Wij hebben ons een week uitstekend vermaakt op bungalowpark de Oude Molen in Groesbeek. Voor mensen die niet alle toeters en bellen nodig hebben om zich te vermaken is het een uitstekend park. De chalets zijn prima onderhouden. Bovendien, als er toch een technisch probleempje is staat er in recordtijd een "Handige Harry" aan je deur om het probleempje op te lossen. De receptiemedewerksters zijn bijzonder vriendelijk en meedenkend. Er is een restaurant zowel op het park als net daar buiten, dus heb je geen zin in koken kun je daar prima terecht. Het park ligt op wandelafstand van het dorpscentrum. Er liggen honderden prachtige fietskilometers in de directe omgeving. De prijs - kwaliteitsverhouding van het gebodene is uitstekend !
Beste Theo Uphus, Wat een top beoordeling! Dit vinden wij fijn om te horen! Wij doen allen ons uiterste best om onze gasten zich thuis te laten voelen op ons park. Wij vinden het dan ook super om te horen dat u dit zo heeft ervaren. Verder hebben wij het inderdaad getroffen met de ligging van ons park. Alles ligt op loopafstand! Graag tot een volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Goede Betaalbare camping op hellend terrein. Soms lastig om camper waterpas te zetten. Water en stroom op eigen plek. Niet erg als de stop er uit klapt, want met een code reset je de boel weer. Leuk restaurant met vooral leuke prijzen. Kwaliteit van het eten is zondermeer goed. Voor nog geen €15 heb je een lekkere schotel. Voor kinderen speeltuin met speeltoestellen. Klein zwembad en peuterbad. Uiterst vriendelijk personeel
Beste Cock, Bedankt voor uw super reactie. We vinden het fijn om te horen dat u optimaal heeft genoten van ons park én de maaltijden van het restaurant. Graag verwelkomen wij u een andere keer op ons park! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Wij stonden op vak K, apart van de camping. Oud toilet- en douchegebouw. Geen enkele container of vuilnisbak te vinden. Voor een zakje met vuil moet je naar de hoofdingang bij het afvaldepot zijn. Heb er geen problemen mee, als er geld gevraagd wordt voor een hond, maar zorg dan wel dat je er iets voor terugkrijgt een loophekje dat je snel van de camping af kan, een paar vuilnisbakken om het poepzakje weg te gooien. Ja, verouderd en matig onderhouden. 4 Amp is ook niet meer van deze tijd. De hagen moeten nodig geknipt worden en er ligt een modelwoning in een vijver, die er schandalig uitziet. Beste mensen van de Oude Molen: wat beter onderhoud, een frisse(nieuwere) toiletunit, en een loophekje om snel met de hond naar buiten te kunnen en jullie hebben een prachtige camping. Jammer dat dit door jullie niet gezien wordt.
Beste Fred, Bedankt voor het doorgeven van de bovenstaande feedback, hier kunnen wij iets mee! Op het basisveld hebben wij een aanhangwagen staan die de gasten kunnen gebruiken voor hun vuilnis. Tevens is er een kortere looproute vanuit het basisveld naar de ingang van het park. Wij zijn momenteel hard bezig om het park te verfrissen om de gasten een zo goed mogelijk verblijf te laten ervaren. Daarbij is de buitendienst hard aan het werk voor het renoveren van de toilet-unit. De reden waarom u op het basisveld maar 4 Ampère stroom kunt gebruiken, is omdat dit veld (zoals wij het ook wel betitelen) basis is. Op dit veld staan vaak wandelaars of fietsers die weinig stroom nodig hebben. Al met al vinden wij het fijn om deze feedback te mogen ontvangen, omdat wij hierop actie op kunnen ondernemen. Wij hopen u toch nog een keer terug te kunnen ontvangen op ons park! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Mooie ruime plaatsen, mooie omgeving, dichtbij centrum en winkels.
