Mooi, kleinschalig park. Prima huisjes. Een uitstekend en voordelig restaurant op het terrein. De omgeving is waanzinnig mooi. We hebben er een week gezeten en heel veel gefietst. Op de e-bikes die we er huurden en die ons terecht werden aangeraden. Plezierig contact met de receptie.
Beste Frank, Wat een fantastische beoordeling. Hier doen wij het voor! We zijn zeer blij om te horen dat u heeft genoten van uw verblijf op ons park. Hopelijk tot een volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
mooie rustige camping, mooie ruime plaatsen, sanitair uitstekend en vriendelijk personeel
Beste Chris van Steenveldt, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Wij kijken ernaar uit u volgend jaar weer te ontvangen. Tot in 2021! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Vriendelijke ontvangst en behulpzame dames aan de receptie. Sanitaire voorzieningen uitstekend. Mooie ruime kavels waar je rustig kunt staan en de beesten even eruit kunnen! Kom graag terug.
Beste Dees, Dit horen wij graag! Hartelijk dank. Wat fijn om te horen dat het zo goed bevallen is. Wij zien u graag weer verschijnen! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Plaats 124 gereserveerd; bleek de kastanjeboom op die plek rijkelijk van kastanjes te voor zien. In 1 minuut hadden we al drie kastanjes op onze camper. Mochten dan nog rest plaatjes kiezen, Was niet leuk.
Beste Wim Koster, Allereerst, wij vinden het ontzettend vervelend dat uw verblijf alles dan naar wens was. Verder willen wij u bedankt dat u toch nog de te tijd heeft genomen om deze review te schrijven. Zojuist heb ik uw reservering erbij gepakt om te kijken wat er precies aan de hand was. Ik zie inderdaad terug dat u bij aankomst plaats 124 toegewezen heeft gekregen, echter had u daarna alsnog de mogelijkheid om zelf een andere plaats uit te zoeken, wat voor u beter naar wens was. Tevens zie ik, in de periode dat u op ons park bent verbleven, er meer dan zat plaatsen beschikbaar waren. Uw opmerking "mochten dan nog rest plaatsjes kiezen" vind ik daarom niet helemaal terecht. En daarbij, de plaats waar u uiteindelijk heeft gestaan, is een zeer geliefde plaats onder onze kampeergasten. Nogmaals, wij vinden uitermate vervelend dat u niet heeft kunnen genieten van uw verblijf op ons park. - Team Vakantiepark de Oude Molen
Prettig
Beste Bé, Bedankt voor uw kort maar krachtige beoordeling. Wat fijn om te horen dat u een prettig verblijf heeft gehad! Tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Goede voorzieningen Behulpzame receptie. De muziek keuze in het naseizoen graag aanpassen voor de senioren misschien iets van classic.
Beste Leendert, Bedankt voor uw positieve beoordeling! De dames van de receptie staan altijd klaar voor onze gasten en doen hun uiterste best om hen zich zo prettig mogelijk te laten voelen op ons park. Wij vinden het daarom fijn om te horen dat u dit ook zo ervaren heeft. Uw tip over de muziekselectie zullen wij bespreken in onze volgende evaluatie. Tot de volgende keer dan maar! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Dit jaar voor de tweede keer . en weer prima naar onze zin en een prima plaats op veld. C . Tot volgend jaar in september
Beste Jan Snoep, Bedankt voor uw schitterende beoordeling. Fijn dat uw twee bezoeken aan ons park prettig voor uw zijn geweest! Daar doen wij het immers voor. Het C-veld is een geliefd veld onder onze kampeergasten, fijn om te horen dat u dit ook zo heeft ervaren heeft. Tot september 2021! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Geweldige week gehad met vrienden, Hele aardige beheerders, eigenaars, voor herhaling vatbaar.
Beste Aad, Jeetje, wat een fantastische beoordeling. Hier doen wij het voor! Wat leuk om te horen dat u gezellig een weekje weg bent geweest met uw vrienden. En daarbij vinden wij het hartstikke leuk om te horen dat u het voor herhaling vatbaar is geweest. Tot de volgende overnachtingen, Aad! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Vriendelijke bediening, ruime kampeerplekken, schoon sanitair, verplichte nachtrust, veel meer faciliteiten die wij niet gebruikt hebben. Afhankelijk van waar je staat last van doorgaand verkeer in late nacht en vroege morgen (oordoppen mee). Grasmat liet te wensen over: ik geef het je te doen om dat in stand te houden met zulke buitensporige droogtes. Camping ligt direct tegen bebouwde kom: veel winkels en restaurants op loopafstand. Afwisselende landschappen op betrekkelijk korte afstand.
