Prima camping, net sanitair, vriendelijk personeel, lekker en betaalbaar restaurant. Prachtige omgeving.
Beste M. Steerneman, Een 10! Wauw, wat goed! Hier worden wij blij van. Bedankt voor de mooie complimenten. En inderdaad, Groesbeek is een mooi dorp met een prachtige omgeving, net het buitenland. Tot snel weer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Fijne camping, goed verzorgd en veel voorzieningen.
Beste familie Timmermans, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wat super om te horen dat u uw verblijf op ons vakantiepark als fijn beschouwen heeft. Hier doen wij het immers voor! Tot de volgende overnachtingen dan maar! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Gezellige camping , te voet lopen naar de het centrum . Centrum Nijmegen 7 km. Ruime douche .
Beste familie Stoffels, Wat een super review, dank u wel! Het is inderdaad een gezellige camping op loopafstand van het centrum, ideaal toch! Fijn dat u genoten heeft van uw vakantie. Wij hopen u nog eens te mogen verwelkomen op ons vakantiepark! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Al jaren in de junni maand
Beste Tiny, WAUW! Een 10, heel erg bedankt voor dit fantastische cijfer! Wij vinden het geweldig dat u ieder jaar weer terug komt om te genieten van uw vakantie. Tot volgend jaar, dan maken we er weer een heerlijke juni maand van! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Het sanitair wordt minder goed schoongemaakt als voorheen. Kwam na 3 dagen hetzelfde kaartje van n kledingstuk liggen in de douche.
Beste Bertus, Bedankt voor uw review! Wat fijn dat u genoten heeft van uw verblijf. Wij doen er alles aan om alles zo schoon mogelijk te maken, zeker in deze tijd. Dan is het inderdaad jammer als er een kaartje blijft liggen, excuses hiervoor! Desondanks hopen wij u uiteraard nog eens te mogen verwelkomen op ons vakantiepark! Graag tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Prima camping met ruime plekken. Schoon maar nogal gedateerd sanitair met enige onderhouds-achterstand zoals slecht werkende douches. Grote uitspringer was het restaurant. De sushikeuken was fantastisch als ook de chinese boullion is ronduit exclusief dankzij de buitengewone gastvrijheid van de familie Zheng. Ying Mei en haar broer waren toppers. We hebben genoten! Minpuntje is de klantvriendelijkheid van enkele receptionisten. Ronduit slecht! Verder hadden we een prima vakantie met een goede prijs-kwaliteit in een prachtige omgeving. We komen zeker terug
Beste meneer van Leeuwen, Wat een enthousiaste review, hartelijk bedankt hiervoor! Wij vinden het superfijn om te horen dat u van uw vakantie genoten heeft! Wat is het eten in ons restaurant toch heerlijk... Lekker smullen! Wij kijken nu al uit naar uw volgende bezoek, tot dan! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Pri ma camping , jammer geen broodjes service ?!
Beste meneer en mevrouw Koole, Heel erg bedankt voor uw positieve review. Wat fijn dat u een leuke vakantie gehad heeft en het als prettig heeft ervaren. Het is begrijpelijk dat u het jammer vindt dat er geen broodjesservice is, maar gelukkig zijn er op 10 minuten loopafstand 2 heerlijke bakkers en 3 supermarkten te vinden! Wij hopen u nog eens te mogen verwelkomen op ons vakantiepark! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Gezellige familiecamping, waarbij sanitair goed schoon gehouden wordt
Beste Lucy, Wat een super goede review, dank u wel! Wij worden alleen maar blij van deze leuke beoordeling. Wij vinden het heel erg fijn dat u zo een goede vakantie heeft gehad! Tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Wij hadden een comfortplaats met ACSI. veel privacy door de hagen en ruime plek. Geasfalteerde paden en schoon en ruim toiletgebouw. Afvoerput en waterkraan op de plek is zeker een pluspunt. De kraanhoogte is te laag, dit is een minpuntje.... door omstandigheden waren we wat te vroeg, de plek was nog niet vrij, we mochten op een vrije plek, vlakbij de gereserveerde plek, even wachten... Hier werd niet moeilijk over gedaan: service!! Dank vr groet Henny
Beste Henny, Wauw, wat een fantastische review, heel erg bedankt! Wat is het fijn om te horen dat u het zo prettig ervaren heeft en een fijne vakantie gehad heeft. Hier worden wij erg blij van! Tot de volgende keer op Vakantiepark de Oude Molen! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Een eenvoudige camping die wat verouderd aanvoelt. Het sanitair op het beld is beneden peul. Het inmiddels verouderde hoofd sanitair gebouw is in orde. Kortom, leuke camping voor mensen met een smalle beurs.
Beste Jacinto, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hopen dat u desondanks toch een heel erg fijn verblijf gehad heeft. Wij zijn druk bezig om het hoofdzakelijke te vernieuwen. Wij hopen u nog eens terug te zien! Tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Kindvriendelijk. Ik miste de broodjesservice en 'n kleine winkel
Beste Peter, Wat een goed cijfer, dank u wel! Wij doen er alles aan om ons vakantiepark zo kindvriendelijk mogelijk te maken. Het is inderdaad jammer dat er geen winkeltje of broodjesservice aanwezig is, gelukkig is het dorp op slechts een kleine loopafstand! Wij vinden het fijn dat u een goede vakantie gehad heeft. Tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
snelhuid fietser veel te hoog als een kindoversteekt kan miemand nog zemmen
Beste Jan, Bedankt voor uw review. Wij proberen natuurlijk altijd toezicht te houden op de snelheid waarmee mensen op ons vakantiepark rijden/fietsen. Helaas overtreden sommige mensen dit, hier balen wij ook enorm van! De veiligheid van jong en oud staat bij ons voorop. Wij hopen dat de rest van uw vakantie goed verlopen is en zien u graag nog eens terug. Tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Ruime plaatsen op terrein K. Restaurant ok. Nood toiletten kan worden verbeterd.
