We hebben erg genoten op de camping. Het sanitair was redelijk maar de schoonmaak kan beter. Het restaurant en de Sushi takeaway warem erg goed, heerlijk gegeten. De camping ligt in een prachtige omgeving en nabij de mooie stad Nijmegen!
Beste Branko, Wat een super beoordeling, bedankt hiervoor! De fantastische complimenten zullen wij doorgeven aan de rest van het team. Het vakantiepark ligt inderdaad ideaal gelegen - in de buurt van de prachtige natuur, maar ook de mooie stad Nijmegen. Tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Wij hebben ons verblijf als zeer prettig ervaren
Beste Sophia, Bedankt voor uw super beoordeling. Wat fijn om te horen dat u een zeer prettig verblijf heeft gehad. Tot de volgende keer dan maar weer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Heb op de camping last minute voor een weekend een 4-persoons mobilhome geboekt. Inchecken verliep vlot, vriendelijke receptioniste. Aankomst bij de mobil home, schoon en alles functioneert, echter het is allemaal behoorlijk oud en de hele entourage van het park oogt wat onderkomen en kan een goede onderhoudsbeurt gebruiken. Zeker ook voor een prijs van ongeveer EUR 150,- per nacht, verwacht je wat meer. Idem voor het campingrestaurant, vriendelijke bediening, maar qua sfeer en entourage kan het wel een kwaliteitsimpuls gebruiken. Locatie is uitstekend gelegen ten opzichte van het dorp Groesbeek en de uitvalswegen. Fijn weekend gehad, voor een weekend was het ok. Ook de after service was prima, waren een jas vergeten waar netjes op is nagebeld en de jas werd opgestuurd (moesten wel zelf de verzendkosten betalen).
Beste Paul Poppelaars, Allereerst, bedankt voor het schrijven van deze beoordeling. Wij zullen de door u doorgegeven kritiekpunten, maar ook pluspunten meenemen in onze volgende evaluatie. Wij streven er immers naar dat elke gast op ons vakantiepark een fijn verblijf heeft. Ondanks dat uw verblijf niet geheel naar wens is geweest, ben u nog altijd van harte welkom op ons vakantiepark. - Team Vakantiepark de Oude Molen
Prima ervaring met dit vakantie park . zeer vriendelijke personeel ,een nette en ruime 8 persoons chalet . slechts 1 minpunt : dat is de zeer drukke weg langs het gedeelte waar de 8 persoons chalets staan.
Beste Ton, Bedankt voor de fantastische beoordeling en de mooie complimenten. Wij zullen dit doorgeven aan de rest van het team, hier doen wij het immers voor. Wellicht tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Het verblijf was groter dan verwacht. Verder goed weer gehad en was mooie omgeving.
Beste H,. Wauw, een 10! Wat goed om te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad. Wij zijn inderdaad erg blij met de ligging van ons vakantiepark, dicht bij de bossen, maar ook de winkels en Nijmegen. Ideaal! Tot snel! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Leuke gezellig camping. Leuke activiteteiten. Een paar keer koud water met douchen enige min puntje.
Beste Hilde Waning, Bedankt voor uw top beoordeling. Wij vinden het fijn om te horen dat u een goed verblijf heeft gehad op ons vakantiepark! Het was inderdaad erg vervelend dat wij, middenin het hoogseizoen, problemen hadden met het warme water. Onze excuses voor dit ongemak. Wellicht tot een volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Prima vakantiepark met kinderen. De chalet was een beetje ouderwets maar wel schoon.
Beste Feikje, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u een prettig verblijf heeft gehad op ons vakantiepark! Wij zullen de mooie complimenten doorgeven aan de schoonmaak, hier werken zij immers hard voor. Tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
10 dagen in een 4 persoons Mobil home gekampeerd, Prima stacaravan, beetje klein toilet, keuken alles aanwezig en prima bedden. Leuk zwembad en speeltuin en uitgebreid animatie programma voor onze kids.