Beste Kees, Bedankt voor uw review. Wij vinden het fijn om te horen dat u een prettig verblijf heeft gehad, ook al heeft u niet al onze faciliteiten nodig gehad. Verder willen wij u bedanken voor het doorgeven van de bovenstaande verbeterpunten. U mening is zeer belangrijk voor ons. Wij willen tenslotte het beste voor onze gasten. Wij zullen deze verbeterpunten nader bekijken in onze volgende bespreking. Wellicht tot een volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
We komen al een paar jaar hier kamperen in onze caravan,en de kinderen huren dan een chalet .Dat bevalt ons erg goed. Prachtige omgeving om te wandelen of te fietsen.
Beste Hans, Wauw, wat een fantastische beoordeling! Onze dank is groot. Altijd leuk om met de kinderen op stap te gaan, niets is belangrijker dan familie. Groesbeek is inderdaad een prachtige omgeving om mooie wandelingen te maken en een lekker stuk te fietsen. Tot de volgende keer dan maar! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Goede camping aardige mensen en lekker snackhouse waar je goed en betaalbaar kan eten
Beste Van Hoek, Bedankt voor de mooie complimenten, super! Wij zullen de complimenten doorgeven aan het personeel in het restaurant. Het is altijd fijn om te horen dat gasten van ons eten kunnen genieten! We verwelkomen u graag nog een keer op ons park, waar u onder andere weer een lekkere maaltijd kunt nuttigen in ons restaurant! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Nette fijne camping. Wij komen hier graag vooral ook omdat het in de buurt van onze familie is. De mensen moeten zich beter aan de rustige snelheid houden.
Beste Herman, Bedankt voor uw super positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat u een prima verblijf heeft gehad, en fijn voor u dat het in de buurt is van uw familie, altijd gezellig! Een aantal gasten hebben er inderdaad een handje van om te hard over ons park te rijden, echter doen wij allen ons best om dit in de gaten te houden en deze gasten hierop aan te spreken. We zullen dit in ieder geval meenemen in onze volgende evaluatie! Tot de volgende keer maar weer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Vriendelijk personeel, goed verzorg sanitair gebouw, mooie plaatsen. Kortom, helemaal super!
Beste Klark, Wat een super beoordeling, bedankt hiervoor! Wij zullen uw mooie complimenten doorspelen aan ons team, dit vinden wij immers altijd fijn om te horen! Tot de volgende keer dan maar, Klark! - Team Vakantiepark de Oude Molen
goede plaatsen, schoon sanitair en vriendelijk personeel
Beste Joop, Wat een top review, bedankt hiervoor! Uw mooie compliment over ons vriendelijke personeel, zal ik doorgeven aan de rest van het team. Zulke mooie complimenten waarderen wij enorm! Verder, vinden wij het fantastisch om te horen dat u een prettig verblijf heeft gehad op een van onze mooie kampeerplaatsen. En daarbij, hebben wij het behoorlijk getroffen met onze schitterende locatie. Tot de volgende keer dan maar! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Gewoon gezellig en een mooi park.
Beste Vincent, Bedankt voor uw fantastische review. Zoals u al aangeeft in uw beoordeling zijn wij 'gewoon' een gezellig en mooi park! :) Tot de volgende, gezellige overnachting dan maar! - Team Vakantiepark de Oude Molen
ook in het najaar nog goed te doen.
Beste W. de Boer, Bedankt voor uw kort, maar krachtige beoordeling. Wat fijn om te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad. We hebben, zoals u al zegt, een goed najaar gehad. Wellicht tot een volgende keer, familie de Boer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Op veld K gestaan geeft mij wat rust omdat er ruimte is en de je vrij weg kan kijken. Het toilet gebouw mag vervangen worden maar gemeente vind dit niet goed. ( wel toeristen belasting ontvang gemeente Groesbeek ) Mooie omgeving kan er lekker fietsen.