Beste Ger en Henriette, Bedankt voor uw super beoordeling! Wij hebben het als vakantiepark inderdaad getroffen met de omgeving. Alle voorzieningen liggen op loopafstand van de camping, wat uiteraard ideaal is voor de gasten. Graag tot een volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
ik kom al 21 jaar op de camping en het bevalt mij echt goed!! leuk en gezellig personeel, en er is de afgelopen jaren een hele boel veranderd in een goede zin. er is veel opgeknapt en dat zie je!
Beste Bram den Boer, Bedankt voor jouw super reactie. 21 jaar alweer?! Jij hoort inmiddels ook bij de inboedel! We vinden het fijn om te horen dat je de veranderingen die de afgelopen jaren hebben plaats gevonden als goed hebt ervaren. Op naar de volgende 21 jaar, Bram! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Wij hebben hier gekampeerd in 2018 heerlijke camping Super mooie staanplaatsen,fijne fietsroutes dicht bij de stad Nijmegen Een leuk dorp Groesbeek makkelijk te wandelen vanuit de camping We komen graag terug! Vriendelijk personeel.
Beste Esther, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij vinden het fijn om te horen dat u graag nog een keertje terug komt! Onze buitendienst doen hun uiterste best om de staanplaatsen er zo goed mogelijk bij te laten liggen, wij vinden het dan ook fijn om te horen dat u het zo ervaren heeft. Tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Geweest half mei, in de coronatijd, weinig medecampeerders, plaatsen waren ruim evenals goede voorzieningen als electra, water en afvoer. Locatie is vlak bij het dorp.
Beste Hennie Weertman, Bedankt voor uw top beoordeling! Aan het begin van de Corona-periode was het inderdaad wat rustiger. We kunnen het aantal gasten ook zeker niet vergelijken met de voorgaande jaren. Gelukkig heeft u dit als positief kunnen ervaren, een keer rustig op de camping staan. Graag tot de volgende keer! - Team vakantiepark de Oude Molen
mooi verblijf
Beste Sander, Bedankt voor uw goede cijfer. Fijn om te horen dat u een prima verblijf heeft gehad. Wij hopen u graag snel weer te verwelkomen op ons park! - Team vakantiepark de Oude Molen
Netjes en beleefd Goede ontvangst Afhaal Eten was goed
Beste Helmert, Bedankt voor uw top beoordeling. Wij vinden het fijn om te horen dat u uw verblijf als positief heeft ervaren. Wij werken immers hard om uw verblijf zo prettig mogelijk te laten verlopen. Tot snel! - Team vakantiepark de Oude Molen
Mooie camping, alles goed coronaproef geregeld. De laatste dag mochten we zelfs gratis een douche/wc gebruiken toen de camping wat leger was.
Beste Onno Wagenaar, Bedankt voor uw goede cijfer! Wij proberen zo goed mogelijk mee te denken met de gasten om het verblijft zo prettig mogelijk te maken. Fijn dat u dit als positief heeft ervaren. Tot de volgende keer! - Team vakantiepark de Oude Molen.
We hebben er met ons gezin (3 kinderen 11, 10 en 8) een nachtje gekampeerd. De camping is erg leuk: ruim, groen en met zwembad, goede voorzieningen (ook in corona-tijd), veel speeltoestellen en dichtbij het dorp. Twee minpuntjes: op het grote kampeerveld K ging een grote groep bij elkaar zitten praten dat tot 1.30 uur. Geluid draagt ver 's nachts en met een biertje erbij gaat het steeds luider. En de generator van het bevrijdingsmuseum achter de camping op veld K gingen elk kwartier aan. Dus let goed op de nacht en waar je staat met je tent.
