Rustig park, netjes onderhouden. De 8-persoons chalet heeft wel wat onderhoud nodig.
Beste Wilhelmina Roest, Wat een top beoordeling! Wij vinden het fijn om te horen dat u een goed verblijf heeft gehad en van de mooie omgeving heeft kunnen genieten. Wij zullen uw feedback over de Chalets doorgeven aan onze technische dienst. Wellicht tot een volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Prima camping. Maar sanitair niet oké! Dames liepen met fles dasty en 'n doekje 't gehele gebouw te poetsen. Was echt niet schoon!
Beste Annette Kluitmans, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven. Wij zullen deze feedback meenemen in ons volgende evaluatiegesprek en de schoonmaakdames hierop aanspreken. - Team Vakantiepark de Oude Molen
Gedateerd chalet met links en rechts achterstallig onderhoud. Gelegen aan een relatief drukke weg. Begint 's-morgens om 6.00 uur al. Chalets staan zeer kort op elkaar hierdoor weinig privacy. Schroeven in muur dienen als handdoekhaakjes. Deuren gerepareerd met (scheve) trespaplaatjes en tape. Vieze radiatoren. Al met al geen aanrader!
Beste familie van Dijk, Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling. Wij vinden het vervelend om te horen dat u niet optimaal heeft kunnen genieten van uw verblijf op ons vakantiepark. Wij zullen de door u doorgegeven punten en feedback meenemen in ons volgende overleg, zodat wij het verblijven voor onze gasten zo wenselijk mogelijk kunnen maken. - Team Vakantiepark de Oude Molen
Dit was de 2e keer. Door de coranemaatregel was het jammer dat sommige dingen zwembad/sauna niet toegankelijk waren. Dat was overmacht. Verder was het er aange aam vertoeven
Beste Henny, Bedankt voor uw super beoordeling! Wij fijn om te horen dat u een goed verblijf heeft gehad! Helaas dienen wij ons te houden aan de Corona maatregelen.. Later we hopen dat de sauna weer snel open mag! Op naar de 3e overnachting op ons vakantiepark! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Heerlijk verblijf gehad in een prettige stacaravan / chalet. Heel compleet en heel schoon. Hele leuke animatie voor kinderen en lieve medewerkers. Alles tip top geregeld.
Beste Pascal, Wauw, wat een geweldige beoordeling! Wat fijn om te horen dat u een goed verblijf heeft gehad in onze Chalets. Wij zullen de mooie complimenten aan onze werknemers. Wellicht tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Rustig en schoon Mooie camping Zeer aan te bevelen
Beste John, Wat een fantastische beoordeling! Wij vinden het fijn om te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad op ons vakantiepark. Onze buitendienst doet immers hun uiterste best om ons park er mooi bij te laten liggen. Wij verwelkomen u graag nog een keer op ons vakantiepark! - Team Vakantiepark de Oude Molen
ben tevreden
Beste Frank, Bedankt voor uw super review. Kort, maar krachtig! Tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Een midweekje met onze kleinkinderen op stap. Dit was de eerste keer dat wij een chalet hebben gehuurd! Het viel ons 100% mee. Nette en behulpzame receptie. Winkels op Max 5 minuten van het park. Gevarieerde aanbod van binnen- en buitenactiviteiten voor kinderen....echt geweldig. Weer of geen weer, kinderen hebben zich geweldig vermaakt! Ze willen allemaal nog een keertje terug in de zomervakantie!
Beste Ilse, Wauw, een 10! Wat een top beoordeling, hier worden wij vrolijk van. Tot in de zomervakantie dan maar weer! - Team Vakantiepark de Oude Molen.
Ik heb 2 heerlijke weken gehad op de camping .
Beste Andre, Bedankt voor uw top beoordeling! Fijn om te horen dat u een heerlijk verblijf heeft gehad op ons vakantiepark. Tot de volgende overnachting! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Nette en schone chalets. De kamers zijn echt klein niet ideaal als je met een gezin met kleine kinderen verblijft. Er past een babybed in mits je 1 boxspring eruit haalt. Dit kan ECHT niet. Ik had gevraagd om 2 baby eet stoeltjes die waren wel aanwezig toen wij in het huisje kwamen, dus zeker wel een goede service. Toen wij aankwamen kregen wij de verkeerde chaletsleutels mee ik ging terug naar de receptie maar die was al dicht ik bellen en na 15 min kregen we de goede sleutel. Al met al niet veel te beleven zwembad was ook dicht. In de omgeving heb je wel leuke bezienswaardigheden kastelen en zo en andere speeltuinen. Ik zet een nee bij aanbevolen maar als je gezin hebt met leeftijd 7+ dan kan je je wel vermaken.
Beste Shaya, Bedankt voor uw beoordeling. Daarnaast willen wij u bedanken voor het schrijven van deze review. Uw mening is namelijk erg belangrijk voor ons! Wij vinden het vervelend om te horen dat u ten eerste de verkeerde sleutel heeft meegekregen en daarnaast lang heeft moeten wachten tot u de juiste sleutel heeft meegekregen. Dit had niet mogen gebeuren! Wij zullen dit meenemen in ons volgende overleg, zodat dit niet nog een keer gebeurt. Ondanks dat uw verblijf niet helemaal naar wens was, bent u van harte welkom op ons vakantiepark! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Nette rustige camping. Prima sanitair. Miste alleen de vaatwasser. Bordje hing er wel.
Beste Marja Karnekamp, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u een goed verblijf heeft gehad. Wellicht tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Wij waren met ons kleinzoontje van 4 jaar. Heeft een topweekje gehad zeker door het leuke animatieteam. Veel regen gehad maar toch fijn.
