Heerlijk weekje weg

Vriendelijk personeel, schone accomodatie en een goed restaurant. De locatie van het vakantiepark ligt in een prachtige omgeving. Het is zeker voor herhaling vatbaar.

De nieuwe eigenaren hebben de camping wat mij betreft volledig verpest

In de afgelopen 12 jaar zijn we zeker 9 a 10 keer op De Oude Molen geweest. Elke keer was het een geweldige ervaring met de oude eigenaar Frans Belgers en de beheerder Niels. Dit jaar hadden we voor het eerst een huisje gehuurd. Huisje was op zich prima. Wel erg vies, maar daar stap ik nog makkelijk overheen. De nieuwe eigenaresse en haar man hebben onze vakantie echter flink verpest. Vanaf de 1e dag had ze het voorzien op de twee oudste kinderen die bij ons waren. Twee jongens van 16 en 17 die graag zonder ouders even samen wat wilden drinken in het restaurant. Van mij mogen die jongens af en toe een biertje drinken, maar uiteraard niet in de horeca van de camping. Het personeel zei echter dat ze moesten zeggen dat ze 18 waren, dan werd er wel een biertje voor ze geregeld. ook de eigenaresse vroeg of ze 18 waren. De jongens hadden wel zin in een biertje dus uiteraard zeiden ze ja. Zonder om het id bewijs te vragen kregen ze bier. Tot zover niets aan de hand. Toen de jongens na afloop nog even van de camping af wilden kregen ze te horen dat ze er niet meer op mochten als ze weggingen. Toen ik verhaal ging halen werd het een ja/ nee discussie die niet te winnen was. De 2e dag dronken de vier kinderen een frisdrank in het restaurant en kregen ze te horen dat ze snel moesten vertrekken want er werd drukte verwacht. Volgens mij zijn 4 kinderen ook gewoon betalende gasten, maar ze werden dus wederom weggestuurd. Toen ik ging vragen wat er aan de hand was begon de eigenaresse een hele tirade waar ik niet tussen kwam. Voor ons is dit absoluut de allerlaatste keer geweest dat we naar De Oude Molen zijn geweest. Erg jammer want het was altijd een perfecte camping.

Service en klantvriendelijkheid

Aardig, goed en snel geholpen bij de receptie. Hele vriendelijke mensen. Een 8 pers chalet geboekt wat er netjes uitzag. Het park is wat gedateerd maar heb het idee dat er aan gewerkt wordt. Zelf geen gebruik gemaakt van de faciliteiten maart als uitvalsbasis voor de omgeving. Groesbeek is op loopafstand een zeer leuk plaatsje, Nijmegen ben je ook zo. Kortom en prima plek

Mooie omgeving camping matig

Na ons verblijf van 3 nachten op veld K is het toch iets tegen gevallen. Vooral de herrie van een motor van het bevrijdings museum hield mij om de 10 minuten wakker op gegeven moment ben je zo moe dat je wel slaapt maar lange nachten heb ik niet gehad , ook was het een vreemde gewaarwording dat onze plaats met rood witte linten was afgezet terwijl we er nog een dag voor hadden gereserveerd. Ik denk niet dat we nog een keer boeken bij uw camping verder sanitair schoon maar simpel prima dus

Goed en netjes

Alles was goed schoon. De WC is te krap. De wastafel is te groot Met 2 personen in een 4 personen mobiel home is goed te doen. De eettafel en de stoelen hoogte verhouding klop niet. Stoelen te laag of de tafel te hoog. Een prettige verblijf gehad. Restaurant ook goed

Prachtige safaritent

Ondanks het slechte weer, hebben wij een zeer aangenaam verblijf gehad in de safaritent.

Prima camping

Wij waren hier met onze camper. Prima plek om te staan, rustig. Mooi en schoon sanitair.

Een prima camping

Een prima camping , centraal gelegen, ruime plekken en goed sanitair. Vriendelijke ontvangst.

fijne verblijf gehad

Topweekendje gehad met de vriendengroep!

We hebben afgelopen weekend gebruik gemaakt van groepsaccommodatie Old Mill met onze vriendengroep. Het huis is voor maximaal 60 personen en wij waren met 20, dus we hadden lekker de ruimte. De kamers (vooral boven) zien er verzorgd uit en er zijn ruim voldoende faciliteiten om je zowel binnen als buiten te vermaken. Wij hebben in 3,5 dag niet eens alle faciliteiten gebruikt; zo veel is er te doen! Daarbij ligt het park in een prachtige omgeving. Een paar dingen zouden wel vernieuwing kunnen gebruiken, zoals de koelkasten/vriezers en het meubilair op het terras, maar verder is het echt helemaal top! Ook de medewerkers zijn erg behulpzaam en vriendelijk.

