Het is een fijne rustige camping. We waren er de eerste 2 weken van september. Een paar aandachtspuntje: - de straatverlichting op het terrein ging pas laat aan. - de verlichting in het badhuis was onvoldoende. Het was ook niet mogelijk om bij de wastafels zelf een lamp aan te doen. We komen nog graag een keer terug.
Beste Marcel, Hartelijk dank voor het mooie cijfer dat u ons gegeven heeft. En wat leuk dat u nog een keer terug wilt komen. De aandachtspuntjes gaan wij zeker meenemen in onze evaluatie. Tot de volgende keer. - Team Vakantiepark de Oude Molen
Alles was naar wens, mooie camping, supermooi sanitairgebouw.
Beste Lau, Een 10! Super bedankt voor dit fantastische cijfer en wat fijn dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende keer. - Team Vakantiepark de Oude Molen
Een goede camping met een uitstekend restaurant en sanitair een pluim
Beste Harry, Wat een mooie recensie. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee. Wij hopen u dan ook zeker een volgende keer weer te zien. - Team Vakantiepark de Oude Molen
Goede camping ,maar heel jammer dat er geen winkeltje is! Ook heel jammer dat het zwembad per 1 september al dicht is.Wij waren er vanaf 1september tot 10 september.Prachtig mooi weer en niet kunnen zwemmen is een domper!
Beste familie De Koning, Hartelijk dank voor uw recensie. Wat fijn dat u ons tips geeft die wij mee kunnen nemen in onze evaluatie. Wij gaan er dan ook zeker mee aan de slag. Wellicht tot de volgende keer. - Team Vakantiepark de Oude Molen
We komen sinds jaren op deze geweldige camping met een heel behulpzame teceptie.
Beste Henk, Wauw een 10! Dank u wel! Fijn dat u de moeite heeft genomen een review voor ons achter te laten en al helemaal goed om te horen dat u wederom een fijn verblijf heeft gehad. Tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Prima gelegen camping, vlakbij het centrum en een mooie uitvalsbasis om de natuur in te trekken. Langjarig onderhoud verdient aandacht.
Beste Theo, Leuk dat u weer op het park heeft verblijven en dat u een fijn verblijf heeft gehad. Wij gaan zeker verder met het onderhoud op ons park en proberen dit stap voor stap te verbeteren. Bedankt voor uw beoordeling. Hopelijk tot een volgende keer weer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Plaatsen zijn met grote caravan, camper aan krappe kant. Onderhoud zou beter kunnen. Bv putjes van afvoer losse deksels veel blad en losse takken. Kabel aansluiting tv lag los in pvc buis. Zwembad was niet echt schoon aanslag op bodem. Bij entree staat stacaravan maakt slordige indruk. Badhuis is mooi. Fijne locatie om omgeving te verkennen.
Beste Jan, Bedankt voor uw tips en tops! We zullen de punten die u benoemd meenemen ter verbetering in de toekomst. Hopelijk mogen we u nog eens ontvangen op het park. - Team Vakantiepark de Oude Molen
Al bij de binnenkomst op de receptie voel je gelijk de vriendelijkheid en een welkom gevoel. De plek was geweldig en het sanitair perfect. Prachtige wandel en fiets mogelijkheden.
Beste Team Rottum, We zijn blij dat we jullie zo'n welkom gevoel hebben gegeven en dat u het naar uw zin heeft gehad op ons park! Bedankt voor het achterlaten van deze review en voor het mooie cijfer dat u ons toekent. Hopelijk zien we u in de toekomst weer terug! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Puur toevallig op deze camping, maar omdat hij goed is bevallen langer gebleven en we komen zeker nog eens terug.
Beste Arthur, Leuk dat we direct al in de titel lezen dat u nog een keer terugkomt! Bedankt voor het beoordelen van ons park en goed om te horen dat u zo'n fijne tijd heeft gehad. Tot ziens! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Fijne camping, schoon en super vriendelijk personeel.
Beste Gijs, Bedankt voor de 9 die u ons toekent en voor het achterlaten van deze beoordeling! Goed om te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad op ons park. Hopelijk tot ziens! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Wij komen al 3 jaren met onze kleinkinderen op jullie camping, zij willen steeds weer naar Groesbeek. Alleen vinden ze het jammer dat de shovel vooraan weg is, het zwembad vinden ze ook geweldig. Verder al het sanitair ziet er steeds weer super schoon uit. Als de kids genieten, zijn wij ook erg tevreden.
Beste Nelly, Bedankt voor het achterlaten van een review. Goed om te horen dat u opnieuw tevreden was over ons park en dat u en uw kinderen lekker hebben genoten van het verblijf. Tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Vriendelijk personeel,ruime plaatsen op grote veld zodat wij de trike mee kunnen nemen eenvoudige maar schone sanitair
Beste Geert, Goed om te horen dat u lekker heeft kunnen ontspannen op ons park. U heeft vast ook met de trike kunnen genieten van de mooie omgeving. Bedankt voor het beoordelen van ons park en hopelijk zien we u in de toekomst weer terug! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Ruime plaatsen, vriendelijk personeel, dichtbij het centrum, keurig sanitair. Kortom een fijn verblijf tegen een goede prijs.
Beste Mirjam, Wauw een 10! Goed om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad op ons park. Hopelijk mogen we in de toekomst opnieuw zo'n prettig verblijf voor u verzorgen! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Prima plaats Alles toegankelijk Schone toiletten Schone douche ruimtes Zwembad randen kunnen wel wat vaker schoongemaakt worden, vetranden bij de oppervlakte waterstand.
Beste Rob, Wat goed om te horen dat u een uitstekend weekend heeft gehad op ons park! Bedankt voor uw beoordeling en uw tip t.a.v. de randen van het zwembad zullen we meenemen voor volgend seizoen (het zwembad is morgen namelijk gesloten). Hopelijk zien we u in de toekomst weer terug! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Het is een oude camping en op sommige plekken zie je dat bijv. roest op de doorspoeler van de toilet maar ook aan de oude beplanting, wat dan weer prachtig is. Je hebt echt je eigen plekje, niet groot maar zeker genoeg. Als je de camping afloopt kom je rechtsaf buiten het dorp in de rust en links ga je zo het bruisende dorp in met voldoende winkels en terrasjes. Ook op de camping is van alles te doen. Het toiletgebouw is ruim en prachtig in het midden. Er zijn voldoende toiletten en douches, je hoeft niet te wachten. Het personeel aan de receptie is vriendelijk. Een aanrader dus.
Beste Els, Bedankt voor uw uitgebreide beoordeling. Goed om te horen dat u een fijne tijd heeft gehad op ons park. Regelmatig lopen we het terrein langs om te kijken wat er nodig is voor onderhoud/vernieuwing. We zullen de punten die u noemt hierin meenemen. Hopelijk tot ziens! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Jammer dat er geen WiFi op het veldje was Dat was voor ons heel vervelend
Beste E., Fijn dat u een gezellig verblijf heeft gehad en bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Jammer dat we niet volledig aan uw wensen konden voldoen. WiFi is soms een probleem wat we niet direct zelf kunnen oplossen, omdat een bedrijf voor sommige problemen ingeschakeld moet worden. Helaas duurt het dan wat langer voordat het hersteld is. - Team Vakantiepark de Oude Molen
Le tv ik kon zonder probleem zonder kosten een tv lenen van uw bedrijf
Beste Sjaak, Wauw een 10! Bedankt! Wij waren ook blij dat we uw probleem op deze manier konden oplossen. Hopelijk tot ziens! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Ondanks het hoogseizoen hebben wij een goede en rustige week gehad! De mobiele home was functioneel, goede bedden. Het had voor ons fijn geweest als er in de kamer iets meer licht was s' avonds.
Beste Ria, Wat goed om te horen dat u zo'n fijn verblijf heeft gehad. Bedankt voor uw beoordeling en we zullen de tip van het licht in de kamer meenemen ter verbetering. Hopelijk zien we u in de toekomst weer terug! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Op het park was t goed geregeld ,t was schoon ,ook de sanitaire voorzieningen waren prima. Helaas was het 4 persoons huisje in slechte staat,de openslaande deuren van de keuken konden niet open ,en waren dichtgeplakt met tape .ook was er niet schoongemaakt toen wij kwamen ,en hebben dit ook gemeld bij de receptie .
Beste Rinus, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u een prettige ervaring heeft met ons park. Jammer dat de 4-persoons Mobile Home niet aan uw verwachting voldeed. Excuses daarvoor. Wij hebben uw punten genoteerd ter evaluatie en verbetering voor de toekomst. - Team Vakantiepark de Oude Molen
Het onderhoud van de camping liet te wensen over. De heggen waren de gehele zomer niet geknipt. Het is uiteraard begrijpelijk dat door de droogte de camping er niet groen uitziet, maar de heggen hingen zover over dat je hier last van had als je achter de caravan langs moest lopen. Verder was het jammer dat er geen winkel op de camping was. Op een camping van dit formaat verwacht je toch in ieder geval een kleine winkel of een afhaalpunt voor broodjes. Punt van aandacht was verder de staat van zwembad etc. Dit alles kon wel een opknapbeurt gebruiken. Er was een apart inzamelpunt voor afval, maar dit werd niet allemaal gescheiden. Heel veel moest bij elkaar worden in gegooid. Ook was niet duidelijk aangegeven waar het in moest. Personeel bij de receptie was uiterst vriendelijk. Sanitair was schoon maar het gehele gebouw kan wel een opknapbeurt gebruiken, al is het alleen maar schilderwerk.
Beste B., Bedankt voor uw tips en tops! Wij zullen uw beoordeling meenemen ter evaluatie. De reden dat wij geen winkeltje hebben en geen broodjesservice, is dat het centrum van Groesbeek op 500 meter afstand ligt. In het verleden hadden we deze service wel in ons aanbod, maar er werd zo weinig gebruik van gemaakt dat we uiteindelijk voor de oplossing hebben gekozen om het niet meer aan te bieden. Wij hopen dat we u in de toekomst opnieuw mogen verwelkomen op ons park. - Team Vakantiepark de Oude Molen
Vriendelijk personeel. Sanitair was schoon en geen douche munten nodig
Beste Richard, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat onze faciliteiten naar wens waren voor u. Hopelijk zien we u weer terug in de toekomst! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Super gezellig vakantiepark met een leuk animatie team. De kinderen hebben genoten van het zwembad en andere leuke activiteiten met het animatieteam. Ook de eigenaresse was super vriendelijk en gastvrij. Wij zijn er volgend jaar weer.
Beste Marco, Bedankt voor deze 10! Goed om te horen dat u een topvakantie heeft gehad en lekker heeft genoten van het zwembad en de activiteiten op het park! Tot volgend jaar! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Super dagen gehad alles heel schoon! top buitenzwembad animatie voor de kinderen super keurig netjes geholpen bij de receptie
Beste Benny, Wauw een 10! Hartelijk dank daarvoor en bedankt voor het achterlaten van een review! We zijn blij dat u een topvakantie heeft gehad. Hopelijk zien we u snel weer terug! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Deze aangename rustige (familie) camping biedt veel kampeerplezier voor jong- en oud. De vele faciliteiten, waaronder een prettig restaurant en zwembad, zijn prima in orde en er is een leuk en afwisselend animatieprogramma vooral voor jonge kinderen. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en servicegericht. De camping ligt in- en op loopafstand van de toeristische plaats Groesbeek met tal van (leuke) winkels, lunchrooms en restaurants. De fantastisch mooie bos- en heideomgeving leent zich voor prachtige wandelingen en/of fietstochten. De gemeenschappelijke douche en toiletruimtes bieden tal van nuttige extra's en zijn schoon en netjes. Kortom een camping waar je voor terugkomt..
Beste Leo, Bedankt voor het prachtige cijfer dat u ons toekent en voor de volledige beoordeling die u heeft geschreven! Goed om te horen dat u een fantastische ervaring heeft met ons park. We zien u graag weer terugkomen! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Fijne vakantie. Prima sanitair en schoon. Gelukkig was bij c15 rustig moet er niet aandenken als het vol zou staan maar zo was het top. Omgeving is veel te doen
Beste T., Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u een fijne vakantie heeft gehad en genoten heeft van ons animatieteam. Hopelijk zien we u in de toekomst weer op ons park! - Team Vakantiepark de Oude Molen