De escaperoom is erg leuk als kinderfeestje. Ook leuk dat er nog lasergamen bij zit. Goede begeleiding. De kinderen hebben genoten. Zeker een aanrader.
De kids hebben een leuke avond gehad met leuke begeleiding.
De kinderen hebben het fijn gehad. Zijn vonden de blokhutten erg leuk en ook de ruimte op het terrein. Mooie uitvalbasis ook om te wandelen.
Mijn zoontje van 8 en zijn vriendje hebben hier hun feestje gehouden. Ze hebben boomgeklommen, pijl en boog geschoten en gelasergamed! Perfect feestje voor de jongens!
Vriendelijke mensen, super leuk omgeving. Fijne kamplocatie!
we hebben genoten van twee dagen met vienden en familie kleine tip: de koekenpannen mogen een keer vervangen worden
Wij (Hogeschool van Arnhem& Nijmegen) van de opleiding Toegepaste Psychologie komen nu 4 jaar met heel veel plezier bij het Buitencentrum voor onze introductieweek. Samenwerking met hen is een groot plezier. Er wordt geluisterd naar je wensen en gekeken hoe dat gerealiseerd kan worden. Niets anders dan lof!
Zeer klantvriendelijk en meedenkend vooraf. Het feestje zelf was een succes!
Wij hebben met groep 8 (33lln) genoten van het verblijf in de blokhutten. De kinderen hebben zich prima vermaakt. Het klimparcours blijft natuurlijk heel erg leuk. Het enige minpuntje was het sanitair. Het aantal toiletten/douches is minimaal en erg klein.
We hebben echt een fantastisch kinderfeest gehad! Eerst de escaperoom en daarna lasergame. Zat goed in elkaar en de kinderen vonden t fantastisch. Leuke begeleiding!! Verbeterpunt: voor de escaperoom; zorg dat er voldoende mijnwerkerslampjes beschikbaar zijn. Nu had niet iedereen er eentje.
De communicatie met het buitencentrum vooraf en tijdens het verblijf verliep erg fijn. De enkele organisatorische uitdagingen als gevolg van Corona zijn fantastisch opgelost. Bij aankomst verliep alles heel relaxt. Wij verbleven in de Boslodges wat eind juni met mooi weer een geweldige locatie is voor een feest met familie en vrienden. Door de opzet van de lodges (u-vorm) t.o.v. de algemene ruimte is er een knusse plek gecreeerd midden in de natuur (incl. picknick tafels, kampvuurplaats etc.). De accommodatie zelf is simpel maar volledig uitgerust: 9 lodges met elk 4 slaapplekken (2 stapelbedden), 4 toilet/douche hokjes, in de keuken staat een grote koelkast, servies etc. Kortom, een uitstekende ervaring!
De kinderen hebben een heel leuke middag gehad. Eerst lasergamen, daarna esaperoom. Leuke combi van binnen- en buitenactiviteit.
We zijn met groep 8 gaan klimmen. De kinderen vonden het heel erg leuk.
We hebben een heel leuk kinderfeest gehad, wat ik alleen jammer vond, is dat er stond beschreven dat er onbeperkt drinken koffie en thee aanwezig zou zijn en dit was niet zo. Als ik dit had geweten had ik zelf nog extra drinken mee genomen.
Wij waren met 2 jarigen en hadden een energieke groep bij ons. De begeleider, Michael, had de perfecte benadering; Duidelijk, gezellig, vriendelijk en ondersteunend voor de kids die iets extra's nodig hebben. De activiteiten sloten goed aan bij de behoefte van de 8 en 9-jarigen. Vooral het boomklimmen zorgde voor een fijne teamspirit. Over de communicatie rondom de boeking waren wij ook al zeer tevreden; vriendelijk, duidelijk, vlot en kijkend naar mogelijkheden! Al met al, alleen maar lof. Nogmaals dank!
Wij hebben het bushcraft feestje gehouden voor onze zoon die 11 is geworden. Alles was goed georganiseerd en de kinderen hebben zich prima vermaakt. Meerdere kinderen heb ik horen zeggen: "Echt een keer wat anders!". Enige kanttekening is wellicht de prijs, maar tegenwoordig is alles nu eenmaal duur.
Leuke locatie met ( voor meiden van 10 jaar ) meer dan genoeg uitdaging. Vooral ook zeer enthousiast ontvangen door de begeleiding! We hebben een erg leuke ochtend gehad.
Met 9 kinderen wezen klimmen en lasergamen. Ze hebben de tijd van hun leven gehad.
De escaperoom was leuk, maar het lasergamen stelde echt geen fluit voor. Beetje armoedig. Het was veel geld voor wat we ervoor terugkregen.
Wat een fijne plek, tussen de bomen…waar kinderen de hele dag kunnen spelen (voetbal, schommelen, tafeltennis)….geen luxe, maar fijn campingsfeertje. En we zijn zo fijn geholpen!! Was echt een super plek voor ons feest!!
9 meiden van rond 12 jaar hebben een erge leuke middag gehad. boomklimmen, boogschieten en lasergamen. begeleiding deed het erg leuk, ook naar de meiden toe.
Een avontuurlijk en origineel feest. De kinderen hebben genoten!
Mett tien meisjes hebben we een zeer geslaagde middag gehad met boogschieten, lasergamen en boomklimmen. De middag vloog voorbij. En de meiden vonden het top. Achteraf gezien zouden wij met een groep van tien een volgende keer geen drie onderdelen doen maar twee. (Lasergamen is leuk maar zou ook optioneel kunnen zijn op zo’n middag. Daarmee zou er meer tijd zijn geweest voor het boomklimmen (dat is niet het klimtos!) en het boogschieten. Van de meiden kregen wij terug dat boogschieten super was maar dat ze wel steeds lang moesten wachten. Voor 10 man zou een derde boogschietbaan geen overbodige luxe zijn. Verder top en goede en leuke begeleiding!
Relaxed feestje met fijne begeleiding
Onze jongste zoon werd 11, en hij wilde graag naar het Buitencentrum. We kenden de lokatie al van schoolkampen en verjaardagen van onze oudere kinderen. Deze keer gekozen voor lasergamen en klimparcours. Hartstikke leuk!
Sint Walrickweg 9
6611 KG Overasselt
Groepslocaties op de Noord Veluwe & het Rijk van Nijmegen, midden in de natuur en goed bereikbaar. Alle groepen zijn welkom voor een verblijf in een van onze groepsaccommodaties en activiteitenterreinen. Ideale locaties voor schoolkampen, kinderfeestjes, familie-, vereniging-, groepsuitjes of bruiloft. Iedereen is Buiten Gewoon Welkom!