Beste Ad, Wat fijn om te horen dat u een goed verblijf heeft gehad op ons vakantiepark. Helaas heeft het weer deze week niet meegezeten.. Wij zullen de mooie complimenten doorgeven aan het animatieteam! Tot de volgende keer met hopelijk wat beter weer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Schoon park. Vriendelijke medewerkers. Chalet met een goed bed. Alles wat je nodig hebt was aanwezig. Waren er in het voorjaar dan nog rustig. Waarborgsom vlot terug op rekening.
Beste Wiebe, Wauw, een 8! Wat een top beoordeling. Fijn om te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad, hier worden wij immers blij van. Tot de volgende overnachting! - Team Vakantiepark de Oude Molen
We verbleven in ruime safari tent, van alle gemakken voorzien. Speeltuin was heel dicht bij. Leuke animatie voor de kinderen.
Beste Gijsbert Verweij, Wat een top review, bedankt hiervoor! Wij zijn erg blij met onze safaritenten. Fijn om te horen dat u dit ook zo heeft ervaren. Tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Gezien de periode zeer tevreden
Beste Martin, Bedankt voor uw kort, maar krachtige beoordeling. Fijn om te horen dat u een prettig verblijf heeft gehad op ons Vakantiepark! Tot de volgende keer dan maar! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Het park is netjes en in orde. Het sanitair is netjes en fijn verwarmd. Stroom op comfort plaatsen is wat beperkt bij het aanzetten van feun vloog de zekering om. Groot nadeel is dat er smorgens geen verse broodjes te krijgen zijn.
Beste Jos, Bedankt voor deze beoordeling. Fijn dat u het goed heeft gehad op ons Vakantiepark! Onze comfortplaatsen hebben 6 ampère stroom, echter heeft u de mogelijkheid om dit te verhogen naar 10 of 16 ampère. Daarnaast hebben wij er bewust voor gekozen om geen verse broodjes meer te verkopen op ons park. In het dorp hebben wij diverse supermarkten die dit wel verkopen. Het is voor ons daarom niet meer rendabel om verse broodjes te verkopen. Wellicht tot een volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen.
Superrr
Beste Dewi Care, Wauw, een 10! Wat fijn om te horen! Een kort, maar krachtige beoordeling, bedankt hiervoor. Tot de volgende overnachting. - Team Vakantiepark de Oude Molen
Kort bij het centrum, bossen, bezienswaardigheden. Zeker de moeite waard. Vriendelijk personeel
Beste Anita, Bedankt voor uw top review. Tevens willen wij u bedanken voor de mooie complimenten over ons personeel. Dit vinden wij immers fijn om te horen! Groesbeek is een prachtig gebied, waar genoeg te doen en te zien is. Tot de volgende keer dan maar! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Veel te ver lopen naar de w C
Beste Wilma, Bedankt de u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven. Wij zijn inderdaad bezig geweest met het opknappen van het toiletgebouw op het basisveld. Onze excuses dat u hier hinder van heeft ondervonden. - Team Vakantiepark de Oude Molen
We mochten met onze camper op een comfortplaats staan. Een fijne plek. Fijn gefietst in de omgeving. Het sanitair is geweldig. Midden in de nacht naar het toilet met goede muziek op de achtergrond, een aparte gewaarwording. We komen graag nog eens terug.
Beste Tonnie, Wat een leuke review om terug te lezen, heel erg bedankt! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u het zo naar uw zin heeft gehad. Wat leuk dat u het sanitair gebouw zo ervaren heeft! Tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen.
Heerlijk eruit geweest; chalet beetje verouderd maar wel compleet. Zeer vriendelijke ontvangst in prachtige omgeving.
Beste S. Meijer, Wat fijn om te horen dat u er even lekker uit geweest bent in de prachtige omgeving van Groesbeek. Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen op ons vakantiepark! - Team Vakantiepark de Oude Molen.
Fijne camperplaats
Beste A. Van den Eijnden, Goed om te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad op ons basisveld! Wellicht tot in het zomerseizoen! - Team Vakantiepark de Oude Molen.
Prima camping en vriendelijke mensen bij de receptie , goed sanitair
Beste Astrid, Wat een super review, bedankt hiervoor! Gastvrijheid is voor ons van groot belang. Wij vinden het daarom super fijn om te horen dat u dit ook zo ervaren heeft. Tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Voor ons ff weg...... met in achtneming van de coronaregels toch een ontspannen week gehad.....
Beste familie Boonman, Bedankt voor uw super beoordeling! Wij vinden het fijn om te horen dat u een prettig verblijf heeft gehad op ons park, ondanks de vreemde periode waar wij momenteel met z'n allen in zitten. Vooral nu is het van belang om je te ontspannen! Fijn dat u het zo ook heeft ervaren. Tot de volgende keer! Laten we hopen dat het leven er dan wat 'normaler' uitziet. - Team Vakantiepark de Oude Molen
We hadden een 6 persoons chalet gehuurd voor de herfstvakantie, erg sober ingericht en keukeninventaris niet compleet en televisie kapot,en vervelende stank op de slaapkamer, nadat we dit gemeld hadden werdt dit wel snel verholpen. Chaletpark is naar onze mening niet meer van deze tijd nauwelijks ruimte om buiten te zitten, alles staat dicht op elkaar en veel chalets verhuurd aan groepen arbeiders, al met al niet zo prettig. Omgeving was prachtig en personeel heel vriendelijk, komen zeker nog weer eens naar deze omgeving maar helaas op een ander park
Beste KI, Wat vervelend dat u uw verblijf niet heeft ervaren als verwacht. We zullen de punten zeker meenemen naar ons volgende vergadering. Misschien dat we u in de toekomst kunnen ontvangen om te kamperen, wellicht dat dit u beter bevalt. - Team Vakantiepark de Oude Molen