Beste Jan, Wauw, wat een super goed cijfer, hartelijk bedankt! Wat fijn dat u uw verblijf als prettig ervaren heeft, dat vinden wij super om te horen. Wij hopen u graag nog eens terug te zien op ons vakantiepark! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Netjes en vriendelijk ontvangen, mooie locatie, rustige camping. Mobile home schoon en netjes. Hier en daar misschien wat kleine reparaties aan raamsluitingen en jaloezieën. Trapje voor het mobile home loopt niet lekker. Toilet is wel erg klein. Verder alles prima, we hebben erg genoten en zijn zeer tevreden.
Beste Ko, Dank u wel voor uw positieve review. Wat goed om te horen dat u het als prettig ervaren heeft. Wij zullen ons uiterste best doen om alles op en top te houden in onze chalets. Fijn dat u erg genoten heeft van uw vakantie. Tot de volgende keer bij Vakantiepark de Oude Molen! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Wel moet ik erbij vermelden dat de plaatsen niet al te ruim zijn. Mijn caravan is totale lengte 7.30 m.en kon er maar net op.
Beste Ben, Een 10, wat fantastisch! Enorm bedankt voor dit uitstekende cijfer zeg! Een caravan van 7,30m zal wellicht wat passen en meten zijn, maar zodra die eenmaal staat kan het feest beginnen! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u het zo goed gehad heeft. Tot de volgende keer op Vakantiepark de Oude Molen! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Vriendelijke mensen Mooie omgeving hebben een fijne vakantie gehad
Beste meneer van Leussen, Heel erg bedankt voor uw positieve reactie! Wij vinden het heel erg fijn om te horen dat uw vakantie zo goed verlopen is. Wij hopen u nog eens terug te zien. Tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Goede camping en Mooie omgeving sanitair bij basis plaatsen verouderd moet gemoderniseerd worden.
Beste René, Wauw, wat een goed cijfer, dank u wel! Ons team is momenteel erg druk bezig met het realiseren van een nieuwe, moderne sanitaire voorziening op veld K! Tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Fijne ruime plekken met veel privacy. Netjes toiletgebouw, lekker zwembad en prachtige omgeving.
Beste Dieuwertje, Wauw, wat een leuke review en een goed cijfer! Hartstikke bedankt hiervoor. Wat goed om te horen dat u het zo goed ervaren heeft. Wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen op ons vakantiepark! - Team Vakantiepark de Oude Molen
ik ben goed geholpen
Beste meneer van de Velde, Heel erg bedankt voor uw goede review! Wat is het superfijn om te horen dat u het goed gehad heeft. Wij hopen u snel weer eens te mogen verwelkomen op ons vakantiepark! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Wij hebben het goed naar de zin gehad (prachtig zomerweer 30°) Maar erg kleine staanplaats. Volgende keer beter opletten met reserveren.
Beste Sjannie, Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn dat u lekker weer gehad heeft tijdens uw vakantie. Tot de volgende keer op Vakantiepark de Oude Molen - Team Vakantiepark de Oude Molen
Op de camping ook een mooi sanitairgebouw.
Beste Anton, Heel erg bedankt voor uw positieve review! Wat goed dat u het zo prettig ervaren heeft. Wij zijn momenteel druk bezig met het realiseren van het plaatsen van een spiksplinternieuw sanitair gebouw op veld K. Wij hopen u snel weer eens te mogen verwelkomen op ons vakantiepark! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Toiletten super schoon
Beste Henk, Wat een top beoordeling, enorm bedankt! Kort maar krachtig! Wij hopen u nog eens te mogen verwelkomen op Vakantiepark de Oude Molen! Tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Mooi gelegen camping, prima sanitair, goede uitvalsbasis voor fietstochten, centrum Groesbeek beloopbaar, goede prijs/kwaliteitverhouding
Beste Jan, Wauw, wat een goede beoordeling! Heel erg bedankt hiervoor. Het is inderdaad een goede uitvalsbasis voor talloze ondernemingen! Wij vinden het super om te horen dat u een fijn verblijf gehad heeft. Wij hopen u snel nog eens terug te zien! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Mooie camping, prima sanitair, goed restaurant en cafetaria. Deels kleine plaatsen. Prima ligging aan het begin van het dorp. Fantastische fiets- en wandelomgeving.
Beste Andrew & Nanny, Dank u wel voor uw leuke beoordeling! Wat is de omgeving toch prachtig om te fietsen en/of te wandelen, echt fantastisch! Wat fijn om te horen dat u een goede vakantie gehad heeft. Tot ziens op Vakantiepark de Oude Molen! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Nu was het veel te druk op het grote veld Daar is het sanitaire gebouw niet op gerekend en sterk verouderd
Beste familie 't Zand, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het jammer dat u uw verblijf als minder heeft ervaren. Team de Oude Molen is druk bezig met het realiseren van een nieuwe sanitaire voorziening op veld K. Wij hopen u nog eens terug te zien zodra het nieuwe gebouw er staat! Tot de volgende keer op Vakantiepark de Oude Molen! - Team Vakantiepark de Oude Molen