Een fantastische safaritent!

Een compleet uitgeruste "glamping". Meestal zien de foto's er mooier uit dan in het echt. In ons geval was dit niet zo, wat een ruime tent! Het campeer gevoel van de tent, met alle luxe van een vakantiewoning. Behulpzame medewerkers. Koffiezet apparaat was defect, binnen 10 minuten stond er een nieuwe.

Fijne camping wij zijn er graag

Sanitair netjes houden zo zou ik zeggen ook vond ik fijn dat er op de ieder toilet een zeepdispenser hangt. De plaatsen zijn oké en de meisjes op de receptie erg vriendelijk We zijn er al vaker geweest op de camping en komen beslist weer eens terug want ook de prijs kwaliteit verhouding is goed.

Heerlijke camping

Het is een heerlijke camping, vrij groot maar de camping is zo ingedeeld dat deze toch rustig overkomt. Wij stonden op het open veld, een mooie plek om te staan. Het sanitair is hier wel minder maar het grote sanitairblok is op loopafstand. Kortom een aanrader!!

Vriendelijke medewerkers, dichtbij Groesbeek, enigszins verouderde accommodatie

Wij hebben een fijne week gehad op Vakantiepark de Oude Molen. Het is een erg mooie, heuvelachtige, omgeving. Ook erg fijn dat je zo snel in het dorp bent. Het zwembad op het park is vrij klein, maar de kinderen hebben zich er goed vermaakt. Speeltuin is wat minder geschikt voor wat oudere kinderen. Trampolines zin ook niet vergelijkbaar met die we thuis hebben. Vriendelijke medewerkers op het park. Accommodatie (6 persoons) was erg ruim. Ook de badkamer. De douchecabine was moeilijk dicht te krijgen. De wc stroomde ook niet helemaal goed door. Ons kooktoestel functioneerde niet naar behoren, maar daar is de volgende dag (na melding) een nieuwe voor geplaatst. Wij hebben een prima verblijf gehad, prijs kwaliteit verhouding is goed.

Ondanks de vreemde omstandigheden door de coronacrisis hebben wij weer een prima verblijf gehad!

We waren uiteraard op de hoogte van alle beperkende maatregelen door de corona epidemie, maar hebben geen moment getwijfeld om ons reeds lang geboekte verblijf te laten doorgaan. Uiteraard was het heel rustig, en troffen vooral gelijkgestemde mede campeerders, waarbij het hele coronagebeuren veel gesprekstof opleverde, maar als doorgewinterde camping bezoekers paste iedereen zich aan aan de omstandigheden. Als kleine compensatie waren de prijzen in het restaurant wat aangepast. Kortom we hebben een aangenaam verblijf gehad.

fijne camping

mooi gelegen, prachtige omgeving!

Wij komen hier al jaren en zijn tevreden. Sanitair gebouw erg schoon top En lekkere afhaal maaltijden.

Mooie camping in een supermooie omgeving

Nette camping in een supermooie omgeving

Fijne gezellige camping

Goede ontvangst, mooi sanitair, vriendelijke mensen, mooie ruime plekken

leuke camping met leuke faciliteiten voor de kinderen.

Eten was erg goed in het restaurant. Net ontvangst bij de receptie. leuke faciliteiten voor de kinderen, zwembad, speeltuin en speeltoestellen op het veld. Wel een maar... deze worden wat ouder en je ziet dat het niet altijd even goed onderhouden is. speeltuin oog wat slordig, lege plastic bekers etc. wat ik persoonlijk mis is een soort van kantine, barretje waar je s avonds wat kan drinken. dit kan wel in het restaurant maar deze straalt weinig sfeer uit.

Je word er goed geholpen.

Wij komen zeker nog terug.vriendelijk aan de receptie.

Prima camping, prachtige omgeving.

Prima week gehad op camping de oude molen. Douche voorzieningen zijn prima . Ruime plaatsen.

Ruime camping met comfortabele chalets

Ondanks t weer hebben wij ons prima vermaakt

Fijne ruime plaatsen

Goede dagen gehad op camping De Oude Molen. Wij mochten onze caravan plaatsen op een ruime comfort plek, geweldig!

Hele fijne week gehad

Wylerbaan 2 A