperoom is uitdagend, erg leuk en fantastisch aangevuld met lasergamen. De kinderen worden geprikkeld zelf te denken maar krijgen voldoende sturing waar nodig. Fijne locatie, fijne begeleiding
Erg leuk origineel feestje gehad, iedereen was enthousiast. Climbing in the dark was nieuw voor iedereen (groep jongens van 10 en 11) en het zelf vuur maken, popcorn poppen en chocomelk drinken viel ook erg in de smaak. Top!
De jongens hebben genoten! Escape room vonden ze spannend, uitdagend en heel tof. Ook buiten spelen en lasergame vielen goed in de smaak. Je kunt er samen leuk (buiten) zitten in n prachtige bosrijke omgeving. Top!
De kinderen hebben genoten en waren super trots op wat ze gedaan hebben.
Super locatie waar kinderen lekker kunnen rennen en spelen. De activiteiten zijn spannend en stoer. Annet was onze begeleider en deed dat hartstikke leuk! De kinderen hebben genoten: aanrader!
Super leuke ervaring voor het kinderfeestje van mijn zoonen zijn vriendjes. Voor veel kinderen was dit de eerste kennismaking met een escaperoom. Ze waren erg enthousiast en het had voor hen wel langer mogen duren.
Het was een heel leuk kinderfeestje, de kinderen genoten en hadden veel uitdagingen.
We hebben een heerlijk weekend gehad in de natuur. De locatie was super gezellig en het omliggende bos prachtig. Zeker een aanrader om in de herfst te gaan!
Met alle collega's een nuttige en gezellige middag gehad in de bossen van Overasselt. Een inspirerende omgeving om onze missie-visie te bespreken en daarna ontspannen wat buitenactiviteiten gedaan. Het weer zat niet heel erg mee, maar dat mag de pret niet drukken en gelukkig konden we ook wat activiteiten binnen doen.
Wij hebben het klimfeest gedaan; klimbos en daarna lasergamen. We werden goed begeleid door Iris, zij deed het echt super leuk! Er hebben zelfs een paar kinderen hun hoogtevrees overwonnen. We hadden iets meer van het lasergamen verwacht, maar al met al een geslaagd feestje :)
Onze dochter heeft een super kinderfeestje gehad! De escaperoom was erg leuk en spannend, vooral het gangenstelsel. Ook het lasergamen vonden alle meiden (en één jongen) erg leuk! Kortom top!
Lasergamen, escaperoom, gangenstelsel alle kinderen vonden mijn kinderfeestje super leuk! Leuke plek voor een kinderfeestje!
Een spannend en uitdagend kinderfeest.
Wij hadden na afloop alleen maar vrolijke enthousiaste kinderen in de auto!
Wij waren met een gezellige kleine groep studenten. Het verblijf had alles wat we nodig hadden. Genoeg ruimte, prima keuken en prima bedden! Er was een goede uitleg aan het begin van ons verblijf en dat was zeker fijn. Wel omdat wij pas in oktober op de blokhutten accomodatie waren was het redelijk fris in de grote ruimte (dit was wel goed aangegeven), wij wisten alleen pas op de tweede dag dat we ook stookhout konden kopen en dat was wel jammer. Over het algemeen een top locatie en accomodatie! Zeker aan te raden!
Onze kids hebben met 7 anderen deelgenomen aan survival-actie kinderfeestje. Weer (september) was beter dan het voorspelde erg natte. Omgooien van volgorde was flexibel (eerst klimbomen, in relatieve droogte pijl-boog, daarna lasergamen). Fijne begeleiding. Lasegame Guns wel echt verouderd na seizoen gebruiken, dat was minpuntje.
Met 8 kinderen in de leeftijd van 10-11 jaar de escape room en lasergamen geboekt! Werden leuk en spontaan ontvangen! Kinderen waren erg enthousiast en hebben een TOP middag gehad!
Mijn dochter heeft een geslaagd kinderfeestje gehad!
Super leuk feesje gehad. Kinderen werden goed begeleid, activiteiten waren erg leuk. Veel uitdaging.
Als invulling van een familiedag met alleen volwassenen hebben de Escaperoom en het klimbos gedaan. Ondanks dat het weer niet geweldig was, hebben we ons prima vermaakt. De begeleiding met uitleg was enthousiast en goed. Het leuke van de Escaperoom is, dat je deze in een wat grotere samenstelling kunt spelen. Iedereen kan tegelijk bezig zijn. Een zipline als extraatje in het klimbos zou leuk zijn, maar er blijven genoeg uitdagingen in het parcours over.
Helemaal goed gegaan. Ik dacht persoonlijk dat we eerst een gangenstelsel ingangen en daarna de escaperoom in zouden lopen. Dat bleek een kruipruimte te zijn. Maar.....de begeleiding was top, de ruimte uitdagend en mooi aangekleed. Je moest echt opletten! Ze hebben veel trucjes om het spannend te maken! Lekker potje lasergame als afsluiter.
Leuke plek en leuke begeleiding!
Vriendelijk en inspelend, letterlijk en figuurlijk, op de beide teams. Tijd over? Meteen werd een blik alternatieve teamactiviteien opengetrokken. Spel en ontmoeten op ont- en inspannende manieren leidde tot: educatieve doelstelling gerealiseerd. Dank, ook voor de glimlach.
Prachtige locatie, leuke activiteiten, goede samenwerking met terreinbeheerder. Kortom het was weer top!
De activiteiten werden top begeleid, aan alle afspraken was voldaan en de kinderen hebben een toptijd gehad.
Sint Walrickweg 9
6611 KG Overasselt
Groepslocaties op de Noord Veluwe & het Rijk van Nijmegen, midden in de natuur en goed bereikbaar. Alle groepen zijn welkom voor een verblijf in een van onze groepsaccommodaties en activiteitenterreinen. Ideale locaties voor schoolkampen, kinderfeestjes, familie-, vereniging-, groepsuitjes of bruiloft. Iedereen is Buiten Gewoon Welkom!