Beste Esther, Bedankt voor uw positieve beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat u een prettig verblijf heeft gehad. Verder willen wij u bedanken voor het doorgeven van uw feedback. Heeft u de geluidsoverlast gemeld in de receptie? Mocht u dit namelijk niet gedaan hebben, kunnen wij deze gasten hier niet op aanspreken. Verder waren wij ook niet op de hoogte van de overlast van de generator, dus bedankt voor het doorgeven hiervan. Hopelijk tot een volgende keer! - Team vakantiepark de Oude Molen
We zaten in Corona tijd op de camping in een self supporting caravan. Van de faciliteiten geen gebruik gemaakt. De dames van de receptie waren aardig en behulpzaam. Maar ja, we waren bijna de enige op de camping.
Beste Oene, Bedankt voor uw super reactie. Fijn om te horen dat u toch een prettig verblijf heeft gehad, ondanks het Corona-virus. Het aantal persoon wat op ons park verblijft kunnen wij zeker niet vergelijken met de voorgaande jaren, echter mogen wij zeker niet klagen. Graag tot de volgende keer! - Team vakantiepark de Oude Molen
Vriendelijke ontvangst, mooi en schoon terrein
Beste Kees, Bedankt voor uw top beoordeling. Wij vinden het fijn om zulke positieve feedback te mogen ontvangen. Het park ik helemaal klaar gemaakt voor het zomerseizoen, fijn dat u dit ook terug kunt zien. Tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Na tel. Reservering 2 nachten geboekt op een rustige camperplaats. Wel hebben we sanitaire voorziening erbij geboekt,wat heerlijk was. Ook lekker gegeten via een afhaal sevice. Vriendelijk personeel. Kortom het kon niet beter!!
Beste Willy, Wat een top beoordeling, wauw! Hier krijgen wij positieve energie van. Wij hopen u snel weer te verwelkomen op ons park. - Team vakantiepark de Oude Molen.
Vriendelijke receptie en prima camping. Alles ziet er keurig en compleet uit.
Beste Peter, Bedankt voor uw super beoordeling. Wij doen allen ons uiterste best om het verblijf voor onze gasten zijn prettig mogelijk te maken. Wij vinden het dan ook fijn om te horen dat u het fijn heeft gehad. Hopelijk tot snel! - Team vakantiepark de Oude Molen
Goede service, snelle reacties. De camping is schoon, netjes en heerlijk groen.
Beste Judith, Bedankt voor uw fantastische beoordeling. Dit vinden wij fijn om te horen. De technische dienst doen hun uiterste best om het park er zo goed mogelijk uit te laten zien voor de gasten. Hier zijn wij ook hartstikke blij mee. Tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
De camping ligt in een erg mooie omgeving. Het sanitair gebouw is erg mooi sprookjesachtig aangekleed. De camping is ruim opgezet. Het 4 persoonshuisje was prima maar had wel enkle gebruikssporen waaraan te merken was dat ze al een tijdje staan en het toilet is te klein (of het fonteintje te groot).
Beste Geertjan, Bedankt voor uw positieve feedback. De ontwerpers van de Efteling hebben speciaal voor ons het ontwerp in het sanitair gebouw gemaakt. Hier zijn wij dat ook hartstikke trots op. De Chalets staan inderdaad al een tijdje, echter zijn wij hier volop mee bezig om dit te verbeteren. Tot ziens! - Team vakantiepark De Oude Molen
Leuke vakantie gehad tijdens Corona periode met privé sanitair.
Beste Michael, Wat een positieve reactie. Bedankt hiervoor! Wij vinden het fijn om te horen dat u een leuke vakantie heeft gehad, ondanks het Corona-virus. Graag tot de volgende keer! - Team vakantiepark de Oude Molen
Hier met de pinksteren gestaan met 2 jonge kinderen. Alles super voor elkaar zelf in corona tijd . Prive toilet en douche kan je hier gewoon boeken . Zeer aardig personeel , als je iets vraagt word het gelijk geregeld . Wij komen hier zeer zeker nog een keer terug.