Beste Jeroen, Wat een super beoordeling, wat goed! Wij vinden het fijn om te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad op ons vakantiepark. Wij zijn ook erg blij met het animatieteam, ze doen het geweldig! Tot snel dan maar weer. - Team Vakantiepark de Oude Molen
fijne stacaravan. Geen luide camping, maar rustig. Goede animatie voor kids. Alles goed geregeld.
Beste Ellen Klomp, Wat een mooie complimenten, bedankt hiervoor! Zo te horen, heeft u een goed verblijf gehad op ons vakantiepark. Het animatieteam is inderdaad een goede aanwinst voor ons vakantiepark, wij zijn erg blij met hen! Wij zullen de complimenten aan hen doorgeven. Tot de volgende keer dan maar weer. - Team Vakantiepark de Oude Molen
Beetje smoezelig
Beste Marleen, Bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen voor het schrijven van de bovenstaande review. Wij vinden het vervelend om te horen dat uw verblijf op ons vakantiepark niet geheel naar wens is geweest! Inmiddels hebben wij al mailcontact gehad en zullen de door u genoemde kritiekpunten meenemen in onze volgende evaluatie. Wij streven er immers naar dat onze gasten een prettig verblijf hebben op ons vakantiepark! Ondanks dat uw verblijf niet geheel naar wens is geweest, bent u altijd van harte welkom op ons vakantiepark. - Team Vakantiepark de Oude Molen
Goede ontvangst bij de receptie ,prima sanitair gebouw . Camping was wel helemaal vol ,zodat sommige gasten hun auto op verkeerde plekken parkeerde. Waardoor het lastig was om er uit te rijden met de camper. Voor de rest super.
Beste Rob, Bedankt voor uw review. Wat goed om te horen dat u een prettig verblijf heeft gehad op ons vakantiepark! Het is inderdaad een druk kampeerseizoen dit jaar. Uw kritiekpunten, omtrent de auto's zullen wij meenemen in onze volgende evaluatie, wij kunnen begrijpen dat dit hinderlijk is. Wellicht tot een volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Ruime kampeer plaatsen,voldoende schone douchjes,schone wc.Voor ons de eerste keer.Voor volgend jaar alweer een plaatsje gereserveerd.En maar hopen dat dan de Vierdaagse weer doorgaat.
Beste Sjannie, Een 10, wauw wat goed! Ontzettend bedankt, hier doen we het immers voor. We zullen de mooie complimenten doorgeven aan de rest van het team! Tot volgend jaar, laten we hopen dat de Vierdaagse dan wel doorgaat.. - Team Vakantiepark de Oude Molen
Sta altijd op veld K, lekker ruim en prettige sfeer.!!
Beste Vic. Roitero, Wat een super beoordeling, bedankt hiervoor! Het K-veld is inderdaad een rustig, maar gemoedelijk veld. Tot snel weer. - Team Vakantiepark de Oude Molen
Een goede camping met voldoende voorzieningen gelegen in een mooi gebied , ook als je niet van bubbelbaden en sauna's houdt blijft er nog genoeg te beleven over!
Beste Peter, Wat een fantastische beoordeling! Op ons park bevinden er zich meerdere faciliteiten, waar de vakantiegasten gebruik van kunnen maken. En inderdaad, in de omgeving valt genoeg te beleven. Tot ziens! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Prettig kamperen bij dit park. Goed en schoon sanitair, schoon zwembad, lekker eten in restaurant, rustige gasten.
Beste Nico, Wat een super beoordeling! Wat fijn om te horen dat u een prettig verblijf heeft gehad op ons vakantiepark. Wij zullen de mooie complimenten doorgeven aan de rest van het team! Tot snel weer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Nu 2x gewest en 2x geen minpunten. Fantastische camping!
Beste David van Coolwijk, Wow, wat een fantastische beoordeling! Kort, maar krachtig! Tot snel weer. - Team Vakantiepark de Oude Molen
Ondanks het toch wel slechte weer hebben we een goede week gehad. Het terras is erg fijn net als de grote en complete tent. We hadden veel spullen onnodig mee. Een tip zou zijn om een lijst met inventaris toe te voegen aan de site.
Beste Marlies, Bedankt voor uw fantastische beoordeling. Het weer heeft inderdaad niet mee gezeten, maar gelukkig heeft dit de pret niet kunnen bederven. Wij zullen uw tip meenemen in onze volgende evaluatie. Wij nemen alle tips van onze gasten van harte! Tot ziens! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Mooie ruime plaatsen en goed en schoon sanitair. Vriendelijk personeel.
Beste Annemiek, Wat een fantastisch beoordeling, bedankt hiervoor! Wij zullen deze mooie complimenten doorgeven aan de schoonmaakdames. Tot de volgende keer dan maar! - Team Vakantiepark de Oude Molen
We zijn een week op uw camping geweest. Wat ons betreft te kort. We hebben genoten en komen zeker nog een keer terug.
Beste Nico Langedijk, Wat een fantastische beoordeling, super! Goed om te horen dat u heeft genoten van uw verblijf op ons vakantiepark, hier doen wij het immers voor. Tot ziens! - Team Vakantiepark de Oude Molen
We hebben heerlijk genoten op deze camping. Gastvrij, prima sanitair en ondanks de Hollandse regen ons geen moment verveelt. Aanrader
Beste Rint, Wauw, wat een super review. En wat een mooie complimenten! Wat fijn om te horen dat u, ondanks het slechte weer, een heerlijk verblijf heeft gehad op ons vakantiepark. In deze prachtige omgeving moet je moeite doen om je te vervelen. Tot de volgende keer, met hopelijk mooi weer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Uitstekend op alle gebied. Competent- en servicegerichte medewerkers.
Beste Ton, Bedankt voor deze top beoordeling. Hier worden wij blij van! Wij zullen de mooie complimenten doorgeven aan de rest van het team, onze dank is groot! Tot snel weer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Goed onderhouden camping , schoon
Beste Jana, Wat een top beoordeling, onze dank hiervoor! De mooie complimenten zullen wij doorgeven aan de medewerkers, hier doen wij het immers voor! Tot snel weer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
De hoofdwasgelegenheid was prachtig. Het bijgebouw op veld K was niet zo prettig. De sloten van wc's en douches gingen wat moeilijk in het hoofdgebouw. Prettig verblijf gehad!
Beste Annemieke Roerdink, Wat een goede beoordeling, bedankt hiervoor! Wij goed om te horen dat u een prettig verblijf op ons vakantiepark heeft gehad. Daarnaast zullen wij de door u doorgegeven verbeterpunten meenemen in de volgende evaluatie. Wij streven er immers naar dat onze gasten optimaal van hun verblijf genieten! Tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Camping is erg stil.. en ik stond er 7 dagen. En ik moet zeggen wel schoon. Maar raar dat als je gebruik wil maken van de beide bubbelbaden..je je eigen stop mee moet nemen. Nou wie neemt dat nou mee op vakantie? Dat is jammer. En de wiffi valt om de 5 min uit. En ik ging zonnenbanken. Laat ik 1 minuut mn dure creme staan..wordt ie gepikt. Al met al leuke camping voor 65+.
Beste Wagner, Bedankt voor deze beoordeling. Het is inderdaad wat rustiger geweest de afgelopen weken in verband met het weer en omdat het natuurlijk nog laagseizoen is. Verder hebben wij inderdaad geen stoppen meer voor onze bubbelbaden, omdat deze telkens door gasten worden meegenomen. Wij vinden dit ook erg vervelend.. Ondanks de bovenstaande kritiekpunten, hopen wij u toch nog een keer op ons park te mogen verwelkomen. Wellicht tot ziens! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Ondanks de grootte een hele fijne camping en de plaatsen zijn mooi ruim. Keurig sanitairgebouw en vriendelijk personeel.
Beste Jacqueline, Bedankt voor uw mooie beoordeling en de mooie complimenten. Zo te horen, heeft u een prettig verblijf gehad op ons vakantiepark! Dit vinden wij fijn om te horen! Tot snel maar weer! - Team Vakantiepark de Oude Molen