Beste Harrie, Wat een top beoordeling, onze dank ik groot. Het K-veld is een ideale plaats om helemaal tot rust te komen en daarbij heeft u ook nog eens een fantastisch uitzicht over onder andere het prachtige Duitsland. U geeft aan dat het sanitair gebouw aan vervanging toe is. Wij zijn het hier helemaal eens met u. Als het aan ons lag, hadden wij het allang willen vervangen, echter gaat dat helaas niet zo makkelijk in Nederland.. Op naar uw 6e bezoek aan ons vakantiepark dan maar, tot ziens! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Ruime plaatsen, helaas is de ondergrond door grondzeilen en voortenten van zand en na regen modderig. We missen een fijn grasveldje. Sanitair is schoon en veel toiletten en douches. Mijn advies aandeel camping is wel dat ze onderhoud moeten plegen aan sanitair. En voegen van de tegels reinigen. Afwaswater is lekker warm en voor een handwas is er zelfs een gratis centrifuge. Groesbeek is een leuk dorp en op loopafstand. Veel fietsmogelijkheden: o.a. Ooypolder, Berg en Dal en Beek, Plasmolen en Mook en Nijmegen. Bus naar Nijmegen stop voor de camping
Beste Saskia, Jeetje, wat een goed cijfer. Bedankt hiervoor, tevens bedankt voor uw goede beoordeling! Uw advies over het onderhouden van het sanitair gebouw, zullen wij doorgeven aan onze technische dienst. Het is natuurlijk wel van belang dat alles optimaal naar wens is voor onze gasten. Graag tot een volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Fijne camping, dicht bij het dorp. Nu er corona is, vind ik wel dat het toiletgebouw wat vaker schoon gemaakt moet worden en er moeten ontsmettings dispensers opgehangen worden, juist in september. Ook het toiletpapier was vaak op. Het restaurant heeft een leuke menuekaart. Goed eten voor een schappelijke prijs.
Beste Gerda van der Roer, Bedankt voor uw beoordeling. We leven allen momenteel in een vreemde periode waarin er extra gelet dient te worden op de hygiëne. Uw mening met betrekking tot de hygiëne nemen wij uiterst serieus en zullen dit daarom ook meenemen in onze volgende evaluatie. Vooralsnog hopen wij dat u heeft kunnen genieten van uw verblijf op ons vakantiepark! Wellicht tot een volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
We hebben een fijn verblijf gehad op de camping. Een verbkijf in een safaritent is zeker een aanrader. De speeltuin vooraan de camping viel erg in de smaak.
Beste Geert, Bedankt voor uw super recensie. Leuk zijn de safaritenten hè! Het is voor ons ook een enorme aanwinst. Fijn om te horen dat dit goed in de smaak is gevallen bij u! Op naar een volgend verblijf in een van onze safaritent! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Prima naar de zin op plaats op veld K Alle nodige voorzieningen aanwezig Zelfs WiFi ( streamen moeilijk) netjes opgeruimd en schoon Van het toiletgebruik ( erg verouderd) hebben we vanwege Corona geen gebruik gemaakt Komen vast terug
Beste Tabe van der Weg, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Goed om te horen dat u een prettig verblijf heeft gehad. Tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Vriendelijke eigenaren van Chinese afkomst, en prima eten in het restaurant. Veertien dagen hebben we daar een goed verblijf gehad, met prachtige fietsroutes/knooppunten in de omgeving. Zwembad en terras restaurant moeten beter schoongemaakt worden.
Beste Kees, Bedankt voor uw top beoordeling. De complimenten met betrekking tot het restaurant zullen wij doorgeven aan de medewerkers! Naast de door u gegeven complimenten, willen wij u bedanken voor het doorgeven van de bovenstaande kritiekpunten. Wij vinden uw mening erg belangrijk en zullen dit daarom ook meenemen in onze volgende evaluatie. Wellicht tot een volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Vriendelijk en schoon
Beste Leo, Wat een super beoordeling. Bedankt voor het compliment. Ik zal uw mooie opmerking "Beste camping van Nederland" delen aan onze medewerkers, dit vinden wij immers super tof om te horen! Tot de volgende keer, Leo! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Een camping waar je je thuis voelt. Vriendelijke ontvangst. Voor herhaling vatbaar.
Beste AE Schutrups, Bedankt voor uw top beoordeling. Wij vinden het fijn om te horen dat ons park voor u als thuis voelt, dit vinden wij namelijk erg belangrijk! Tot de volgende keer dan maar! - Team Vakantiepark de Oude Molen
ivm Corana hebben wij geen gebruik gemaakt van het sanitair, omdat wij een luxe camper hebben met alle voorzieningen.
Beste M.J. de Kreij, Een 10, wat goed zeg! Wat super fijn om te horen dat u heeft genoten van uw verblijf op ons park! Graag verwelkomen wij u voor de volgende keer weer op ons vakantiepark. - Team Vakantiepark de Oude Molen