Beste Henry, Bedankt voor deze top beoordeling. Hier worden wij blij van! Deze bizarre tijden zorgen ervoor dat wij creatief opzoek zijn naar oplossingen om onze gasten toch een zo goed mogelijk verblijf te kunnen aanbieden. Fijn om te horen dat het u goed bevallen is! Tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Alles aanwezig. Grote camping en toch rustig en gezellig. Ga zo door
Beste Will, Bedankt voor uw kort, maar krachtige reactie. Fijn om te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad. Hopelijk tot een volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Leuke camping met zeer aardig personeel. We kwamen 's avonds aan en konden het slagboompasje uit een kluisje halen omdat de receptie gesloten was, dus prima geregeld! Bij het restaurant kon eten besteld en afgehaald worden. Sanitair was nog dicht ivm corona. Het zwembad was inmiddels wel geopend. De kampeerplekken zagen er goed verzorgd uit. Prima ligging dicht bij het centrum van Groesbeek. We kregen zelfs nog 25% korting op de prijs met Pinksteren.
Beste Marc Evertzen, Bedankt voor de positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u een prettig verblijft heeft gehad. Wij hebben het inderdaad getroffen met de ligging van ons park: mooie omgeving én dicht bij het centrum. Hopelijk tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen.
Vandaag ging ook hier het terras weer open. Alle maatregelen prima op orde kan ik zeggen. Fijne plek om te borrelen en aansluitend uitstekend gegeten in het restaurant. Voor iedereen wat wils op de menukaart. Fijne bediening, ook van buiten zijn de gasten welkom en zeer vezorgd.
Beste Rob, Wauw, een 10! Bedankt voor deze beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. In deze bizarre periode proberen wij het toch zo toegankelijk mogelijk te maken voor de gasten. Wij willen u graag nog een keer verwelkomen op ons park. Tot snel! - Team Vakantiepark de Oude Molen.
Maar 15 minuten van ons huis vandaan, toch kiezen mijn man en ik al jaren regelmatig De Oude Molen om van een lang weekend of midweek van het mooie weer te genieten. Wij staan graag op het veldje met basisplaatsen, omdat je hier rust en ruimte ervaart. In het verleden stonden we ook weleens dichter bij alle faciliteiten, maar dit vonden wij persoonlijk te onrustig. Het kerkje van Kranenburg is goed zichtbaar door het licht glooiende landschap, wat een mooi uitzicht geeft. De huidige eigenaren zijn zeer gastvrij en klantgericht.
Beste Marijke, Bedankt voor uw top beoordeling. Hier worden wij blij van! Het basisveld is inderdaad lekker rustig met een fantastisch uitzicht. Tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Mooie omgeving, leuke camping, vriendelijke mensen, fijn sanitair
Beste Ivonne, Wat een prachtig cijfer geeft u ons vakantiepark. Top om te horen dat u het zo fijn heeft gehad! Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw verwelkomen! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Wij Sonja en Jan . Wij hebben de Camping al meerdere malen bezocht . Een ons bekende mooi gelegen Camping met een fiets omgeving bij uitstek..Zelfs tot in de uiterste uiterwaarden van het rivieren gebied van de Waal en Rijn..Van Millingen tot Nijmegen.. Met vele mogelijkheden tot bezoeken van tal van vele mooie bestemmingen in de directe omgeving van de Camping.. Veel wandel mogelijkheden in de directe omgeving.. De Camping zelf is een prima verzorgde en schone Accommodatie. Landschappelijk gezien zijn er maar weinig campings in Nederland die er zo mooi liggen...
Beste Sonja en Jan, Bedankt voor uw top reactie! Wij vinden het fijn om te horen dat u een goed verblijf heeft gehad. Wij hebben het inderdaad getroffen met de locatie. Onze gasten kunnen hier mooie wandelingen en fietstochten maken. We hopen u graag nog een keer terug te zien. Hopelijk tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen